• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

yazdıklarınızı okuduktan sonra gözyaşlarıma hakim olamadan resmen bilgisayar karşısında dondum.. iş yerinde kimseyi umursamadan.. söylenecek bir şey bulamıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez...siz moralinizi yüksek tutun.. hayat ne mucizlere gebe.. Allah acil şifalar versin size..

okurken ne kadar üzülügümü anlatamam allah acil şifalar versin..canım ya ne zaman öleceğimizi allah bilir belki de rabbim seni sınıyordur.. allah inşallah seni yavrularına bağışlar. allahım inşallah sizlerin çok mutlu olmanızı sağlar..
benim aklıma bir fikir geldi sağlıgınız için bu konuyu her okuyan bildiği duayı okusun mu?
ben okudum bile herkesin istegine bağlı arkadaslar isteyen okusun ve okudgunu da yazsın inşallah bu kadar kişinin bu güzel aylarda bu güzel günlerde dilekleri kabul olur..
rabbim dualarımızı kabul etsin..

arkadasımıza dua okursak eminm kendi de okudugunda çok sevinecektir..

Rabbim seni sevdiklerine çocuklarına bağışlasın. Çevrendeki herkesin senin için dua etmesini iste. Başkasının özellikle içten yaptığı dua çok makbuldür. Bu mübarek günlerin hürmetine Allah size acil şifalar versin inşallah.

Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.

Haklısınız,yarınımız meçhul.Ama bu hepimiz için geçerli.
Sizinki kadar ciddi olmasa bile,doktorların iyileşmez dediği ama iyileşen çok hastalık gördüm.
Benim bile geçmez denen bir durumum vardı.Geçsin diye çok uğraştım,kafama taktım.Uğraştıkça kötüledi.Sonra vazgeçip yoksayınca iyileşti.

Hastanede bir delikanlı ile tanıştım.Ailesindeki erkekler hep kalpten ölmüşler.Kendisi ise,kanser tedavisi görüyordu.
Doktorlar iyileşmez demişler ama hastalığı geriliyormuş.
Bana göre sebebi çok açıktı...Çünkü kalpten öleceğini düşünüyordu,kanserden değil.
Düşünceleri öyle kodlanmıştı.Anlatabiliyor muyum ?

Sır kitabında söylenen birşey vardı.İnsan bedeni mucizedir ve her hastalığı yenebilecek güçtedir.
Nasıl ki derimiz her yarayı kapatabiliyorsa,bedenimiz de aslında tüm yaraları kapatabilecek güçtedir.
Sadece iyileşmeyeceğimizi düşündüğümüz için iyileşmiyoruz.O kitabı mutlaka okumanızı öneririm.

Hastalıklardan ölüm oranları sadece birer istatistiktir.Size biçilen ömür de öyledir.
Kanserin çok türü var.Ve her beden aynı değil.Her bedenin direnci farklı.
Kimisi kanseri yener,kimisi gripten ölür.
Kimisi sapasağlamken pat diye beyin kanaması veya kalpten gider.

Pozitif düşünün.Evet hastayım ama sonuçta bu bir hastalık.Hasta oldum ama iyileşiyorum.
Bioenerji ve reikiyi de deneyin derim.

Gözyaşlarımı tutamadım okurken, ne söyleyeceğimi bilemiyorum boğazım düğüm düğüm.

Elimden sana dua etmekten başka bişey gelmiyor.

Rabbim seni evlatlarına, eşine, anne ve babana bağışlasın inş.

Allahım gücüne güç katsın.

5 litre iyi su yüksek ateşte ve çelik tencerede agzi. yari acik bir
sekilde kaynatilir.
Kaynama başlayinca 100gr. Kantaron otu (cicegi ve yapraklari)
fokurdamakta olan 5litr suyun icine atilir.
Yüksek ateste 50 dakika kaynatilir.
Kaynatirken her 10,15 dakikada bir tahta kasikla karistirilir.
Bu kaynama sonunda acı bir su elde edilir.

Kaynama bittikten sonra 8-10 saat dinlendirilir.
8-10 saat sonra su süzülür. Sadece suyu kalir.
Bu su agzi acik cam kavanozlara kobulur ve buzdolabinda saklanir.

