- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.970
- 33
Ben sadece kayınvalide ve kayınpeder sandım bir de 2 kayın ve 1 görümce mi kabus. Aileniz nasıl izin verdi buna? Bir de çocuk gelsin 8 kişi olun bir evde. Ev kaç odalı, nerede yatıyor bunca insan? Tabii ki insan kardeş gibi olur kocasıyla bu ortamda, iyi yine hamilelik şüpheleriniz olabilmiş bu ortamda. Bir an önce evi ayırmaya bakın. Eş ailesinde başkaları da birlikte yaşayıp ayrılmış niye bu kadar meraklılar ki birlikte yaşamaya? Eşya almamak için mi yoksa evde her işi geline mi yaptırıyorlar?Haklısın evlenmeden herşey toz pembe geliyor ama eşimi çok seviyorum ondan yana pişmanlığım yok ama evlilikten var kayınlar görümce kaynana kayınbaba yaşıyoruz
Yakmışsınız başınızı, napin edin yaza çıkın o evden ...Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
Şuan alamadıkları evi yaza nasıl alacaklar ?Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
Tam bir kabile hayatı...Haklısın evlenmeden herşey toz pembe geliyor ama eşimi çok seviyorum ondan yana pişmanlığım yok ama evlilikten var kayınlar görümce kaynana kayınbaba yaşıyoruz
Beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok sanırım, çalışmıyorsan bence bi iş bulup para biriktir lazım olabilir, ve çocuk yapmamaya bakın derim evliliğiniz iyice oturmadan ve kendi evinize geçmeden.Çevremdekiler söylüyordu yapma diye ama işte insan idrak edemiyor evlilik isterken bilmiyorum ne yapabilirim bu durumda evet olan oldu ama işte insan bazen fark edemiyor bunu ne kadar evdekiler iyi de olsa rahat edemiyorsun evliliğini yaşayamıyorsun
7 kişiyz ablalar yada yaşıtlarım var mı bilmiyorum ama bende erken olduğunu biliyorum ama olan oldu şuan ne yapabilirim kafam o kadar karışık ki o kadar haklısınız ki
Yok onlar değil bir gelin daha alan ya tabi kayınbabama kadar her işimin ucundan onlar da tutuyor birer anne baba gibiler bana ama yne de benim tek. Derdim evli gibi yaşayamamakBen sadece kayınvalide ve kayınpeder sandım bir de 2 kayın ve 1 görümce mi kabus. Aileniz nasıl izin verdi buna? Bir de çocuk gelsin 8 kişi olun bir evde. Ev kaç odalı, nerede yatıyor bunca insan? Tabii ki insan kardeş gibi olur kocasıyla bu ortamda, iyi yine hamilelik şüpheleriniz olabilmiş bu ortamda. Bir an önce evi ayırmaya bakın. Eş ailesinde başkaları da birlikte yaşayıp ayrılmış niye bu kadar meraklılar ki birlikte yaşamaya? Eşya almamak için mi yoksa evde her işi geline mi yaptırıyorlar?
Sakın hamile kalma , esin ve ailesi tabi ister hamile kalmanı , azıcık uyanık olun lütfen, insanların ekmeğine yağ sürmeyin artıkÖyle mi diyorsunuz bilmiyorum bir akrabaları da aynı evde yaşıyordu çocuk yaptı ayrıldı ya ben aslında istrmiyprdum ama eşim ve ailesi isteyince denemek istemiştim zaten halen hamile değilim şükür
Eşinizin düzgün bir işi falan var mı bari yoksa ailesinden mi para alıyorsunuz? Ben de erken evlendim 23 yaşındaydım ama bizim düzenli işimiz gelirimiz vardı her şeyi kendimiz yaptık, istiyorduk da evlenmeyi kabul etti aileler karışmadılar ama sizin durumunuz çok farklı, düzgün bir şekilde korunmaya başlayın bence.Biz çok istedik onlar da güvendi kabul etti onlar da çok konuştu benimle erken şöyle böyle
Vallah bende özlüyorum Baba evini ne güzeldi ekmek elden su gölden hesabi hicbir derdim tasam beni üzen kimse yoktu cok sakin rahat huzurlu bir ailede buyümüsüm meger kiymetini elimden gidince anladim heyy gidi cocukluk genclik günlerim heyy nerelerdesiniz sevdiklerim...Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nele
Ahretliğim aile kızını erken olduğuna ikna edemediyse mecburen kabul etmiştir, evladın da olsa reşit birini zincire vuramazsın, ne yapar eder aklına koyduğunu yapar, muhtemelen ailesi kaçar gider diye razı geldi, ki damada ve dünürlerine kızımızın arkasındayız demek için.Ahretlik evden önce 21 yaşında evlenmesine takılı kaldım,aile nasıl izin veriyor buna.
sanıyorum kiBunu türkcem yetmedigi icin mi anlamadim, yoksa mantiksiz mi geldi? Nasil bir ev alinacak ki? Ve kardesleri neden ev ayirinca birden ev isteyecek?
