• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey annem babamı aldatiyor. ne yapayım ben simdi?

Hangi erkek bu duruma göz yumar arkadasim yapmayın. Kadınin aldattığını bile bile bir de üzerine para verecek gitsin sevgilisiyle yesin diye. Dimağım almıyor benim midem bulandı. Konu sahibi bana saldıracak belki ama bana yıllarca kötü davranmış her mutlu halimi bana zehir etmiş birinin böyle bir iğrençliğini öğreneceğim susacağım öyle mi. Babama ne kadar kızsam ne kadar soğumuş olsam da kiyamam ya böyle adice kandırılmasına. Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor zerre inanmadım.

Kara ekmek dizisinde de aynı bu senaryo var, adam konduramiyor kadın yalanlıyor çocuklar bir şey yapamıyor. Ben de kapsamlı düşünmeye çalışıyorum ama böyle bir olay olduğunda insan sakin kalamiyor yanı çocuk isen eğer anne üvey de olsa insan ayaklanır sanıyorum ki

Evet dizi senaryosundan çaldım.hey yarabbim!!!ya ben ne diyorum arkadaşlar inanmadım deyip duruyor.hayir destek olmuyorsaniz köstek olmayın bari.

"ben olsam söyle yapardim ben olsam böyle yapardim.o yuzden hic inanmadim"

davulun sesi uzaktan hoş gelir tabi.5 senelik üyeyim. Yıllardır şuraya açtığım konu sayısı sınırlı. Oyle eften puften boş şeylere de konu açmam. Kendimi ispatlamak zorunda da değilim. Sizinle muhattap olmak istemiyorum.yorumlarinizi da dikkate almıyorum. İstediğiniz kadar yazabilirsin8z.

Anneniz üvey değil de babanız mi uveydi biz yanlış mı anladık anlamıyorum babam uvey demissiniz. Durumunuz zordur haklisiniz kara ekmek filmine benzettim orada da kızlar bir şey yapamıyorlardı babasını ve ailesini dusunduklerinden, allah kimseye vermesin sizi de tez zamanda kurtarsın umarim. Bir çok sonucu dusundum ancak durumlar karışık görünüyor, babanız da uveymis galiba zaten son yazdığınız göre ben yanlış anlamadiysam.. sordukca daha derinleşiyor ne diyeyim yardımcı olmaya çalışıyoruz ama olamadık sanırım, Allah yardimciniz olsun..

Anneniz üvey değil de babanız mi uveydi biz yanlış mı anladık anlamıyorum babam uvey demissiniz. Durumunuz zordur haklisiniz kara ekmek filmine benzettim orada da kızlar bir şey yapamıyorlardı babasını ve ailesini dusunduklerinden, allah kimseye vermesin sizi de tez zamanda kurtarsın umarim. Bir çok sonucu dusundum ancak durumlar karışık görünüyor, babanız da uveymis galiba zaten son yazdığınız göre ben yanlış anlamadiysam.. sordukca daha derinleşiyor ne diyeyim yardımcı olmaya çalışıyoruz ama olamadık sanırım, Allah yardimciniz olsun..

Hayır arkadaş babam annemi aldattı demiş de.sizin babanız özdür benim annem üvey ama demek istedim. :)

Geçmiş olsun, durumunuz dediğim gibi zor, yaşamadik bilemeyiz, yardımcı olabilmek isterdim, kolay gelsin.

Çektik canım videoya bile aldık. Kaç gün ne ahlaksız konuşmalar. Ama dediğiniz gibi.babam gördü diyelim. o benim namusum sizene dedi karışmayin dedi.iftira atiyosunuz siz girdiniz yaptınız dedi.ne yaparım o zaman.

Kardeşim de inanmazsa inanmasın kendi bilir diyo.ama öyle kalmaz işte. Babama bi ev sattirmis parasini da almış bende dursun diye.yuklu bi miktar.kardesim de diyoki adama verdi heralde.onceki mesajlarında ben alır sana veririm parayi demiş.

