- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi delibirkiz
Bence çok dikkatli olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kere deneyip basarisiz olmus biri, 3.de dikis tutturabilir mi?
Yani adam habire evlenip bosanmaya usenmiyor, sizin evliliginiz de uzun omurlu olmazsa sasirmam.
Adam yine ayni seyi yapiyor, 3 aydir tanidigi birine evleneleim diyor, saglikli bir evlilik olma olasiligi nedir bu durumda? Adam her gordugune 2 ayda evlenelim diye yapistiysa, 2 kere bosanmis olmasinda sasilacak hicbir sey yok.
Yapma bence. Biraz bekleyin, iyice tani, olc bic tart cok istiyorsan. Ama bana kalirsa gerek yok.
Rabbim hakkınızda hayırlı olani versin inşallah.arkadaşlar merhaba
2 gün öncede bi konu açmıştım evlilikten korkuyorum diye..dün annemle baya konuştuk..arkadaş gbidir..ben şuanda görüştüğüm kişiyi ailemlede tanıştırdım onlarda çok sevdiler..
ama ben hep dua ediyodum hatta 10 gün önce istemeye geldiler Allahım hakkımda hayırlıysa bu işe mani ol değilse bizim işimizi kolaylaştır.
istemeden 1 gün sonra kayınvalidem oturmaya çağırdı sevgilim beni aldı onlara gittik daha mahalleye girerken içime bi sıkıntı oturdu..boğulcak gibi oldum burda ne işim var ben ne yapıyorum demeye başladım..
bu arada oturcağımız ev müstakil kayınvalidemle aynı binada oturcaz o üstte ben altta
ev 1+1 küçük ama bakımlı
evleneceğim kişinin 3,evliliği olucam ve benle tanıştığında eşinden ayrılalı 3 ay olmuştu.
şimdi sorucaksınız neden 2 evlilik yapmış
ilkini 23 yaşında yapmış kızı kaçırmış cahillikti diyor zaten çok kavga ediyorduk ondan bitti diyor saymıyorum bile diyor..
2.cisiylede 1,5 yıl evli kalmış onlada uzun süre çıkmışlar fakat kız baştan aileni isterim demiş ama sonradan sorun çıkarmış bir sürü huzursuzluk yaşamışlar ve en son eşi bunu aldatıyor ve bitiyor evlilikleri..
ilk tanıştığımızda bunları sorun etmiyordum ama ogünden sonra bunların hepsi sorun oldu..nişan olucaktı erteledim çünkü 2,ye bi hata yapmak istemiyorum ..sevgilim çok iyi biri 2,5 ay oldu ufak bi tartışmamız dahi olmadı herşey çok güzeldi ne olduysa o gün oldu.. şuanda çok mutsuzum ve kararsızım ..iiçimdeki ses sadece bitir bu işi diyor ..sizce nasıl davranmalıyım nasıl hareket etmeliyim..
32 yaşındayım ama ailem mütasıp bi aile bir an önce yuvamı kurmamı istiyorlar..ayrılalıda 5 sene oldu sanırım.. sevgilimi arkadaşlarımlada tanıştırdım.onlarda sevdiler yapma pişman olursun diyolarlar herkafadan bir ses ne yapcağımı bilemiyorum
2,5 ayda kimse kolay kolay gercek yuzunu gostermez..arkadaşlar merhaba
2 gün öncede bi konu açmıştım evlilikten korkuyorum diye..dün annemle baya konuştuk..arkadaş gbidir..ben şuanda görüştüğüm kişiyi ailemlede tanıştırdım onlarda çok sevdiler..
ama ben hep dua ediyodum hatta 10 gün önce istemeye geldiler Allahım hakkımda hayırlıysa bu işe mani ol değilse bizim işimizi kolaylaştır.
