• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım!!!

Allahim bu ne??
Abla bi yolunu bul kac.
Para felan biriktir derdim ama hayir.
Paranin cani cehnneme.
Bi kadin siginma yurduna yerles hemen para onemli degil simdi.
Sen orda kaldikca hayatin tehlikede Allah korusun bi kac gune 3. Sayf haberlere cikarsin.

Hiç paranız olmasa da kadın sığınma evlerine vs gidebilirsiniz. Sonra tanıdıklar vasıtasıyla falan yaşlı, bakıma muhtaç bi teyze bulursunuz. Bazılarının çocukları maaş bağlıyor bakıcıya, yalnız olan yaşlılar da yemek ve yatacak yer benden, biraz da harçlığını veririm diyo. Kızınızı da bırakmak zorunda kalmadan çalışırsınız, yemek ve yatacak yer sorunu da olmaz. Şu an yaşadığınız hayattan bin kat daha iyidir bence.

kafaniza ve boynunza aldiginiz darbeler yuzunden olebilirdiniz.
bir an once kadin siginma evlerine yerlesmek icin sosyal hizmetler mudurlugunr gidin.
oradan sikayetci olursunuz.
kendi ayaklarinizin uzerinde durana kadar sizi misafir edeceklerdir.
simdi gitmezseniz 2-3 ay sonra da gidemezsiniz.
birgun haberlere konu olmamak icin, bebeginiZi bu canavarla birakmamak icin gidin lutfen.

dehşet içinde okudum Allah yardımcınız olsun inş. hemen kurtulursunuz o pislikten.Sığınma evine gidin hemen 0212 656 96 96 bu numarayı arayın aile içi şiddet hattı onlar sizi yönlendirecektir.Allah esirgesin sizi ve yavrunuzu

sen viledayla temizlik yaparken rahatsız oldugu için döven adamla bir dakika bile durma canım lütfen.. başka bir yol bul. eşinin ailesi de ne vicdansızmış tek dertleri ogulcukları hapse düşmesin.. gelinlerini öldürecek umurlarında değil

Lise son seneyi okumamıştım geçen sene açıktan okuyacaktım ki hamile kaldım , bu ay tekrar açıktan son seneyi bitirmek icin basvuru yapacagım. Okulumu da bitirecegim belki ilerde açıktan ünv de okurum meslek sahibi olurum... Ben şuan bes tl bile olsa kenara köşeye saklayacagım bir iki ay sonrada gitmeyi düşünüyorum hem iş bulana kadar bu parayla idare edip sürünmemiş olurum. Zaten annem sıgınma evındeyim deyince beni kabul ederse bebegime o baksın ben derhal işe girerim bir yandan açıktan okurum.... Boşanma davasıda açarım hemen
Bence de
Yapmalısın artık bunları
Yoksa 3.sayfa haberi olacaksın

Neye yorum yapacağımı şaştım
Sen bi de evi mi temizliyosun
Ne anlar o hanzo temizlikten, vileda sesine bile kızmış zaten

Lise son seneyi okumamıştım geçen sene açıktan okuyacaktım ki hamile kaldım , bu ay tekrar açıktan son seneyi bitirmek icin basvuru yapacagım. Okulumu da bitirecegim belki ilerde açıktan ünv de okurum meslek sahibi olurum... Ben şuan bes tl bile olsa kenara köşeye saklayacagım bir iki ay sonrada gitmeyi düşünüyorum hem iş bulana kadar bu parayla idare edip sürünmemiş olurum. Zaten annem sıgınma evındeyim deyince beni kabul ederse bebegime o baksın ben derhal işe girerim bir yandan açıktan okurum.... Boşanma davasıda açarım hemen
Canım iyi düşünmüşsün bence de birkaç ay sabret alttan almaya çalış bu pisliği, hem bebeğin de biraz daha büyümüş olur. Realist düşünmemiz lazım gerçekten parasız bişeyleri başarmak çok zor. Ben senin yerinde olsam bikaç ay daha sabredip biraz para biriktiririm sonra arkama bile bakmadan çeker giderim, hemen davamı da açarım nasılsa elinde tehdit mesajları var boşanmak çok zor olmaz heralde o mesajlarla, gerisi allah büyük deyip yoluma devam ederim

iyide tatlım daha önceki sayfalarda maddi durumunuzunda pek parlak olmadıgını söylemiştin hatta 2 tane ayakkabım var diye dem vurmuştun. Yukarıda da cebinde 1 tl yok yada var demissin. Söylermisin bu durumda nasıl para biriktirip kurtulacaksın?

Mantıklı düşünmüyor düşünemiyorsun...bebegi annene bırakıp kendini sıgınma evine yerleştiriyorsun. Yanlış düşünüyorsun.

