• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

yazdıklarınızı ağlayarak okudum.bir anne olarak içinde olduğunuz durum çok acı .inanın hissettiklerimi kelimelere dökemiyorum.sadece şu dilerim yüceALLAHIM sana acil şifalar versin alllahım çocuklarını sana bağışlasın.çok şey yazmak isterdim ama kelime bulamıyorum.....

Off.icim gitti..oyle guzel demissiniz ki,gelin kaynana gorumce dertlerine karsilik aslinda hep bildigimiz ama gormezden geldigimiz bu durumu..
Benim bi soyleyecegim var size.manisada spil daginda yasamaya baslasaniz?alyuvar artisi saglik acisindan...umarim sacmaladigimi dusunmezsiniz.yillar once boyle bir haber vardi tv.de kanser tanisi konulan kadin ve ailesin1yil yasamazsin sozune inat spilde yasamaya basliyor sehre hic inmeden bahcelerinde yetisenleri yiyor kadin.ailesi de onunla birlikte..ve kadin yillardir orda asiyor..olecek denen kadi sapasaglam,kontrole gittiginde dokyotlar sok oluyor... Ne bileyim ..

ufacık şeylere üzülüyoruz ufacık şeyler için yakıp yıkıyoruz,halbuki bu hayat işte bu kadar kısa,insan hiç ölmeyecek gibi yaşıyor,kendi başına gelmez zannediyor,ama işte bu kısa ömürde böyle bıçak gibi dayanıyor insanın sırtına,şu an sözün bittiği yer,ne denirki,allahım sana sağlık versin,kimbilir kimin duasının geçeceği belli olmaz..

belki çok saçma gelecek ama söylemeden edemicem,alternatif tıp deneseniz olurmu,AHMET MARANKİ gibi doğal şeylerden ilaç elde eden gibi kişiler yardımcı olabilirmi?

Allahdan ümit kesilmez , seni yawrularına sewdiklerine bağışlasın rabbim .. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah .. şu hayatta nelere takılıp üzülüyormuşuz gözümüzde büyütüyormuşuz meğer ....

Allah, sizi ailenize ve çocuklarınıza bağışlasın. Allah'ın gücü neye yetmez ki...İnşaallah size de acil şifalar verir rabbim.

Allah, sizi ailenize ve çocuklarınıza bağışlasın. Allah'ın gücü neye yetmez ki...İnşaallah size de acil şifalar verir rabbim.

inan , umudunu koru , dua et , isterse onlarca yıl yaşa , son nefesine kadar hep dua et.

ve sakın unutma ;

Mucizeler yalnız Allah'ın elindedir! (En’âm / 109'dan)

Rabbim sizi ailenize bağışlasın...
Hepimizin sonu, ama erken, ama geç aynı olacak... İnşallah ailenizdeki hiç kimse evlat acısını tatmaz...

önce ne yazacağımı bilemedim ama biraz düşünüp şoku atlatınca sana naçizane söyleyebileceğim şey sadece "lütfen ümidini kaybetme" olur.
birsürü mucize haberi duyuyoruz okuyoruz etrafta. Yaradan biliyor bizim yaşayacağımız ömrü. hem çok gençsin asla bu son deme tedavi için.
kanser denen illet en çok da yüksek moralle yeniliyor değil mi?
hayat seni sevmese sana hayırlı bir eş ve iki güzel evlat vermezdi belki de böyle düşün ve lütfen pes etme.
temiz bir doğada stresten olabildiğince uzakta kurabilme imkanınız varsa yaşamınızı bu yöne kaydırın ve keyfini çıkarın hayatın.
söylemek kolay ama yapmak zor deme lütfen.
seneye "iyileştim kızlar" başlıklı yazını bekliyorum.
sevgiler.

geleceği sadece Allah bilir.bu hayatta mucizeler var sadece inanın

ben gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm
keşke elimden gelen bişey olsaydı ama umudunu hiç yitirme
sende bu yaşama sevinci olduğu sürece allahın izniyle atarsın dualarım sennle
rabbm seni eşinin ve çocuklarının başından eksik etmesin...

asla umutsuzluga kapılma umudunu yıtırme .

rabbım senı evlatlarına bagıslasın (amin )

Diyecek hiçbirşey bulamıyorum, şöyle yanımda olsanızda sıkı sıkı sarılsam istedim. Dualarımız sizinle.

Vallahı gozyaslarım sel oldu vucuduma suzuldu gıttı...
Bu tur olaylar fılımlerde olur sanıyordum:43:nedıyecegımı bılemıyorum:50:allah yardımcınız olsun allah acıl sıfalar versın neden olmasın gun dogmadan neler dogar Allah BUYUK

Son düzenleme:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy nolursun ıyılesınce kızlar bır mucıze oldu dıye konu ac nolursun senın ıcın dua edıcem

Allah yardımcınız olsun inşallah yüce Rabbim sizi evlatlarınıza bağışlar
bugünlerin hepsini unutursunuz
Allah şifa versinn çok çok üzüldüm

Back