İyi akşamlar.. Aylar öncede bir konu açmıştım eşimle ilgili. O zaman boşanma davası da açacaktım adliyeye kadar gitmiştim. Baro ücretsiz avukatta veriyormuş vs bilgileri öğrenmiştim. Daha sonra bebeğim küçük olduğu için vs eşim almaya geldi hatalarının farkında olarak.. Barışmıştık. Ve ben eşimden şikayetçi olmuştum ( darp raporu alarak ) . Ve geçenlerde adliyeye gittik kamu davası açıldığı için. Şikayetimi geri aldım ancak 5 yıl hiç bir suç işlememesi gerekiyor. Yoksa hapise girecekmiş direk. ( Eskiden silah ile bir binaya ateş etmiş ondan dolayı 47 gün hapis yatmış ancak ilk suçu olduğu için toplam cezayı yatmamış , yani şimdi ondan şikayetçi olursam direk eski cezası ve şimdiki suçunu hapis yatacak ) . Evet şimdi geleyim konuma. Dün eşimle tartıştık beni akşam 7-8 e doğru mezarlığa götürecekti. Babam 6 ay önce vefat etti... Acım çok taze onu çok özlüyorum tarifi yok... 5 aylık bebeğimi Kaynvalideme bırakıp mezarlıga gidecektik. Eşime gün içinde gecikmemesini söylememe ragmen akşam geldi hemen çıktık hava kararmak üzereydi kaynvalidem karanlıkta gidilmez dedi. Gitmedik.. bende eşime senin yüzünden dedim bir anda bağırıp çağrmaya basladı surat asmışım güya onun için. Neyse gece uyudu bende evi siliyordum viledayla viledayı sıkmak ne kadar ses yapabilir ki ? Kalktı allah bellanı versin senin şerefsiz haysiyetsiz vs küfür etti. Bende kızdım yeter artık aksamdan beri susuyorum ama korkmuyorum senden senin allah belanı versin inşallah dedim. Bana defalarca vurdu başıma. O yüzden görünürde birşey olmasada çok kötü oldum midem bulandı. Sonra camları kapattı hayvan agladıgım duyulmasın diye... Bu kezde sesli aglıyorum diye boynuma öyle bir vurdu ki bayılmışım zaten. Kalktım odaya gittim bebegimi de aldım yanıma yattım. Buz torbası koydum kafama ağrı kesici içtim iki tane... Kahroldum... Hala boynum ağrıyor.
Bugunde sabah beri hiç muhatap olmadık kahvaltı etmeden gitti zaten sonra mesajlastık ben hakkımı helal etmedigimi onun kadına vuracak kadar karaktersiz oldugnu vs yazdım. O da eve gelecem görüşcez yazmıs ben kapıyı.kitledim arkasına destek koydum gelirsen komşulara bagırırım polisi ararm dedim. Beni tehditmi ediyon suç işlememem gerektiği için dedi küfür etti. Bende gece sakın gelme polisi ararm bınayı ayaga kaldrma acmayacagm kapıyı dedim. Uzun oldu kusura bakmayın ama bu gece gelirse kapıyı açmak istemiyorum
kapıyı kırarım tekmelerim falan dedi sizce ne yapayım gelip kapıyı tekmeler zile basarsa açıyım mı yoksa polisi mi arayım? Hapise girerse 2 sene falan yatar sanırım ama eve gelirsede zaten alkol almış olur dayak yerim. Korkuyorum artık ondan
( bu arada annene git demeyin annem sahip çıkmıyo bana abimde öyle bi kere eşim abimin yanında vurdu abim dedi ki sen eskidende böyle laf yapardın dayak yerdin benden de dedi.. görümcemin haberi vardı olaydan aksam gelecekti msj attım o da gelmeyecegm basım agrıyor yazmıs kendimi çok sahipsiz hissediyorum :'( keşke babam ölmeseydi aslan babam.... SON GELİŞME SAYFA 9