- 20 Temmuz 2015
- 208
- 101
- 23
- Konu Sahibi pembe tokam
Annenizden kalanlara tedbir koydurun. Yoksa bu kadının amacı sevgilisiyle bir olup babanızı sömürmek belli ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadina bildigini ve devam ederse babanin da ogrenecegini soylesen nasil olur ki?Evet ama aldattığı kişi aile dostları. Kardeşim evde olduğu için takip ediyor.cok samimi olduklarını- yani kadınla adamin- hatta babamın nasıl suphelenmedigini anlatıyor. Zaten ben suphelenmistim de.uvey annemden olan kardeşim laf arasında farkında olmadan "abla annemin mesajlarını okudum. Böyle böyle yazıyordu " dedi de öyle takip ettim bende.3 ay sonra şifresini değiştirdi. Şifresini de o küçük kardeşimden öğrendim. Yani bu bir şüphe değil. Kesin net.cok çirkin olaylar var.burada anlatamıyorum. Çok ahlaksız bir ilişki.
bence emin ol cek kayıt altına al kadına göz dağı ver bitirmezsen dicem mahkemeye vercm 5 kurus alamzsn cart curt de gözünü korktt benceeeeMerhaba arkadaşlar.daha önce de yazmıştım buraya benzer bir şey. Ama artık sinirlerim iyice bozuldu. Sorun üvey annem.burada başkasının çocuklarına annelik yapanlar.lutfwn üstünuze hiç bir şey alınmayin.
Çok şükür yolunda giden, arada sırada tabiki anlasmazliklarimiz olsada çok sevdiğim beni seven bir eşim ve melek bir çocuğum var.calisiyorum.sosyal çevrem, arkadaslarim dostlarım var.kisaca mutluyum ve hayatımdan zevk alıyordum.
Şubat tatilinde babamlara gitmiştim.uvey annemi çok severdim.bana kardeşime en mutlu anlarimizi zehir ederdi hep.millete dedikodumuzu yapar arkamizdan . Ama yinede annemiz öldükten sonra anne yerine koymustuk onu.aman bize baktı büyüttü dedik.kendi ailesinden görmediği saygıyı sevgiyi gösterdik. Neyse tatilde gittim işte. Bu yok gezmem var yok günüm var gidip duruyo evden.ama bir süs bir bakım. Kokular falan. Geliyor o makyajdan eser yok.ay çok terledim deyip kendini banyoya atıyor. Şüphelendim ben de kardeşime sordum.oda konduramadi tabi.sonra evime geldim ben.seytan dürttü.f... na baktim.ailecek görüştükleri adamla bayagi bayağı aldatiyor.yani adamla birlikte olmuşlar üstüne internetten ahlaksız konuşuyorlar.
Ben bu olayı o zamandan beri hala babama söyleyemedim. 60 yaşında adam.hasta da . Ya kriz falan gecirir felç kalırsa diye.kardesimle konuşuyorum. İşin içinden çıkamıyorum. Söylersem ne olacağını hayal ediyorum.aklimda bir sürü senaryo.babam karısına laf söyletmez.tamamen onun etkisinde.iste benim karım hizmetçi mi falan der.inanmaz diye de korkuyoruz. Bu sefer o kadın iyice yuzsuzlesecek. Adamla ailecek gorusuyorlar.hala devam ediyor ilişkileri.ne yapacağım zaten benim için bir dert.
Bir de kendi kendime diyorumki mutlu bir hayatım var.disimle tirnagimla gerçekten emek harcadım maddi manevi şu duruma gelebilmek için. Ama çok sinir oluyorum.bu kadının terbiyesizligi benim huzurumu kaçıran tek şey.en mutlu anlarım da hep aklıma geliyor. Ömür boyu da huzurumu kaçıran hep bu kadın oldu zaten.kendisi de en küçük sirrimi babama ucururdu.
Babama Söylemek istiyorum ama sonrasında olacaklardan korkuyorum.hayatimi alt üst etmesinden bu terbiyesizligin, huzursuzlugumun yuvami cocuğumu etkilemesinden korkuyorum.
