- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.295
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer gerçekten bunları yaşasaydın annene karşı hala bir sevgi hissedebileceğini sanmıyorum. Dünya üzerinde öyle bir anne olduğuna bile inanmak istemiyorum. Gidecek bir yeri olmasa ne yazar ya. Çocuğunun böyle bir şey yaşadığını bilen gerçek bir anne her şeyi göze alır. En sinir olduğum aciz kadın bahanesi gidecek yerim yoktu. Gebertip o adamı çocuğunu da alıp hapishane de yaşasın daha iyi.Annemi zamaninda bende cok suclardim ama onunda gidebilecegi bi yer yoktu. Cesareti yoktu.Annemi cok seviyorum lutfen hakaret etmeyin.
Anneniz sizin öz babanızdan siz 1 yaşındayken ayrılıyor ama üvey babanız sizi delikten gözlerken yakalıyor,ortada kalırım korkusuyla ayrılmıyor..Siz 1 yaşındayken babanızdan ayrılırken ortada kalırım diye korkmuyor muydu üstelik küçücük çocuğuyla ? Annenizin yerinde olsam alırdım çocuğumu sokaktan ekmek toplardım,çöpten yerdim yinede o sapık adamla aynı evde tutmazdım yavrumu..Hayret ettim annenize hayret..Annemi zamaninda bende cok suclardim ama onunda gidebilecegi bi yer yoktu. Cesareti yoktu.Annemi cok seviyorum lutfen hakaret etmeyin.
Sadece ondan rahatsiz oldugumu biliyor ayrintili anlatmadim. Aslinda cok olaylar var ama kendimi ifade edemiyorum. Aklima geldikce bunaliyorumeşiniz bılıyor mu ?
Babam annemi terk etmis. Diyorum ya aslinda her sorunuzun aciklamasi var ama aklima gelince elim titriyor kendimi ifade edemiyorum.Oturtamıyorum kafamda.
Banyo yaparken gözetlediğini anneniz görüyor, peki size zorla DVD izletirken anneniz nerede? Bu adamla ikinizi yalnız bırakıp gidecek değil, anneniz evdeyken nasıl yapsın? Mesajları neden göstermediniz? Hoş zaten anneniz gözetlediğini bile görmüş.
Daha önce babanızdan ortada kalırım diye korkmadan ayrılmış, bu adamdan neden ayrılamadı?
Dedim ya oturtamadım.
Uyurken kapimi kilitlerdim. Allah korudumuş diyelimAnlayamadığım anlam veremediğim çok yer var. Keslinlikle annenize hakaret etmeyeceğim annenizi seviyorsunuz tamam. Ama sizi anahtar deliğinden gözetlediğini anneniz görmüş bundan sonra hangi akıl hangi mantık o "adam"la aynı evde yaşamayı kızını o adamla aynı evde tutmayı göze alır anlamıyorum. Gerçekten neden nasıl ya şaşkınlıktan cümle kuramadım. Ama açıklamanız lazım nasıl yani ya?
Psikolojik destek almalısınız bence ayrıca. Eşiniz biliyor mu peki?
Gitmedim malesef. Zamanında gitseydim keske. Simdi bi faydasida olmaz. Gecmis yaralari deşmekten baska.Bu hikayede en suçlu kişi anne sıfatını hakedememiş olan o kadın. Neyse. Bişey söylemiyim. Psikoloğa gittiniz mi?
Nasıl ya, siz iyi misiniz? Hakaret etmeyelim tamam da, şimdi onu mağdur gösterip gidecek yeri yoktu diye saçmalamayın.Annemi zamaninda bende cok suclardim ama onunda gidebilecegi bi yer yoktu. Cesareti yoktu.Annemi cok seviyorum lutfen hakaret etmeyin.
annenın polıse gıdıp kadın sıgınma evıne yerlesmesı kızını olası tecavuzden koruması kadını hıc bı zorluga sokmazValla isteyen istedigini desin ama yazmadan gecemicem.
Ben burdaki hanimlari anlayamiyorum cidden herkezin sizin gibi "imkanlari akli" yok malesef yok polise giderdim yok bu konu fake.
Boyle durumlari yasayan yok dimi zaten her kiz evindr prenses gibi yasiyo.
Ama burda bi kv, kp konusu olsa "ah cnm aman cnm muhatap olma dersiniz"
Olaylarin tamamini bilsen. Etrafta cok pislik var. Kimin ne oldugu anlasilmiyor.Simdi gozumu kapatip uyuyacaginm
Ve sabah kalktigimda bu konunun sahte olmasini umut ederek uyanacagim
Kanim dondu
Konu sahibine göre anne de mağdur çünkü gidecek yeri yoktu, çaresizdi. Peki o zaman kader kısmet ne diyelim.kızını tacız eden babayı öldüren anneler var
kızını alıp evden uzaklasan ızını kaybettıren anneler var
onlarda ev hanımı onlarda parasız onlarda kımsesız
şaka gıbı ya !
kız sans eserı tecavuzden kurtulmus
demekkı tecavuzede goz yumacaktı