- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.970
- 33
Onlar da neden bakacak yeni bir kişi daha istiyorlar eve o da ilginç.Evi çabuk alsınlar diye bir nevi tehdit yani sizinki. Onlar size Evet alsın siz onlara torun yapın
Gelişine yaşıyorlar hayatı yav, iyi yaşıyorlar yine.Zaten istemişler şansına olmamış, kazara falan olmaz yani korunmuyorlar maalesef. Etrafında hiç mi düzgün akıl veren yok yoksa söz mü geçiremiyorlar emin olamadım. Safça da bir kıza benziyor her söylenilene inanıyor falan.
Gerçekten 6 ayda ev parası birikir mi sanıyorsunuz? Oğulları 1 iken 2 olmuş, üst üste 3 göz evdesiniz, tek düşündükleri doğurmanız şu an, evet.Bende bazı şeyler için pişmanım evet çocuk bende asla istemiyorum ilk aylarda korkuyordum kaza belki olur diye olan oluyor illa bir kere sadece denedim ve pişman oldum onlara da eve geçmeden torun falan yapamam size dedim
Torunu nereye kime yapacaksınız zaten ev olmuş Osman Gazinin obası gibi.Bende bazı şeyler için pişmanım evet çocuk bende asla istemiyorum ilk aylarda korkuyordum kaza belki olur diye olan oluyor illa bir kere sadece denedim ve pişman oldum onlara da eve geçmeden torun falan yapamam size dedim
Ne hakla bunu yapabiliyorsunuz? 6 ay bekleyemediniz diye milletin düzenini bozduğunuz yetmiyor bir de hepsi bizim için çalışıyor diyorsunuz. Genç insanlar, herkes mahremiyet ister odasında rahat takılmak ister. Sizin yüzünüzden odasından yatağından olmuşlar.EEvdetek ben çalışmıyorum iş bulamadım henüz onlar da ister tabi kim evde sıkışık yaşamak ister ki bize oda verdiler diye çekyatlarda yatıyorlar görümcem hariç onun odası var
Onlar bizim gibi bakmıyorlardır yeni doğacak bebeğe, masraf açısından. Öyle düşünecek olsalar bu evliliğin kabile gibi yaşanacak şekilde yapılmasını kabul etmezlerdi.Onlar da neden bakacak yeni bir kişi daha istiyorlar eve o da ilginç.
Bu torun konusuyla ilgili de en gıcık olduğum şey küçücük çocuk zaten her yere sığar, odaya ne gerek var, zaten birkaç yıl birlikte yatacaksın vs. denmesi. Onlar da bebek yanımızda yatar, 6 ay 1 sene sonra da ev alınır vs. gibi düşünüyordur kesin.Torunu nereye kime yapacaksınız zaten ev olmuş Osman Gazinin obası gibi.
Çekyatta yatanlara bir kişi daha eklensin istemiyorsanız elbette
İş bulamadım henüz diyorum ayrıca onlar kendi istedi kimseyi neden çekyatta yatıyor diye üzülemem onlar kendi böyle istedi benim konuyu açma sebebim kiraya mı çıksam hatta ettim evet ama ne yapabilirim bu yani lütfenNe hakla bunu yapabiliyorsunuz? 6 ay bekleyemediniz diye milletin düzenini bozduğunuz yetmiyor bir de hepsi bizim için çalışıyor diyorsunuz. Genç insanlar, herkes mahremiyet ister odasında rahat takılmak ister. Sizin yüzünüzden odasından yatağından olmuşlar.
Yaşlı kayınvalide kayınpeder dahil herkes size çalışıyor ama siz çalışmıyorsunuz, niye prenses misiniz? Yok mu mahallenizde market falan gidin kasiyerlik için başvurun. Kayınvalide bile iş bulmuş çalışıyor. Ayrıca herkesin ortak parasıyla alınan ev niye sizin olsun? Denemek amacıyla hamile kalmaya çalışmanıza da pes doğrusu. Yapın çocuğu doğurun nasıl olsa herkes çalışıyor, çocuğun masrafları için de mesai falan yaparlar.