Hazirlanan su sadece 1 hafta yeteceginden, her hafta taze
olarak hazirlanir.
Sabah, öglen ve aksam bir su bardagi icine hic birsey
karistirmadan YAVAŞ YAVAŞ icilmelidir.
Kantaron suyunun kullanis süresi 3,5-4 ay kadardir.
Bu süre sonunda ALLAHİN izniyle kullananlar şifa bulur.

Canim bu kantaron otuyla baya bir şifa bulanlar olmuş.
İstersen araştır.
Derdi veren Allah dermaninida verir, sen yeterki inan ve ona güven.
Allah acil şifalar versin. Amin.

Eveti Allahın izniyle reiki iyileşmenize vesile olabilir. Bence de alternatif şifa araçlarına yönelebilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.

Haklısınız,yarınımız meçhul.Ama bu hepimiz için geçerli.
Sizinki kadar ciddi olmasa bile,doktorların iyileşmez dediği ama iyileşen çok hastalık gördüm.
Benim bile geçmez denen bir durumum vardı.Geçsin diye çok uğraştım,kafama taktım.Uğraştıkça kötüledi.Sonra vazgeçip yoksayınca iyileşti.

Hastanede bir delikanlı ile tanıştım.Ailesindeki erkekler hep kalpten ölmüşler.Kendisi ise,kanser tedavisi görüyordu.
Doktorlar iyileşmez demişler ama hastalığı geriliyormuş.
Bana göre sebebi çok açıktı...Çünkü kalpten öleceğini düşünüyordu,kanserden değil.
Düşünceleri öyle kodlanmıştı.Anlatabiliyor muyum ?

Sır kitabında söylenen birşey vardı.İnsan bedeni mucizedir ve her hastalığı yenebilecek güçtedir.
Nasıl ki derimiz her yarayı kapatabiliyorsa,bedenimiz de aslında tüm yaraları kapatabilecek güçtedir.
Sadece iyileşmeyeceğimizi düşündüğümüz için iyileşmiyoruz.O kitabı mutlaka okumanızı öneririm.

Hastalıklardan ölüm oranları sadece birer istatistiktir.Size biçilen ömür de öyledir.
Kanserin çok türü var.Ve her beden aynı değil.Her bedenin direnci farklı.
Kimisi kanseri yener,kimisi gripten ölür.
Kimisi sapasağlamken pat diye beyin kanaması veya kalpten gider.

Pozitif düşünün.Evet hastayım ama sonuçta bu bir hastalık.Hasta oldum ama iyileşiyorum.
Bioenerji ve reikiyi de deneyin derim.

Çok çok üzüldüm, ne diyebilirim ki.
Ama derdi veren allah dermanı da verir, moral çok önemli.
Yaşamaz bu dedikleri insanlar nasıl da hayata bağlanıyor..
Sen de öyle olacaksın eminim ki..
Güçlüsün çünkü, hemen koyvermemişsin..
Hakkında en hayırlısı olsun arkadaşım..

Yazınızı sabah 5.30 gibi okudum çok çok kötü oldum.Düşündüm bir an kendimi yerinize koydum Allah'ım sizin kadar güçlü olamam.Siz çok güçlü bir bayansınız yazdıklarınızdan o kadar belli oluyor ki...Allah'ım bu mübarek günde size acil şifalar versin Rabbim sizi çocuklarınıza ailenize eşinize bağışlasın inşAllah.Dua'larım sizinle...

Rabbim tez vakitte, hayırlı şifa nasip etsin, evlatlarına bağışlasın seni

Ömrü Allah biliyor, anneme de bir yıl dediler 8 yıl yaşadı, ilk ameliyatından çıkarken baygın sayıklıyordu Allah'ım en küçük kızımı meydana çıkarakacak vakit ver diye ...

Verdi Rabbim, en küçük kızının üniversiteyi bitirdiğini ve evlendiğini bile gördü.

Mucizelerden umut kesilmiyor, çok güçlü olduğunuz anlaşılıyor yazdıklarınızdan, bende dua edeceğim bütün kalbimle, Allah yardımcınız olsun

Canım yazdıklarını gözyaşlarımı zor tutarak, yutkunarak okudum.
Çok da duygulandım. Çünkü ben de bir anneyim.
Seni bu bakış açından ve hayata güçlü duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
Senin de iyileşeceğine inanıyorum, inanmak istiyorum.
Ümidini kaybetme sakın !
Dualarımız senin ve yavrularınla...

