okurken ne kadar üzülügümü anlatamam allah acil şifalar versin..canım ya ne zaman öleceğimizi allah bilir belki de rabbim seni sınıyordur.. allah inşallah seni yavrularına bağışlar. allahım inşallah sizlerin çok mutlu olmanızı sağlar..
benim aklıma bir fikir geldi sağlıgınız için bu konuyu her okuyan bildiği duayı okusun mu?
ben okudum bile herkesin istegine bağlı arkadaslar isteyen okusun ve okudgunu da yazsın inşallah bu kadar kişinin bu güzel aylarda bu güzel günlerde dilekleri kabul olur..
rabbim dualarımızı kabul etsin..
Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.
Haklısınız,yarınımız meçhul.Ama bu hepimiz için geçerli.
Sizinki kadar ciddi olmasa bile,doktorların iyileşmez dediği ama iyileşen çok hastalık gördüm.
Benim bile geçmez denen bir durumum vardı.Geçsin diye çok uğraştım,kafama taktım.Uğraştıkça kötüledi.Sonra vazgeçip yoksayınca iyileşti.
Hastanede bir delikanlı ile tanıştım.Ailesindeki erkekler hep kalpten ölmüşler.Kendisi ise,kanser tedavisi görüyordu.
Doktorlar iyileşmez demişler ama hastalığı geriliyormuş.
Bana göre sebebi çok açıktı...Çünkü kalpten öleceğini düşünüyordu,kanserden değil.
Düşünceleri öyle kodlanmıştı.Anlatabiliyor muyum ?
Sır kitabında söylenen birşey vardı.İnsan bedeni mucizedir ve her hastalığı yenebilecek güçtedir.
Nasıl ki derimiz her yarayı kapatabiliyorsa,bedenimiz de aslında tüm yaraları kapatabilecek güçtedir.
Sadece iyileşmeyeceğimizi düşündüğümüz için iyileşmiyoruz.O kitabı mutlaka okumanızı öneririm.
Hastalıklardan ölüm oranları sadece birer istatistiktir.Size biçilen ömür de öyledir.
Kanserin çok türü var.Ve her beden aynı değil.Her bedenin direnci farklı.
Kimisi kanseri yener,kimisi gripten ölür.
Kimisi sapasağlamken pat diye beyin kanaması veya kalpten gider.
Pozitif düşünün.Evet hastayım ama sonuçta bu bir hastalık.Hasta oldum ama iyileşiyorum.
Bioenerji ve reikiyi de deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?