• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım!!!

Teşekkür ederim arkadaşlar hala GÖRÜMCEMLERDEYİM.... O DA İÇİYOR BÜYÜK İHTİMAL BANA Bİ ŞARKI ADI YAZMIŞ MESAJLA DİNLEMEM İÇİN. ŞU ANDA ARAYIP ŞARKI DİNLETİYOR ARA ARA..... SAÇMA SAPAN DUYGUSAL ŞARKILAR NE OLACAK BU ŞEKİLDE HAYATIM.... BİLMİYORUM.. AMA DAYAĞIN SONU GELMEYECEK BUNDAN EMİNİM. .. O YÜZDEN LİSEYİ AÇIKTAN SON SENEYİ BİTİRİP AYAKLARIM ÜSTÜNDE DURMAM LAZIM BEBEĞİM İÇİN BEN ARTIK SEVMİYORUM BU ADAMI... BANA YAŞATTIKLARINI AFFEDEMEM.... UNUTAMAM... YAŞIM ÇOK KÜÇÜK BEN HAYATIMI YAŞAMAK İSTİYORUM ...

ALLAH yardımcınız olsun. hikayede en cok abinize kızdım resmen eşinize cesaret verir gibi konusmus onun agzını yuzunu düzleyecegi yerde...cok üzüldüm durumunuza .inşALLAH dün geceyi atlatmışsınızdır. ALLAH eşinize akıl fikir versin.hanenize huzur versin . küçücük bebeğinizle yasadıklarınız çok zor ...

Tabi ki boşansam annemin maaşını direk alırım ancak 7 yaşında kardeşim var annem neyle geçinir kardeşim okula gidiyor kıyamam ki ona... Yoksa annemden alır o maaşı derhal boşanır geçinirdim rahatça

hep kendinden önce baskalarını düşünüyosun şiddet uygulayan eşini bile... 7 yasında kardesim var demıssın onu dusunuyosun da 5 aylık bebegın var asıl once düşünmelisin.. annen zaten maasını aldıgın zaman eve gel diye sana yalvaracak... anladıgım kadarıyla annen de maası gıdecegı ıcın bosanmanı ıstemıyo ve sahıp cıkmıyo sana. ama bu bencıllık degıl de nedir ya. bi de anne olacak ... RABBİM anne sıfatına layık olamayacaklara nasip etmesin mucizeyi ya.. çok sinirlendim bu nasıl bi vicdan ya... kadın sıgınma evine git . boşa şu eşini de ne hali varsa görsün ...

Back