Ya anneni bir şekilde onun evinde kalmaya ikna et yada kadın sıgınma evine bebeginle yerleş. Bebegine annen bakar sen bir işe girersin. cocugunlada aynı ortamda kalırsın hem. Yoksa o parayı biriktirmek uzun iş bu baglamda. Tabiki para biriktirilirde senin anlattıklarından yola çıkarsak zor gibi geliyor bana nedense.

Allah'ımmm bu nedir ya? bir insana yapılacak şey mi bu?

para filan biriktirmeyi unutun. bence haklı olarak korkularınız, çekinceleriniz olduğundan evi terketmeyi ertelemeye bahane arıyorsunuz.

eşinize söylemeden, iyice araştırıp, şikayetinizi edip bebeğinizle birlikte doooğru sığınma evine. oradaki kadınların da cebinde pek para yoktur eminim. madem annenizden destek yok. bebeğinizi oraya bırakmayın. gider alır annenizden yavrunuzu siz de paşa paşa dayak yemek için eve dönersiniz. hiç ayrılmayın yavrunuzdan ve onun için bu hayattan kurtarın kendinizi.

varsa çeyizlerini dantellerini belli olmadan ufak ıfak ev eşyalarını falan sat. evi terk edeceğin zaman evden para yapıcak şeyleri de al ve sığınma evine bağvur. mutlaka savcılığa şikayet et can güvenliğim yok diye. mesajları saklaman iyi olmuş. gerekirse anneni de tehdit et. sen çocuğa bakmazsan beni istemezsen hakkımı da alacağım sattıracağım evi diye. bi de üstüne almaya çalışmış hakkını. insan olmayana insan olunmaz. korkak olma. insan içinde ya da telefonla konus abinle ya da eşinle. yalnız konuşma. seni döverek sindirmeye çalışmasınlar. çantana da bi elektroşok falan al. ne bileyim her şey olabilir çok zor durumda kalabilirsin o evde. altının falan varsa satıldıysa eğer düğün cdleriyle falan kanıtla. nafaka alırsın. sonuçta hapse de girse bu adamın üstüne bir şeyler vardır. yapacaklarını sezdirme o adama. vardır bi çaresi. gerekirse bazı tv programlarına mail at. ezdirme kendini.

üzüldüm
bu kadar çaresiz olmanıza
paranız yok, aileniz varsada yok ve kocanızdan farksız
siz ya para biriktirin biraz sonra gidin ama nereye , bugunlerın yarınlarıda var?
acaba diyorum sadece yaşamayamı çalışssanız , cunku sen evden gıtsende maddı olarak cocugunu gecındırebılmen ıcın calısman lazım , bulabılecekmısın?
bulamazsan devlet cocugunun ıyılıgı ıcın karsı tarafa vermeye calısırmı , ki oda dayakcı ona nasıl versınler bılmıyorum
ne yaparsanız yapın ama dayak yememeye calısın , dikleşmeyin
malesef baskada bişey dıyemıyorum

Sizce mantıklı mı düşünüyorum??? Bu arada yazamazsam merak etmeyin kendi işi olduğu için geç gidebiliyor o gider gitmez yazacağım...
ya canım benim bir de merak etmeyin yazmış... senin için dua edeceğim. allah eşini ıslah etsin. inşallah sonunda bir şekilde mutlu olursun

Bebeğin olmasa trilyon tane çözüm var da :KK61:
Ah şu analık....o bağlıyor insanı...kadın sığınma evleri belli bir süre bakıyor...sonrasında işin olsa bile bebeğine kim bakacak...annene güvenme,öyle vicdansız anne yarın birgün bebekten kurtulmak için herşeyi yapar....
Keşke bi yerlerde geberip kalsa alkolik pislik...

Birkaç ay para biriktireyim diyorsun da birkaç ay dayanabilecek gibi misin? Sanmıyorum. Bu durum birkaç ay idare edilmez gibime geliyor. Adam manyak. Keşke elimden gelse de sana yardım edebilsem ama akıl vermekten başka yapabilecek hiçbir şeyim yok ne yazık ki. Şu an senin için en mantıklı çözüm kadın sığınma evine derhal gitmek olur herhalde. Orada sana ve bebeğine yardımcı olurlar belki diye düşünüyorum. izguben izguben daha iyi bilir bu işleri sanırım.