Babama da güvenmiyorum. Kıymet bilmez aramaz sormaz.beni o üvey anneyle sürekli cekistirir.baskalarina laf ederler ikisi bir olup.ya daha neler neler.
Çok uzun oldu kızlar.cok dertliyim cok.dokuldum sonunda.
Telefonundan baktiysa zaten hemen girilirBunu face ten nasıl öğrendin. Aleni aleni mi yapıyor?
Sen face ine bakana kadar kimse görmemiş mi?
Şifresini bulup mu girdin hesabına?
Kızlar anlatamadım galiba facebook de açık açık yazımiyorlar tabi.face de kişilerle özel mesajlasilan bir bölüm var.oradan mesajlasiyorlar.sadece. tatilde şüphelendim ben.hal ve hareketlerinden.15 senedir annenizle gibi tanıdığınız bir insanın garip davranışlarını sezersiniz herhalde.ustune bir kaç gün sonra kardeşlerimi yemeğe goturmustum.hic bu konuyu acmadan küçük kardeşim (ki kendi kızı babamız bir sadece) abla ya annemi bilmem ne amcaya bunları bunları konuşurken gördüm dedi.ben de yanlış anlamissindir falan dedim.sonra bir de şifresini ....... yapmış ne saçma dedi.bayagi bir takip ettim.kendi kardeşim bir kaç kez mutfağa gittiğinde adamın fermuarıni duzelttigini.evde babam yokken gelip saatlerce oturduğunu söylüyor. Allahaşkına hangi aile dostunuz eşiniz evde yokken saatlerce oturur sizinle.konu garip diyen arkadaşlar iftira atmayin diyen arkadaşlar işte böyle bir pisliğin içindeyim. Bakın burda o kadini tanimayanlar bile inanmiyor.keske gerçekten yalan olsaydı konum.keske ben iftira atıyor olsam.elimde resim yok görmedim ama biliyorum.kardesim olayların içinde erkek adam zor tutuyorum onu da
Ufff 45 yasinda kadin 65 yasinda adam hastane odasinin banyosunda sevisiyor milf fantezisi gibi tobe estafur yaaaaBuluştular yer otel odası günlük kiralık evler falan.o zaman mesajlarda öyleydi. Hı birde babam hastane odasında yokken odanın banyosunda birlikte olmuşlar. Allahım ne pislik bir hayat.
Babamla pek ilişkim yok.vardi ama evlerine gittiğimde hep doldurdu babamı. Kavga etmemiz sebep oldu.ve babamla aramızda soğudu açıkçası. Babam da ona uyup sağda solda dedikodumuzu yapmış. Duyunca tabi soğudum iyice.torunudur torun sevgisi yasasin derim evlerine giderim memlekete gittigimde.biri gezmeye gider.babam da kahveye gider.bana da sen de ayagini uzat televizyon izle rahat rahat derler.saka gibi ben 300km yol gelmisim.sen beni 6 aydir gormedin.muamele bu.o kadinin akrabalarina da bir hurmet bir hizmet.oysa ben sadece cocugum dedesini bilsin onunla ilgili anilari olsun istiyorum.evlerinde yemek bile yemiyordum son zaman.onu da laf ederler mi diye.bir de bu olayı ogrenince hiç gitmedim ve aramızda iyice açıldı. Babamla.
Ufff 45 yasinda kadin 65 yasinda adam hastane odasinin banyosunda sevisiyor milf fantezisi gibi tobe estafur yaaaa
Sen de bu kadar istenmedigin bi eve niye gidersin anlamam COCUGUMUN DEDE ANISI OLSUN da kendisiyle ilgilenmeyen dedenin ne anisi olacak gereksiz duyarlar
O öyle değil işte canim.gitmedigim zaman da laf oluyorum.torunumuzu bize göstermiyor diyolar.simdi ben babamın evine hiiii gitmiyorum.cunku o ahlaksız kadını görecem elimden bir kaza çıkacak diye gidemiyorum. Oysa babam için torununu göstermeyen kötü evlat konumundayim şimdi de.bir de hep eşim diyordu git gör. Bişe olursa uzulursun diye.