Yazınızı iş yerinde ağlayarak okudum....
Annemi ben 2 yaşında ablam 5 yaşıdayken kaybettik...
Annemle aynı yumurta ikizi olan teyzem bizi öksüz bırakmamak için ve ailelerin teklifiyle tabi,babamla yani eniştesiyle evlendi.
29 yaşındayım ve bırakın dövmeyi kızmayı,sesini dahi yükseltmedi bize.İçeceğim suya kadar ayağıma getirdi.Bize karşı merhameti o kadar büyüktü ki.
Ablamı gelin etti 11 yıl önce ve geçen yıl da beni....ve şuan amansız bir hastalığa tutuldu,kendisine ve babama diyemedik.İyi olup da tedavi gördüğünü zannediyor.1 erkek kardeşimiz olmuştu askerden yeni geldi.Rabbim bizlere bağışlasın O nu ve bütün hastaları sevdiklerine...
Hayat benim için bittti,çektiğim acının tarifi yok...
Şimdi dua ediyorum O bize annesizliği yaşatmadı,incitmedi,Rabbim de onu incitmesin.Onun bize gösterdiği merhametten daha da büyük Rabbimin merhameti.Anneme merhametiyle muamele etsin,şifa versin diye her an dua ediyorum.Size de dua edeceğim inş.Rabbim ikinci kez ana acısı yaşatmasın bize ve kimseye.Sizi yavrularınıza bağışlasın.
Ne boş şeylere üzülmüşüm,sağlığa şükretmek varken:(

Öncelikle Yüce Rabbim şifalar versin sizi yavrularınıza bağışlasın inşallah diyerek devam etmek istiyorum Bir derdim var köşesini bende uzun zamandır takip ediyorum çok şükür konu açmak nasib olmadı umarım olmazda, bu köşeyi okumamın sebebi ben de çabuk kırılan herşeyi kafayı takan hemen şerşeye üzülebilen birisi olduğum için buradaki konuları okuyunca benim yaşadığım da bişey mi diyip günüme daha pozitif devam ederdim, kimilerine çok üzülüp kimilerine kızardım elimden geldiği, aklımın yettiği kadarıyla fikir vermeye çalışırdım...
Ama şimdi ne diyebilirki insan ne fikir verebilir? tek yapmamız gereken dua etmek olur.eminim bu konuyu okuyan herkim olursa olsun içinden şifa dileklerini geçirmiştir. Dediğiniz gibi bizim derdimiz dert değilmiş ki sağlık en önemlisiymiş onu daha iyi anladım... Allahım sizin yardımcınız olsun, ben inanıyorum sizin bu duruşunuzla insaların siznin için edeceği dualarla çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz daha uzun yıllar olacaktır...

ben yarısına kadar okuyabildim, bu ara o kadar duygusalım ki hüngür hüngür ağlattın beni
Rabbim o güzel evladlarına mükemmel bir gelecek ve ömür versin, onları hayırlı kılsın
sana da onlarla geçireceğin uzun ömürler versin

canım benim yaaa:43::43:
Rabbim o meleklerden ayırmasın seni

Iş yerindeyim devamını okuyamadım yoksa kendimi tutamayıp ağlıcam zor tutuyorum allah şifa versin yazacak bir şey bulamıyorum :44:

içimi yaktı yazdıkların ne basit bi dünya ağladım ağladım tutamadım gözyaşımı rabbimden umut kesilmez belkide mucizesi vardır sana ne olursaolsun rabbim şifa versin yavrularını şefkatine muhatç etmesin rabbim szi ayırmasın inşallh.... aşka ne denirki hala ağlıyorum :(:14:

ne diyeceğimi bilemedim....kelimlerim bitti şu an,ne desem boş,çok zor bir durum..
Rabbi'm şifalar versin sana...

Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sağlığına tekrar kavuşursun çok zor bir durum ama gerçekten güçlü bir kadınsın böyle olmaya devam et hiçbir zaman umudunu yitirme rabbim okadar büyük ki ne mucizeler yaratıyor umarım sen de bu mucizlerden birisi olursun. Allah seni ailene bağışlasın, hoşçakal..

Back