E zaten siz aynı evde kardeş kardeş büyüyorsunuz bu evlilik değil ki, eşinizin ailesi sizi evlatlık almış, karnınızı bile onlar doyuruyoraynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum
Seviyorum nasılsa bu durum sorun değil diye düşünden demi,ailen nasıl kabul etti bunu.7 kişiyz ablalar yada yaşıtlarım var mı bilmiyorum ama bende erken olduğunu biliyorum ama olan oldu şuan ne yapabilirim kafam o kadar karışık ki o kadar haklısınız ki
Buna dayanılmaz aşk diyorlar herhalde ahretlik,bu durumda kendimi düşündmde ayağından bağlar gerekirse kapıyı üstüne kilitlerdim.Ahretliğim aile kızını erken olduğuna ikna edemediyse mecburen kabul etmiştir, evladın da olsa reşit birini zincire vuramazsın, ne yapar eder aklına koyduğunu yapar, muhtemelen ailesi kaçar gider diye razı geldi, ki damada ve dünürlerine kızımızın arkasındayız demek için.
Bu zamanda kızlar hala niye yaşları daha oturmamışken koşa koşa evlenmeye gidiyor, hala niye eş ailesiyle oturmaya razı geliyorlar anlamıyorum.
Nohut oda bakla sofa bir ev bile tutamayacak kişilerle niye evleniyorlar? Aşkı bahane ediyorlar, sanki bir tek kendileri aşık olmuş da biz hiçbir duyguyu yaşamamışız gibi
sanıyorum ki
şu anda evli olan bu kardeş onlarla aynı evin içinde olduğu için
ve ayrılmaları ev alınmasına bağlanmış olduğu için
biran evvel ev alalım da gitsinler "psikolojisi"ne oynamak...
yoksa kiraya çıksalar evden uzaklaşmış olacaklar (gözden ırak olan gönüleden de ırak olur demişler) şaka bir yana işin acelesi kalmayacak
kaldı ki o zaman evde 2 bekar kayın varmış onlar da bunların yokluğunda "e onlara alıyorsanız bize yok mu bize de lazım ev" diye fitleyebilirler evdekileri.
yani benim gördüğüm ailesine ev aldrımayı hedef seçen erkek kişisi özellikle kızı birlik oturtuyor ki bir de ev kalabalıksa iyice aceleyle alsınlar ev diye. ailesine zamaında maaşını vermiştir belki aile de o zamanlar demiştir evlenince ev alırız diye (o da ayrı konu evlenince alınır ev, nedense önce alınmaz evlenmek şart).
ama bilemiyorum şimdi bu fiyatlarla o sözleri tutacaklar mı acaba
Bence buradaki kayınvalide kayınpeder de anca 40lı yaşlarının başındadır onlar da genç yani ama bizim ailelerin de bize destek çıkmaya pek durumları yoktu kendimiz aldık her şeyimizi ama durumları olsa da kendimi borçlu hissetmemek için istemezdim böyle kafam rahat.Yani öyle hesaplara giren erkekler deev alma hedefleri varsa annelerini babalarini katmadan neden biriktiremiyorlar orasini anlamiyorum. Biz ev alirken aile büyükler para teklif ettigk halde kabul etmedik. Habi biz genc olarak calisip yapariz, onlarin bu yasta imkanlari kisitli sonucta
valla konu sahibi ayrıntı vermediği için bilemiyorum kiYani öyle hesaplara giren erkekler deev alma hedefleri varsa annelerini babalarini katmadan neden biriktiremiyorlar orasini anlamiyorum. Biz ev alirken aile büyükler para teklif ettigk halde kabul etmedik. Habi biz genc olarak calisip yapariz, onlarin bu yasta imkanlari kisitli sonucta
Ablacım çok affedersin o kadar kalabalıkta nasıl sevişiyorsunuz da daha önce hamile miyim acaba diye yazmışsın? Ne yapmalıyım demişsin ya şuan kesinlikle çocuk yapmayabilirsin mesela. Seni üzmek istemem ama o ev yaza alınmaz. Bu saatten sonra artık öncelikle yapacağınız şey; karı-koca çalışarak bir ev kiralamanız olabilir.7 kişiyz ablalar yada yaşıtlarım var mı bilmiyorum ama bende erken olduğunu biliyorum ama olan oldu şuan ne yapabilirim kafam o kadar karışık ki o kadar haklısınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?