- 29 Mayıs 2021
- 13.843
- 89.884
- 548
- 36
Öyle kolay mı sanıyorsunuz bu işleri? Evde sadece kayınpeder, kayınvalide yok. Herkes çalışıyor, işlerini bırakıp yeni iş bulacaklar Bursa da. Çok zor iş o dediğiniz.Bizm için değil onlar da burayı sevmiyor taşımacaklardı zaten
İstanbul 'dan eşimin memleketine yerleşmemiz ha dememizle beraber 1 yıl sürdü. Ev falan da almadık, kira. Ay dünyadan haberi yok konu sahibinin. Koca aile oturduğu evi satcak da, iki tane yeni alcak da, Bursa 'da iş güç ayarlayacak daaa, offff gülme geldi sinirim bozuldu.Bütün aile sizin için düzenini değiştiricek, işlerinden çıkacak, Bursa'ya yerleşecek yani. Bir an önce olacak birde bu. İnanıyor musunuz buna gerçekten?
Siz kiraya falan çıkamazsınız şuan ayrıca, kiraya çıkalım mı diye sormanız da boşa.
Moralim gerçekten çok bozk
Bilmiyorum evet yaptığım şeyin geri dönüşü zor düşünüyorum geri dönsem bu sefer eşimi seviyorum ama kafam allak bullakO kadar insan nasıl şehir değiştirecek ki? Yani 5 çalışan olduğunu söylüyorsunuz, nasıl iş bulacaklar ha deyince ?
Bak canım öncelikle yarından tezi yok sağlık ocağına gidip en sağlam ve sana en uygun korunma yontemini sorup öğren ve uygula sakın geri çekilme gibi yöntemlerle korunacağını zannetme..Eşine şu an ortak çalışılıp bize ev alınabilse bile daha sonra diger bekarlar için bizden de yardım beklebilecek ve bu döngü neredeyse omür boyu sürecek,gerçekci olalım ben ev mev istemiyorum ,herkes kendine çalışsın ,Allah kardeşi kardeş yaratmış rizkını ayrı yaratmış ,ben senin arkandayım hayat bizim evlilik bizim geçiniriz elele verip ,hem evimizde birbirimize daha çok vaktimiz kalır,özgurce sevişir özgürce banyomuzu yaparız , annenleride bırakacak degiliz yine gelip gideriz daha mutlu oluruz evliligimiz yıpranmaz diyeceksin.Tatlı tatlı konuşup 1+1 ev tutmaya ikna edeceksin.Şunu iyice aklına kazı canım kardeş bile olsa kimse kimseye karşılıksız yardımcı olmaz,olamaz bu devirde..Size ikinci el bir buzdolabı bide çamaşır makinesi yeter.Eşya dediğin zamanla olur kuzum .Bir hata yapmışsın o halde hayatının yükünü sirtlayacaksın.İyi düşün sonra pişman olma.Bilmiyorum evet yaptığım şeyin geri dönüşü zor düşünüyorum geri dönsem bu sefer eşimi seviyorum ama kafam allak bullak
Bilmiyorum evet yaptığım şeyin geri dönüşü zor düşünüyorum geri dönsem bu sefer eşimi seviyorum ama kafam allak bullak
Eviniz alındığı zaman evinize çıkın cümbür cemaat aynı evde yasadığınız için psikolojik olarak öyle düşünüyorsunuz bnce..Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
Dünyadan haberi yok çünkü. Çok basit sanıyor hepsini.İstanbul 'dan eşimin memleketine yerleşmemiz ha dememizle beraber 1 yıl sürdü. Ev falan da almadık, kira. Ay dünyadan haberi yok konu sahibinin. Koca aile oturduğu evi satcak da, iki tane yeni alcak da, Bursa 'da iş güç ayarlayacak daaa, offff gülme geldi sinirim bozuldu.
fikir verebileceğimiz ne var ki?Ne yapayım illa boşanayım mı ablalarım olarak fikir istedim sadece sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?