- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi pembe tokam
Delil topla. .
Babana söyle göster. .
Babana söyle göster. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi erkek bu duruma göz yumar arkadasim yapmayın. Kadınin aldattığını bile bile bir de üzerine para verecek gitsin sevgilisiyle yesin diye. Dimağım almıyor benim midem bulandı. Konu sahibi bana saldıracak belki ama bana yıllarca kötü davranmış her mutlu halimi bana zehir etmiş birinin böyle bir iğrençliğini öğreneceğim susacağım öyle mi. Babama ne kadar kızsam ne kadar soğumuş olsam da kiyamam ya böyle adice kandırılmasına. Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor zerre inanmadım.
Kara ekmek dizisinde de aynı bu senaryo var, adam konduramiyor kadın yalanlıyor çocuklar bir şey yapamıyor. Ben de kapsamlı düşünmeye çalışıyorum ama böyle bir olay olduğunda insan sakin kalamiyor yanı çocuk isen eğer anne üvey de olsa insan ayaklanır sanıyorum ki
Anneniz üvey değil de babanız mi uveydi biz yanlış mı anladık anlamıyorum babam uvey demissiniz. Durumunuz zordur haklisiniz kara ekmek filmine benzettim orada da kızlar bir şey yapamıyorlardı babasını ve ailesini dusunduklerinden, allah kimseye vermesin sizi de tez zamanda kurtarsın umarim. Bir çok sonucu dusundum ancak durumlar karışık görünüyor, babanız da uveymis galiba zaten son yazdığınız göre ben yanlış anlamadiysam.. sordukca daha derinleşiyor ne diyeyim yardımcı olmaya çalışıyoruz ama olamadık sanırım, Allah yardimciniz olsun..
Çektik canım videoya bile aldık. Kaç gün ne ahlaksız konuşmalar. Ama dediğiniz gibi.babam gördü diyelim. o benim namusum sizene dedi karışmayin dedi.iftira atiyosunuz siz girdiniz yaptınız dedi.ne yaparım o zaman.
Kardeşim de inanmazsa inanmasın kendi bilir diyo.ama öyle kalmaz işte. Babama bi ev sattirmis parasini da almış bende dursun diye.yuklu bi miktar.kardesim de diyoki adama verdi heralde.onceki mesajlarında ben alır sana veririm parayi demiş.
Açıkçası babamın kendi annem zamanında aldığı birkaç evi vardı. Bir de annemin tarlasını satarak ev aldı. Bu evlerden bir kaçını sattılar.yani evet derdim maldan mulk ten daha büyük. Ama kendi anneciğimin yemeyip giymeyi dışından tirnagindan arttirip mal mülk sahibi yaptığı babamın böyle pervasizca satıp satıp parayi da bu kadına vermesi çoook zoruma gidiyor. Hayır hastalık olsa bişe olsa neyse.bu kadın da gidip sevgilisine veriyor.bu durumda hiç inanılmaz bana.kanitim olsa bile.dicwkki parayı bana verdin onun için iftira attılar. Oysa 6 ay önceden biliyorum ben.evi satali 2 ay oldu.