Dertleşelim hanımlar

Gelişine yaşıyorlar hayatı yav, iyi yaşıyorlar yine.

Bende bazı şeyler için pişmanım evet çocuk bende asla istemiyorum ilk aylarda korkuyordum kaza belki olur diye olan oluyor illa bir kere sadece denedim ve pişman oldum onlara da eve geçmeden torun falan yapamam size dedim
Gerçekten 6 ayda ev parası birikir mi sanıyorsunuz? Oğulları 1 iken 2 olmuş, üst üste 3 göz evdesiniz, tek düşündükleri doğurmanız şu an, evet.

Bende bazı şeyler için pişmanım evet çocuk bende asla istemiyorum ilk aylarda korkuyordum kaza belki olur diye olan oluyor illa bir kere sadece denedim ve pişman oldum onlara da eve geçmeden torun falan yapamam size dedim
Torunu nereye kime yapacaksınız zaten ev olmuş Osman Gazinin obası gibi.
Çekyatta yatanlara bir kişi daha eklensin istemiyorsanız elbette

EEvdetek ben çalışmıyorum iş bulamadım henüz onlar da ister tabi kim evde sıkışık yaşamak ister ki bize oda verdiler diye çekyatlarda yatıyorlar görümcem hariç onun odası var
Ne hakla bunu yapabiliyorsunuz? 6 ay bekleyemediniz diye milletin düzenini bozduğunuz yetmiyor bir de hepsi bizim için çalışıyor diyorsunuz. Genç insanlar, herkes mahremiyet ister odasında rahat takılmak ister. Sizin yüzünüzden odasından yatağından olmuşlar.

Yaşlı kayınvalide kayınpeder dahil herkes size çalışıyor ama siz çalışmıyorsunuz, niye prenses misiniz? Yok mu mahallenizde market falan gidin kasiyerlik için başvurun. Kayınvalide bile iş bulmuş çalışıyor. Ayrıca herkesin ortak parasıyla alınan ev niye sizin olsun? Denemek amacıyla hamile kalmaya çalışmanıza da pes doğrusu. Yapın çocuğu doğurun nasıl olsa herkes çalışıyor, çocuğun masrafları için de mesai falan yaparlar.

Torunu nereye kime yapacaksınız zaten ev olmuş Osman Gazinin obası gibi.
Çekyatta yatanlara bir kişi daha eklensin istemiyorsanız elbette
Bu torun konusuyla ilgili de en gıcık olduğum şey küçücük çocuk zaten her yere sığar, odaya ne gerek var, zaten birkaç yıl birlikte yatacaksın vs. denmesi. Onlar da bebek yanımızda yatar, 6 ay 1 sene sonra da ev alınır vs. gibi düşünüyordur kesin.

Lisedeki genç kizlarim bu konuyu okusun ders niteliğinde.
Akılları bı kariş havada çoğunun.En büyük hayalleri evlenmek.E be kızım..seni şimdi üniversite okuyun,seminer peşinde koşan,akşam arkadaşlarınla canlı müziğe gitme,arkadaşlarınla eğlenme zamanındı..ne diye hemen evlilik bir de aynı eve gitme peşinde koştun ki.
Ne sanıyorsun prensesler gibi yaşayacağını mi

Siz daha ne istedignizi bilmiyosunuz zaten yasiniz cok kucuk ev alinmadan evlenmememniz hata ailesi istiyor diye cocuk yapilirmi hic? Cok kucuksun oku meslek edin calis enn az 25 yasina kadar cocuk yapma once sen bi ne istedigini ogren

İş bulamadım henüz diyorum ayrıca onlar kendi istedi kimseyi neden çekyatta yatıyor diye üzülemem onlar kendi böyle istedi benim konuyu açma sebebim kiraya mı çıksam hatta ettim evet ama ne yapabilirim bu yani lütfen

Yalvardılar mı illa erkenden evlenin diye, neyi istediler?

Çekyatta yatanlara bir iyilik yapın o halde,”siz istediniz,sizin için üzülemem” deyin de sizin için çalışmaktan vazgeçsinler.

Evlenen sizsiniz siz. Onlar öyle istedi neden demek?
Çoluk çocuk evlenirse olacağı bu tabi.

Bi kayınvalide kayınbaba olsa hadi gene idare edilir de evde bir sürü kayın, görümce...
onlar da rahatsız olur, illaki huzursuzluk çıkar. Eşimin ailesinde kayınaileyle yaşamak çok yaygın, ama hiçbirinde tat tuz yok.
İlişkiler çook yıpranıyor, yüz göz olunuyor. Bir de diyelim size ev alındı, daha sonra kayınlarınıza ev alınacağı zaman sizin de destek olmanız beklenecek. Madem 5 kişi sizin için çalışıyor ki, doğrudur, sırayla ev alınacak demek ki.

Aferin koca kaçıyordu.Tam bir vizyonsuzluk örneği.Sanki eski çağda yaşıyoruz ev yok,iş yok ,imkan yok ama düğün olmalı kabile gibi yaşanmalı, insanların düzeni bozulmalı.Siz unutun yeni evi,kiraya bile cikmamuşsiniz,Bir akıllı adam olmaz dememiş.
Artık sene 2023 Kızlarımızın bu erken evlenme merakı,plansız yaşamları beni kızdırıyor,yoruyor.......

nasıl bir iş bakıyorsunuz?
eşiniz ne maaş alıyor?
nerede yaşıyorsunuz ortlama kira ne oralarda, ayrı eve çıksanız 6 aya geri dönmeyeceğinize inanıyor musunuz?

Onlar "yengemiz rahat etsin biz cek yatda yatalim" dememistir zaten. Anne baba mecbur siz seviseceksiniz diye oda vermek zorunda, yoksa daha da kardes kardes cekyatlarda yatardiniz ikiniz.

nasıl bir iş bakıyorsunuz?
eşiniz ne maaş alıyor?
nerede yaşıyorsunuz ortlama kira ne oralarda, ayrı eve çıksanız 6 aya geri dönmeyeceğinize inanıyor musunuz?
Esenyurt ta yaşıyorum Ataşehir'de yaşıyordum evlenince buraya taşındım fabrika bakıyorum genelde çünkü onlar çoğunluk bu tarafta birde evdeki herkes hafta sonu izinli eşimde dolayısıyla bende fabrika istiyorum eşim 7 civarı alıyor usta başı ayakkabı firmasında kira içn işte cesaret edemiyoruz kenarda yaklaşık 400 bin falan var evleri kendilerinin satıp bursadan 2 ev almayı düşünüyorlar benim sıkıntı ettiğim biran önce olmasını istiyorum evliliğin kötüye gitmeden

Bütün aile sizin için düzenini değiştiricek, işlerinden çıkacak, Bursa'ya yerleşecek yani. Bir an önce olacak birde bu. İnanıyor musunuz buna gerçekten?
Siz kiraya falan çıkamazsınız şuan ayrıca, kiraya çıkalım mı diye sormanız da boşa.

Bizm için değil onlar da burayı sevmiyor taşımacaklardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…