Açıkçası babamın kendi annem zamanında aldığı birkaç evi vardı. Bir de annemin tarlasını satarak ev aldı. Bu evlerden bir kaçını sattılar.yani evet derdim maldan mulk ten daha büyük. Ama kendi anneciğimin yemeyip giymeyi dışından tirnagindan arttirip mal mülk sahibi yaptığı babamın böyle pervasizca satıp satıp parayi da bu kadına vermesi çoook zoruma gidiyor. Hayır hastalık olsa bişe olsa neyse.bu kadın da gidip sevgilisine veriyor.bu durumda hiç inanılmaz bana.kanitim olsa bile.dicwkki parayı bana verdin onun için iftira attılar. Oysa 6 ay önceden biliyorum ben.evi satali 2 ay oldu.

Geçmiş olsun. Kesin kanıt bulsanız, yani şöyle mahkemelerde bile kabul edilebilecek cinsten bir kanıt. Adamla buluşurken, veya binaya önce o, sonra adam girerken gösteren video kaydı. Ama öyle bir iki gün için değil. Defalarca, farklı günlerde farklı kıyafetlerler varken çekilmiş. Ve onlar binadan çıkana kadar devam eden, böylece geçen süreyi de gösteren video kayıtları. Sanırım bunun için işi bu iş olan çok iyi bir profesyonel bulmak gerekir. Ama hayatınızı bu kadar etkilediğine göre buna değer sanıyorum.

Sonra babanızı ısrarla kalp check-up'ına götürebilirsiniz. Check-up sonrası, sonuçlar iyi çıktıysa, daha hastaneden çıkmadan uygun bir köşede, veya, acil müdahale için yakın bir mesafedeyse hastanenin kafeteryasında, içinde tüm video ve diğer kayıtların olduğu laptop'ınızı çıkartıp babanıza gösterebilirsiniz. Fenalaşırsa, hastanede olduğunuz için çok daha çabuk müdahale edilebilir sanırım.

Veya babanıza kalp check-up'ı yaptıracağınız hastanenin psikologlarından birinden kendiniz için randevu alın. Durumunuzu ona anlatın ve olayları babanıza onun eşliğine söylemek istediğinizi söyleyin. Babanıza da psikologla randevum var, çok iyi bir psikolog ve bu seans mutlaka sana da ihtiyacım var deyin. Check-up sonrası sonuçlar iyi çıkarsa psikolog randevusuna babanız ve kardeşinizle gidin. Üvey anneniz de girmek isterse, psikolog bir sebeple müsaade etmesin rahat konuşamayacağınızı bildiğinden. Mümkünse o hastaneye hiç gelmesin hatta.

Babanız sizin çok büyük bir probleminiz olduğunu, aylardır ona anlatmak istediğinizi, artık dayanamadığınızı, ondan hiçbir tepki beklemediğinizi, vereceği tepkiye karışma hakkınız olmadığını, sadece anlatıp rahatlamak istediğinizi söyleyin. Sonra sadece babanız izleyecek şekilde önce adamla olan görüntülü videolarını atlayarak izletin. Siz yorum yapmayın, kendi istediği sonuca varsın. Ne demek istiyorsun derse, kimseyi suçlamayın. İthamda bulunmak istemem sadece anlatıp rahatlamak istiyorum diyebilirsiniz.

Sonra yazışmaları ve yazışmaların videosunu gösterebilirsiniz. Ve, artık senden bir şey saklanadığım için rahatım. Bundan sonra da sen ne yaparsan yap sadece destek olurum diyebilirsiniz.

Ama bunları yaparsanız ve bir terslik çıkarsa bana kızmayın. Herhangi bir aşamada bir terslik çıkabilir. Hastanede olsanız bile bir sağlık sorunu olabilir vs. Sadece anlattıklarınızdan bir çıkış yolu düşündüm ve aklıma bu geldi. Bu arada, babanız hayatıma karışmayın dese bile, size yardımcı olacak bir psikoloğunuz olmuş olur.

Bu arada, babanız annenizden kalan her şeyi satamaz. Üçte ikisi çocuklara kalır. Bir avukatla görüşmeniz iyi olur.

Tekrar geçmiş olsun.

Back