Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
Öyle mi diyorsunuz bilmiyorum bir akrabaları da aynı evde yaşıyordu çocuk yaptı ayrıldı ya ben aslında istrmiyprdum ama eşim ve ailesi isteyince denemek istemiştim zaten halen hamile değilim şükürBir de çocuk düşünüyormuşsunuz evliliğin 2.ayından beri konu açmışsınız hep hamile miyim diye, eğer hamile kalırsanız ömür boyu o evde yaşamaya hazır olun.
1.Neden erken yaşta evlendin,ailen nasıl izin verdi buna.Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
Bir de çocuk düşünüyormuşsunuz evliliğin 2.ayından beri konu açmışsınız hep hamile miyim diye, eğer hamile kalırsanız ömür boyu o evde yaşamaya hazır olun.
Çocuk masraf demek, ben evi arabayı aldım borçları bitmedi diye hala düşünmüyorum. Eğer çocuğum olsaydı hiçbirini alamazdım çünkü borç ödeyecek bir durumum olmazdı tüm param çocuğun masraflarına giderdi. Parasal durum dışında çok da genç ve tecrübesizsiniz tek başına çocuğa bakamazsın diyip de evi ayırmak istemeyecekler o da bir bahane olacak.Öyle mi diyorsunuz bilmiyorum bir akrabaları da aynı evde yaşıyordu çocuk yaptı ayrıldı ya ben aslında istrmiyprdum ama eşim ve ailesi isteyince denemek istemiştim zaten halen hamile değilim şükür
Yaza ev alabileceklerini derkenyaza ev alabileceklerini söylüyorlar
Benim fikrim kimseye bel bağlayıp güvenmeyin ve acilen eşinizle kiraya çıkın. Beraber çalışır alırsınız ilerde eviniziMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
Eşimde diyor ki sen iste şuan kiraya çıkarım ama onca sene katkım oldu bu eve 2 erkek kardeşi daha var ben bu hakkımı onlara veremem onlar istemiyorum der ama ben gidince ev isterler diyor sabret diyor ama bilmiyorum eşimden yana hiçbir sorunum yok ama durum bu işteBenim fikrim kimseye bel bağlayıp güvenmeyin ve acilen eşinizle kiraya çıkın. Beraber çalışır alırsınız ilerde evinizi
Bu şekilde sadece yoruma da içim elvermedi akıl ver dersen resti çek böyle evlilik olmaz.. kardeş olduk cicim aylarımızda ben böyle evlilik hayal etmemiştim böyle giderse sevgi saygı olmaz aramızda ben kocamla tutkulu olduğumuz sex’in arzunun olduğu bir evde olmayacaksam ne anladım deyip rest çekin. Aksi halde mümkün olmazO ev asla alınmayacak, yazın buraya açacağınız konu başlığını bile görür gibiyim.
Bir müddet sonra muhtemelen sevgi de bitecek aranızda.
21 yaşında ne acelen vardı da evlendin? Evlenmek için ev almak gerekmiyor kiraya neden çıkmadınız da ördek ailesi gibi yaşamaya başladınız? Aman bir de çocuk yapmaya kalkma, gir bi işe elin ekmek tutsun karı koca çalışın da kendi evinize çıkın ev beklemeyin kimsedenMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?