- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.863
- 158
Bir sekilde konus esinle kiraya cikmaya calis gucunuz yeterse. Bu durum boyle devam eder ilk zamanlar birbirinize sogursaniz daha sonralari zor olur. Ne kadar anlasirsan anlas once kocanla uyumunu anlayabilmen lazimdi. ve evet 2023 daha sert geliyor ev fiyatlari malum daha da artacak alamazlarsa napacaksin.? Kendine sorun yapmamaya calis ama esinle disariya falan cikin basbasa vakit gecirin tatile falan gidin sık sık yalnz kalmaya calisin.Çevremdekiler söylüyordu yapma diye ama işte insan idrak edemiyor evlilik isterken bilmiyorum ne yapabilirim bu durumda evet olan oldu ama işte insan bazen fark edemiyor bunu ne kadar evdekiler iyi de olsa rahat edemiyorsun evliliğini yaşayamıyorsun
Kabul etti mi?Kirada geçinmek çok zor ama ona söyledim böyle devam edemiyorum diye kiraya çıkmak istiyorum dedim
Kbul eder ondan yana bir şey yok inşallah geçinebiliriz o bunu düşünüyorKabul etti mi?
Kirada geçinmek çok zor ama ona söyledim böyle devam edemiyorum diye kiraya çıkmak istiyorum dedim
Eşin kaç yaşında,çalışıyordur umarım kirada olsan nasıl geçindirecek evi karşılayabilecekmi peki.Kbul eder ondan yana bir şey yok inşallah geçinebiliriz o bunu düşünüyor
Bunu onceden dusunup evlenmek gerekmiyor muyduKbul eder ondan yana bir şey yok inşallah geçinebiliriz o bunu düşünüyor
Çalışıyor evde şuan 5 kişi çalışıyor bizim içinEşin kaç yaşında,çalışıyordur umarım kirada olsan nasıl geçindirecek evi karşılayabilecekmi peki.
Bir ev fiatı ne kadar biliyorsundur umarım..Çalışıyor evde şuan 5 kişi çalışıyor bizim için
Biliyorum kenarda birwz birikimleri var ama yaza kadar olur mu bilmiyorumBir ev fiatı ne kadar biliyorsundur umarım..
Ne kadar birikim vardır ki,en kötü evbile nerdeyse milyon seviyesinde.Biliyorum kenarda birwz birikimleri var ama yaza kadar olur mu bilmiyorum
Kayınvalide ve siz çalışmıyorsunuz herhalde sadece ? Kardeşlerin yerinde olsam ben de çalıştığımı size ev alınması için vermek istemezdim ama belki onlar da birlikte yaşamaktan memnun değilse yardımcı oluyorlardır.Çalışıyor evde şuan 5 kişi çalışıyor bizim için
Takılarınız yok mu?Biliyorum kenarda birwz birikimleri var ama yaza kadar olur mu bilmiyorum
Kayınvalide ve siz çalışmıyorsunuz herhalde sadece ? Kardeşlerin yerinde olsam ben de çalıştığımı size ev alınması için vermek istemezdim ama belki onlar da birlikte yaşamaktan memnun değilse yardımcı oluyorlardır.
Yüzükler küpe falan var bilezik yada set falan yok ev alacakları için bizde istemedik dediler kiraya çıkarsak alacaklardı şuan da çıksak alacaklar ama biz ev alamyaı seçtikTakılarınız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?