istemeden 1 gün sonra kayınvalidem oturmaya çağırdı sevgilim beni aldı onlara gittik daha mahalleye girerken içime bi sıkıntı oturdu..boğulcak gibi oldum burda ne işim var ben ne yapıyorum demeye başladım..
bu arada oturcağımız ev müstakil kayınvalidemle aynı binada oturcaz o üstte ben altta
ev 1+1 küçük ama bakımlı
evleneceğim kişinin 3,evliliği olucam ve benle tanıştığında eşinden ayrılalı 3 ay olmuştu.
ilkini 23 yaşında yapmış kızı kaçırmış cahillikti diyor zaten çok kavga ediyorduk ondan bitti diyor saymıyorum bile diyor..
2.cisiylede 1,5 yıl evli kalmış onlada uzun süre çıkmışlar fakat kız baştan aileni isterim demiş ama sonradan sorun çıkarmış bir sürü huzursuzluk yaşamışlar ve en son eşi bunu aldatıyor ve bitiyor evlilikleri..
ilk tanıştığımızda bunları sorun etmiyordum ama ogünden sonra bunların hepsi sorun oldu..nişan olucaktı erteledim çünkü 2,ye bi hata yapmak istemiyorum ..sevgilim çok iyi biri 2,5 ay oldu ufak bi tartışmamız dahi olmadı herşey çok güzeldi ne olduysa o gün oldu.. şuanda çok mutsuzum ve kararsızım ..iiçimdeki ses sadece bitir bu işi diyor ..sizce nasıl davranmalıyım nasıl hareket etmeliyim..
32 yaşındayım ama ailem mütasıp bi aile bir an önce yuvamı kurmamı istiyorlar..ayrılalıda 5 sene oldu sanırım.. sevgilimi arkadaşlarımlada tanıştırdım.onlarda sevdiler yapma pişman olursun diyolarlar herkafadan bir ses ne yapcağımı bilemiyorum
arkadaşlar merhaba
ev 1+1 küçük ama bakımlı
Yanlis anlamadim degil mi seninle tanistiginda bosanali 3 ay olmustu dedin degil mi? 2 bucuk aydir da sizinle. Bu ne hiz... adam cok hizli. Arka arkaya 3 kisi birden.
bir suru sey var kafama takilan. Annesiyle beraber oturma fikri... ikinci esiyke ilgili soyledikleri... ilk esi icin saymiyorum bile demesi...
adam sanki evliliklerini yurutmeye hic caba sarfetmemis kestirip kestirip atmis gibine geldi.
Ben olsam hic acele etmezdim. Hatta hiiiic acele etmezdim. Uzuun uzun iyice bir tanirdim. Hatta keske eski eslerinden dinleyebilsen bir de adami. Ya da ne biliyim bosanma dilekcelerini falan gorseydin. Cunku erkekler genelde hep sucu eski eslerde bulurlar.
banada öyle geliyor aslında ik başta bunlar sorun olmaz gbi geldi çünkü ilk evliliğimde herşeyim çok güzeldi bana mutluluk getirmedi o yüzden böyle evmiş eşyaymış hala pek umursadığım yok ama 2 evlilik yapması korkutmaya başladı ..ilk tanıştığımızda söyledi gerçi herşeyi yalan bişey yok ortada ama ben böyle bi hayata atılmayı göze alamıyorum..Direk boyle bir yorum yapmak istemezdim ama icimden evlenme demek geldi. 2 tane evlilik yapmis, benim hic sucum yoktu diye siyriliyor. Ilk kizi kacirmis, ailesini saymamis ama kendi ailesi olunca konu pek sayiyor. Ayrica cok erken evlenmeye karar vermissin. Ben sahsen 2 evlilik yapip bosanmis biriyle beraber olsam (olmak istemem) cok temkinli olurum. Onceki evlilikleri kafami kurcalar. Bi de kayinvalideyle ayni apartman, 1 arti 1 daire.. Pisman olcaksin gibime geliyor. Hakkinda hayirlisi olsun.