İyi akşamlar.. Aylar öncede bir konu açmıştım eşimle ilgili. O zaman boşanma davası da açacaktım adliyeye kadar gitmiştim. Baro ücretsiz avukatta veriyormuş vs bilgileri öğrenmiştim. Daha sonra bebeğim küçük olduğu için vs eşim almaya geldi hatalarının farkında olarak.. Barışmıştık. Ve ben eşimden şikayetçi olmuştum ( darp raporu alarak ) . Ve geçenlerde adliyeye gittik kamu davası açıldığı için. Şikayetimi geri aldım ancak 5 yıl hiç bir suç işlememesi gerekiyor. Yoksa hapise girecekmiş direk. ( Eskiden silah ile bir binaya ateş etmiş ondan dolayı 47 gün hapis yatmış ancak ilk suçu olduğu için toplam cezayı yatmamış , yani şimdi ondan şikayetçi olursam direk eski cezası ve şimdiki suçunu hapis yatacak ) . Evet şimdi geleyim konuma. Dün eşimle tartıştık beni akşam 7-8 e doğru mezarlığa götürecekti. Babam 6 ay önce vefat etti... Acım çok taze onu çok özlüyorum tarifi yok... 5 aylık bebeğimi Kaynvalideme bırakıp mezarlıga gidecektik. Eşime gün içinde gecikmemesini söylememe ragmen akşam geldi hemen çıktık hava kararmak üzereydi kaynvalidem karanlıkta gidilmez dedi. Gitmedik.. bende eşime senin yüzünden dedim bir anda bağırıp çağrmaya basladı surat asmışım güya onun için. Neyse gece uyudu bende evi siliyordum viledayla viledayı sıkmak ne kadar ses yapabilir ki ? Kalktı allah bellanı versin senin şerefsiz haysiyetsiz vs küfür etti. Bende kızdım yeter artık aksamdan beri susuyorum ama korkmuyorum senden senin allah belanı versin inşallah dedim. Bana defalarca vurdu başıma. O yüzden görünürde birşey olmasada çok kötü oldum midem bulandı. Sonra camları kapattı hayvan agladıgım duyulmasın diye... Bu kezde sesli aglıyorum diye boynuma öyle bir vurdu ki bayılmışım zaten. Kalktım odaya gittim bebegimi de aldım yanıma yattım. Buz torbası koydum kafama ağrı kesici içtim iki tane... Kahroldum... Hala boynum ağrıyor.:KK61: Bugunde sabah beri hiç muhatap olmadık kahvaltı etmeden gitti zaten sonra mesajlastık ben hakkımı helal etmedigimi onun kadına vuracak kadar karaktersiz oldugnu vs yazdım. O da eve gelecem görüşcez yazmıs ben kapıyı.kitledim arkasına destek koydum gelirsen komşulara bagırırım polisi ararm dedim. Beni tehditmi ediyon suç işlememem gerektiği için dedi küfür etti. Bende gece sakın gelme polisi ararm bınayı ayaga kaldrma acmayacagm kapıyı dedim. Uzun oldu kusura bakmayın ama bu gece gelirse kapıyı açmak istemiyorum :KK14: kapıyı kırarım tekmelerim falan dedi sizce ne yapayım gelip kapıyı tekmeler zile basarsa açıyım mı yoksa polisi mi arayım? Hapise girerse 2 sene falan yatar sanırım ama eve gelirsede zaten alkol almış olur dayak yerim. Korkuyorum artık ondan :KK42: ( bu arada annene git demeyin annem sahip çıkmıyo bana abimde öyle bi kere eşim abimin yanında vurdu abim dedi ki sen eskidende böyle laf yapardın dayak yerdin benden de dedi.. görümcemin haberi vardı olaydan aksam gelecekti msj attım o da gelmeyecegm basım agrıyor yazmıs kendimi çok sahipsiz hissediyorum :'( keşke babam ölmeseydi aslan babam.... SON GELİŞME SAYFA 9
:( aşırı derece de üzüldüm son gelişmenizi okumadan size yazmak istedim.Yazıklar olsun böyle adamlara keşke size ilk vurduğunda def etseydiniz ,başınıza vurmak ne demek ya hakaretler saymıyorum bile.duam sizinle rabbim yardımcınızz olsun bir daha yaşatmasın allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah....

Bu zülümün arkasını ben göremiyorum.Destek olan bir aileniz yok eşiniz orman kaçkını vuruyor kırıyor zerre üzülme yok.Allah yardımcınız olsun kadın sığınma evine gidin bari yapamayacaksanız

Çok üzüldüm ama kendinizi toparlamak için kadın sıgınma evıne gidin bence.
Allah yardımcınız olsun.

Evet kızlar görümcem geldi sabah beni kendi evine getirdi. Benle yaşıt kızı var onla oturuyoruz şuan. Mamasıda bitmişti mamada aldı bebeğime. Sabah eşim evden çıkıyordu bende beni anneme bırak biraz oturuyum dedim esti gürledi hemen oraya gidemezsin vs diye sonra tartısma çıktı bana vurmaya kalktı görümcemi aradım abla geliyosan gel polisi arıyorum dedim geldi hemen sonra eşim telefonumu aldı bi kaç saat vermedi. Sonra biz görümcemle beraber çıktıl evden ne boku varsa yesin ona sevgim de saygımda kalmadı. Evet zamanında deli gibi sevdim güvendim ama şimdi çok pişmanım.. Ondan öyle mefret ediyorumki bana yaşattıkları için..

Back