Dertleşelim hanımlar

Bir sekilde konus esinle kiraya cikmaya calis gucunuz yeterse. Bu durum boyle devam eder ilk zamanlar birbirinize sogursaniz daha sonralari zor olur. Ne kadar anlasirsan anlas once kocanla uyumunu anlayabilmen lazimdi. ve evet 2023 daha sert geliyor ev fiyatlari malum daha da artacak alamazlarsa napacaksin.? Kendine sorun yapmamaya calis ama esinle disariya falan cikin basbasa vakit gecirin tatile falan gidin sık sık yalnz kalmaya calisin.

ÇOK ÖZÜR DİLERİM ÖNCEDEN AMA YAZMASAM PATLARDIM))ÖNCEL,İKLE NEDEN BU KDAR ERKEN ÇOK KÜÇÜKSÜN Bİ OKU MESLEĞİNİ AL MEMLEKTE GEZ ŞEHİR GEZ NE BİLEYİM BU KÜÇÜK YAŞTA BU KADAR SORUMLULUK NEDENKİ NEYSE HAYAT SİZİN UMARİM PİŞMAN OLMAZSIN

Ev dediğin trilyon olmuş artık. Alabilecek gücü olan, bir sene kirayı da desteklerdi.
Size ev alsalar, arkada üç tane daha çocukları var. İlla ki onlar da evlenirken bir şeyler bekler. Anne baba nasıl altından kalkacak bunca şeyin ? Ekonomi belli. Üst düzey gelirleri olsa anca altından kalkarlar ama aynı evde oturduğunuza göre üst düzey gelir de yok. Sizin ev işi biraz zor gibi kısacası.
Bilemedim, alsalar da sizin üstünüze almazlar gibi geldi bana.

Kirada geçinmek çok zor ama ona söyledim böyle devam edemiyorum diye kiraya çıkmak istiyorum dedim

Çalışıyor evde şuan 5 kişi çalışıyor bizim için
Kayınvalide ve siz çalışmıyorsunuz herhalde sadece ? Kardeşlerin yerinde olsam ben de çalıştığımı size ev alınması için vermek istemezdim ama belki onlar da birlikte yaşamaktan memnun değilse yardımcı oluyorlardır.

EEvdetek ben çalışmıyorum iş bulamadım henüz onlar da ister tabi kim evde sıkışık yaşamak ister ki bize oda verdiler diye çekyatlarda yatıyorlar görümcem hariç onun odası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…