• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenide evlilik,korkular ..korkular.

bence esının sana anlatmadıgı bırseyler var, ınsan olan herkesın basına gelır buyuk kopnusmak ıstemem ama eger ben ucuncu evlılıgımı yapacak olsam cok temkınlı olurdum ve donup bırde kendıme bakardımkı muhakkak hatalar vardır. kı esın dusunmelı bak aılem yuzunden yuvam dagıldı bu sefer hıc rıske atmayayım evımı ayrı yapayım dıye kı sana dırek altında oturacaksın dıyorlar bence hıc hos degıl bence ıcındekı sesı dınle yada nısan ve evlılık yapmadan bıraz daha dusun

Ben bile korktum senin korkman çok doğal.
Hemen ayrıl diyemem ama uzat tanıma süresini.
Ve aynı binada oturma bence..:KK14:

Bu saatten sonra evlenmiş olmak için evlenmeyin. .
Karşılıklı olarak aşka sevgiye huzura hasret kalanlar birbirini bulunca daha mutlu olurlar.
Sizin amacınız sevmek sevilmek olabilir lakin karşınızdaki nin amacı ne onu çözmek lazim

İki bucuk ay sevginin tutkunun hat safhada oldugu aylar hiçbirşeyi gözünüz görmez lütfen lütfen diyorum uzatın bu işi.. İkincisi evliliklerini anlatırken deseki işte bizdede şu şu suclar vardı anlarım bütün sucu karsıya yüklemek şüpheli.. Diğer pürüzde ben eminimki ikinci eşiyle ayrılmasında altlı üstlü kaynanayla oturmanında etkisi var.. Madem ikinci evliliğiniz olacak lütfen biraz daha ölcün biçin tartın bakın iki bucuk ay hiçbişey değil..

ikinci evliliğinde kadının aileyle anlaşamamasının sebeplerini bilmek lazım. çünkü siz de aynı hayatın içine gireceksiniz. gerçi bitirmişsiniz zaten son mesajınızda söylediğinize göre. hakkınızda hayırlısı olsun. ama bu işler aceleye gelmez. ikinci evlilik zor verilecek bir karar kadınlar açısından özellikle.

İsabetli davranmışsınız oldu bittiye getirecekti adam herşeyi ve sen neyin ne olduğunu anlayamadan kafese düşecektin . Ya akıl var mantık var 2 defa boşanmış ve her sefetinde yıldırım hızıyla eş adayı bulmuş sizcede garip değilmi? Hem adamda bu hız varken ,4.cü eş adayınıda çok geciktirmeden bulur ....nasıl olsa alanında uzmanlaşmış.....

şuanda benimde zaten yapım itibariyle şüpheci biriyim bide yaşadığım kötü şeyleri düşününcede dahada şüpheci oldum..

bugün mesaj atıp bitirdim ama o ısrarla mücadele edeceğini bizim mutlu olacağımızı söylüyor ama ben kararlıyım..
sıra annem ve abimde..
abimin ilk lafı nie işi bu noktaya getirdin niye benle tanıştırdın diye beni azarlıcak kızıcak bundan sonra kimseyle görüşmüyeceksin diyecek...
ama şuanda bişey yok nişan yok ev yüzük takılmadı bi isteme oldu burdan dönmesi daha kolay değil mi?
Kalbinin sesini dinle. O sana hep dogruyu gosterecektir. Senin de suphelerin varsa bu adam dogru kisi degil sadece senin imtihaninmis demek ki. Yasin genc, cocugun da yok. Acele etme. Kismetinde varsa gelip seni fizandan bile bulur. Nasipse hersey olur. Hayirlisi olsun de hep. Kizma bana ama ben bu kisiye nedense ilk okudugum andan itibaren olumlu bakamadim. Ne biliyim ard arda uc kisi... bir de annesinin yaninda kalman fikri. Sanki adam annesine bakici mi ariyor ne? Bir laf vardir bence de dogru: ev ev ustune olmaz diye. Kayinvalide ile beraber yasayanlarin cok da huzurlu mutlu oldugunu gormedim ben. Hele ki bu ikinci evliliginse birak bosver sana bir duzen kuracak birisi olsun bence. Senin de bir duzenin olsun, baskalarinin duzeninin uzerine gidip o duzene alisacagina kendi duzeninin olmasi daha iyi degil mi?

Nu arada abin kizacak diye bu adamla bence devam etme. Senin mutlulugun onemli. Bir omur aglamaktansa bitmesi daha hayirli bence. Abin de seni anlayisla karsilayacaktir. Senin mutlulugun onemli sonucta.

23 yas cocuk degil ya.Hic hataydi cocukluktu ayaklarina yatmasin.
İkinciside aldatmis vs diyorsunuz.
Eminim bunlari birde eski iki esinden dinleseniz cok daha farkli seyker duyacaksiniz..
İcinize sinmemis madem,uzak durun..

Back