Yalvardılar mı illa erkenden evlenin diye, neyi istediler?İş bulamadım henüz diyorum ayrıca onlar kendi istedi kimseyi neden çekyatta yatıyor diye üzülemem onlar kendi böyle istedi benim konuyu açma sebebim kiraya mı çıksam hatta ettim evet ama ne yapabilirim bu yani lütfen
Çekyatta yatanlara bir iyilik yapın o halde,”siz istediniz,sizin için üzülemem” deyin de sizin için çalışmaktan vazgeçsinler.İş bulamadım henüz diyorum ayrıca onlar kendi istedi kimseyi neden çekyatta yatıyor diye üzülemem onlar kendi böyle istedi benim konuyu açma sebebim kiraya mı çıksam hatta ettim evet ama ne yapabilirim bu yani lütfen
Evlenen sizsiniz siz. Onlar öyle istedi neden demek?İş bulamadım henüz diyorum ayrıca onlar kendi istedi kimseyi neden çekyatta yatıyor diye üzülemem onlar kendi böyle istedi benim konuyu açma sebebim kiraya mı çıksam hatta ettim evet ama ne yapabilirim bu yani lütfen
Aferin koca kaçıyordu.Tam bir vizyonsuzluk örneği.Sanki eski çağda yaşıyoruz ev yok,iş yok ,imkan yok ama düğün olmalı kabile gibi yaşanmalı, insanların düzeni bozulmalı.Siz unutun yeni evi,kiraya bile cikmamuşsiniz,Bir akıllı adam olmaz dememiş.İş bulamadım henüz diyorum ayrıca onlar kendi istedi kimseyi neden çekyatta yatıyor diye üzülemem onlar kendi böyle istedi benim konuyu açma sebebim kiraya mı çıksam hatta ettim evet ama ne yapabilirim bu yani lütfen
nasıl bir iş bakıyorsunuz?İş bulamadım henüz diyorum ayrıca onlar kendi istedi kimseyi neden çekyatta yatıyor diye üzülemem onlar kendi böyle istedi benim konuyu açma sebebim kiraya mı çıksam hatta ettim evet ama ne yapabilirim bu yani lütfen
İş bulamadım henüz diyorum ayrıca onlar kendi istedi kimseyi neden çekyatta yatıyor diye üzülemem onlar kendi böyle istedi benim konuyu açma sebebim kiraya mı çıksam hatta ettim evet ama ne yapabilirim bu yani lütfen
Esenyurt ta yaşıyorum Ataşehir'de yaşıyordum evlenince buraya taşındım fabrika bakıyorum genelde çünkü onlar çoğunluk bu tarafta birde evdeki herkes hafta sonu izinli eşimde dolayısıyla bende fabrika istiyorum eşim 7 civarı alıyor usta başı ayakkabı firmasında kira içn işte cesaret edemiyoruz kenarda yaklaşık 400 bin falan var evleri kendilerinin satıp bursadan 2 ev almayı düşünüyorlar benim sıkıntı ettiğim biran önce olmasını istiyorum evliliğin kötüye gitmedennasıl bir iş bakıyorsunuz?
eşiniz ne maaş alıyor?
nerede yaşıyorsunuz ortlama kira ne oralarda, ayrı eve çıksanız 6 aya geri dönmeyeceğinize inanıyor musunuz?
Bütün aile sizin için düzenini değiştiricek, işlerinden çıkacak, Bursa'ya yerleşecek yani. Bir an önce olacak birde bu. İnanıyor musunuz buna gerçekten?Esenyurt ta yaşıyorum Ataşehir'de yaşıyordum evlenince buraya taşındım fabrika bakıyorum genelde çünkü onlar çoğunluk bu tarafta birde evdeki herkes hafta sonu izinli eşimde dolayısıyla bende fabrika istiyorum eşim 7 civarı alıyor usta başı ayakkabı firmasında kira içn işte cesaret edemiyoruz kenarda yaklaşık 400 bin falan var evleri kendilerinin satıp bursadan 2 ev almayı düşünüyorlar benim sıkıntı ettiğim biran önce olmasını istiyorum evliliğin kötüye gitmeden
Bizm için değil onlar da burayı sevmiyor taşımacaklardı zatenBütün aile sizin için düzenini değiştiricek, işlerinden çıkacak, Bursa'ya yerleşecek yani. Bir an önce olacak birde bu. İnanıyor musunuz buna gerçekten?
Siz kiraya falan çıkamazsınız şuan ayrıca, kiraya çıkalım mı diye sormanız da boşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?