• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üvey baba kabusu

Adam sapık, adam tez zamanda gebersin, adamın Allah belasını versin ama anneme laf etmeyin diyerek yaşadığınız travmanın esas sorumlusunu olan, buna göz yuman kişiyi koruma altına alıyorsunuz. Bize diyecek bir laf kalmıyor. Bir doktora gidin bari.

Annemi zamaninda bende cok suclardim ama onunda gidebilecegi bi yer yoktu. Cesareti yoktu.Annemi cok seviyorum lutfen hakaret etmeyin.
Eğer gerçekten bunları yaşasaydın annene karşı hala bir sevgi hissedebileceğini sanmıyorum. Dünya üzerinde öyle bir anne olduğuna bile inanmak istemiyorum. Gidecek bir yeri olmasa ne yazar ya. Çocuğunun böyle bir şey yaşadığını bilen gerçek bir anne her şeyi göze alır. En sinir olduğum aciz kadın bahanesi gidecek yerim yoktu. Gebertip o adamı çocuğunu da alıp hapishane de yaşasın daha iyi.

Annemi zamaninda bende cok suclardim ama onunda gidebilecegi bi yer yoktu. Cesareti yoktu.Annemi cok seviyorum lutfen hakaret etmeyin.
Anneniz sizin öz babanızdan siz 1 yaşındayken ayrılıyor ama üvey babanız sizi delikten gözlerken yakalıyor,ortada kalırım korkusuyla ayrılmıyor..Siz 1 yaşındayken babanızdan ayrılırken ortada kalırım diye korkmuyor muydu üstelik küçücük çocuğuyla ? Annenizin yerinde olsam alırdım çocuğumu sokaktan ekmek toplardım,çöpten yerdim yinede o sapık adamla aynı evde tutmazdım yavrumu..Hayret ettim annenize hayret..

Konuyu acmamdaki tek amac kiz çocuklarına dikkat edin demekti aslinda. cunku kalici hasarlar birakabiliyor ilerde. Bir bakis bir dokunuş bir soz onarilamayacak yaralar aciyor. Kimseyle paylasamiyorum cunku aklima geldikce bile elim ayagim titriyor aglayacak gibi oluyorum.psikologa hic anlatamam o anlari tekrar yasarim

Okurken bile titredim:KK57: nasil bi psikoloji az cok anliyorum birebir sizinle ayni duygulari paylasamasamda Allah yardimciniz olsun:KK61:

Oturtamıyorum kafamda.
Banyo yaparken gözetlediğini anneniz görüyor, peki size zorla DVD izletirken anneniz nerede? Bu adamla ikinizi yalnız bırakıp gidecek değil, anneniz evdeyken nasıl yapsın? Mesajları neden göstermediniz? Hoş zaten anneniz gözetlediğini bile görmüş.
Daha önce babanızdan ortada kalırım diye korkmadan ayrılmış, bu adamdan neden ayrılamadı?
Dedim ya oturtamadım.
Babam annemi terk etmis. Diyorum ya aslinda her sorunuzun aciklamasi var ama aklima gelince elim titriyor kendimi ifade edemiyorum.

Anlayamadığım anlam veremediğim çok yer var. Keslinlikle annenize hakaret etmeyeceğim annenizi seviyorsunuz tamam. Ama sizi anahtar deliğinden gözetlediğini anneniz görmüş bundan sonra hangi akıl hangi mantık o "adam"la aynı evde yaşamayı kızını o adamla aynı evde tutmayı göze alır anlamıyorum. Gerçekten neden nasıl ya şaşkınlıktan cümle kuramadım. Ama açıklamanız lazım nasıl yani ya?
Psikolojik destek almalısınız bence ayrıca. Eşiniz biliyor mu peki?
Uyurken kapimi kilitlerdim. Allah korudumuş diyelim

Valla isteyen istedigini desin ama yazmadan gecemicem.
Ben burdaki hanimlari anlayamiyorum cidden herkezin sizin gibi "imkanlari akli" yok malesef yok polise giderdim yok bu konu fake.
Boyle durumlari yasayan yok dimi zaten her kiz evindr prenses gibi yasiyo.
Ama burda bi kv, kp konusu olsa "ah cnm aman cnm muhatap olma dersiniz"

Gitmmed
Bu hikayede en suçlu kişi anne sıfatını hakedememiş olan o kadın. Neyse. Bişey söylemiyim. Psikoloğa gittiniz mi?
Gitmedim malesef. Zamanında gitseydim keske. Simdi bi faydasida olmaz. Gecmis yaralari deşmekten baska.

Valla isteyen istedigini desin ama yazmadan gecemicem.
Ben burdaki hanimlari anlayamiyorum cidden herkezin sizin gibi "imkanlari akli" yok malesef yok polise giderdim yok bu konu fake.
Boyle durumlari yasayan yok dimi zaten her kiz evindr prenses gibi yasiyo.
Ama burda bi kv, kp konusu olsa "ah cnm aman cnm muhatap olma dersiniz"
annenın polıse gıdıp kadın sıgınma evıne yerlesmesı kızını olası tecavuzden koruması kadını hıc bı zorluga sokmaz
aksıne daha rahat olur
polıse gıtse adam ıcerde yatsa bosansa
evde yemek yapar satar evlere temızlıge gıder evı yıne gecındırır
kadınların gıdecek yerım yok deyıp kendı kızını atese atması ımkanlar dahılınde konusulamaz bıle bende dayanamadım konustum hadı bakalım
ayrıca keske konu kayınvalıde kayınbaba konusu olsada muhattap olma desek !

Burda paylasmakla icimdeki aci biraz hafifledi en azindan. konusmamak anlatmamak cok zor. az da olsa rahatladim tesekkur ederim herkese.

kızını tacız eden babayı öldüren anneler var
kızını alıp evden uzaklasan ızını kaybettıren anneler var
onlarda ev hanımı onlarda parasız onlarda kımsesız
şaka gıbı ya !
kız sans eserı tecavuzden kurtulmus
demekkı tecavuzede goz yumacaktı

Psikoloğa gitmeyi eski yaraları deşmek olarak görmeyin. Içinizdeki zehir akıp gidecek,arınacaksınız inşallah öyle düşünün. Ve daha geç olmadan muhakkak tedaviye başlayın.

Annen için daha fazla bir şey söyleyip sizi üzmek istemiyorum.

Konuyi nasil kapatabiliyoruz acaba biri yardimci olabilir mi. Yeni üyeyiM pek bilmiyoruMda

kızını tacız eden babayı öldüren anneler var
kızını alıp evden uzaklasan ızını kaybettıren anneler var
onlarda ev hanımı onlarda parasız onlarda kımsesız
şaka gıbı ya !
kız sans eserı tecavuzden kurtulmus
demekkı tecavuzede goz yumacaktı
Konu sahibine göre anne de mağdur çünkü gidecek yeri yoktu, çaresizdi. Peki o zaman kader kısmet ne diyelim.

Back