- 18 Şubat 2018
- 12.707
- En iyi cevaplar
- 2
- 57.675
- 598
- 44
Eşimde diyor ki sen iste şuan kiraya çıkarım ama onca sene katkım oldu bu eve 2 erkek kardeşi daha var ben bu hakkımı onlara veremem onlar istemiyorum der ama ben gidince ev isterler diyor sabret diyor ama bilmiyorum eşimden yana hiçbir sorunum yok ama durum bu işte
Eşimde diyor ki sen iste şuan kiraya çıkarım ama onca sene katkım oldu bu eve 2 erkek kardeşi daha var ben bu hakkımı onlara veremem onlar istemiyorum der ama ben gidince ev isterler diyor sabret diyor ama bilmiyorum eşimden yana hiçbir sorunum yok ama durum bu işte
Çok çok genç yaşta evlenmişsin,şimdiki gençlerin acelesi nedir,hiç anlamıyorum.instagram,sosyal medya vloglar,çeyiz videoları o kadar özendiriyor ki evlenmeye.Saniyorlar sanki pespembe bir toz bulutunun içine girecekler.Ayrica keşke biraz daha bekleseydiniz ev işi hallolasaya kadar.Kim kim yaşıyorsunuz aynı evde? Aile ile beraber olunca kardes kardeş oturmaniz çok normalMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
Siz kiraya çıkarsanız ev almayacaklar mı size yani ? Böyle şart koşmaları hoş değil. Bence özgürlüğünüz eşinizle ilişkiniz bir evden çok daha önemli. Yoksa ev alalım derken boşanma noktasına geleceksinizEşimde diyor ki sen iste şuan kiraya çıkarım ama onca sene katkım oldu bu eve 2 erkek kardeşi daha var ben bu hakkımı onlara veremem onlar istemiyorum der ama ben gidince ev isterler diyor sabret diyor ama bilmiyorum eşimden yana hiçbir sorunum yok ama durum bu işte
Ben diyorum hep burası yani KK okul gibi.Keşke beraber oturma ile ilgili deneyimlerden faydalansaydınız.Neyse olan olmuş.Bu saatten sonra neler yapabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 ay önce evlendim 21 yaşındayım 4 senelik beraberliğimiz vardı yani sevgiliydik aileler biliyordu ve hep hayalimiz olan evliliği gerçekleştirdik sorunum şu ki eşimin ailesi ile yaşıyorum bunu ev almak için ben kabul ettim yaza ev alabileceklerini söylüyorlar ama inanın ki aynı evde eşimle sanki kardeş kardeş büyüyormuşuz gibi hissediyorum kesinlikle evlilikten soğumuş hissediyorum kendimi evlenmeden önce kesinlikle bunlar aklıma gelmemişti hala eşimi çok seviyorum çok değer veriyorum aynı şekilde o da öyle ama sürekli içimden bir ses ahh baba evim ahh annem çok özledm o eski günlerimi diyorum psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.. düşünceleriniz nelerdir
Çok çok genç yaşta evlenmişsin,şimdiki gençlerin acelesi nedir,güç anlamıyorum.instagram,sosyal medya vloglar,çeyiz videoları o kadar özendiriyor ki evlenmeye.Saniyorlar sanki pespembe bir toz bulutunun içine girecekler.Ayrica keşke biraz daha bekleseydiniz ev işi hallolasaya kadar.Kim kim yaşıyorsunuz aynı evde? Aile ile beraber olunca kardes kardeş oturmaniz çok normal
Ahretlik evden önce 21 yaşında evlenmesine takılı kaldım,aile nasıl izin veriyor buna.Yaza ev alabileceklerini derkenEvi eşinizin ailesi mi alacak? Maddi olarak daha ayaklarınız üzerinde duramazken, ev alınmasını bile eş ailesinden beklerken evlenmeniz yanlış olmamış mi sizce?
İş bakıyorum şuann ama lise mezunuyum cnmBen diyorum hep burası yani KK okul gibi.Keşke beraber oturma ile ilgili deneyimlerden faydalansaydınız.Neyse olan olmuş.Bu saatten sonra neler yapabilirsiniz.
Önce evde kim var eş dahil bu birlikte oturmayı yaza kadar çekeceğinizi yazın bu iş olmaz ise bir saniye bu evde durmayacağınızı onlara söyleyeceksiniz.Sakın gideceğim yerim yok şöyle böyle demeyin.Bunu unutup bunların aklına bunu sokun.
Şu an için çalışıyorsanız idare edeceksiniz.Çalışmıyor iseniz bulunduğunuz yerde mutlaka Halk Eğitim olur bld olur oralarda mutlaka çok güzel kurslar olur oralara yazılacaksınız ve evden en az haftada iki gün o kursa gitmek için çıkacaksınız.Kararlı olacaksınız bu konuda.Mesela dikiş nakış bölümleri var.Gidin mesela öyle bölüme.
Tam durumunuzu eğitimi bilmediğim için yazacaklarım bu kadar şimdilik.
Biz çok istedik onlar da güvendi kabul etti onlar da çok konuştu benimle erken şöyle böyleAhretlik evden önce 21 yaşında evlenmesine takılı kaldım,aile nasıl izin veriyor buna.
Bazı şeyler istemekle olmuyor evlat.Biz çok istedik onlar da güvendi kabul etti onlar da çok konuştu benimle erken şöyle böyle
o kadar kalabalığın içinde eşinle nasıl vakit geçiriyorsunuz,çokluk demek afedersin b..Luk demek.insan yeri geliyor kendi anne babasıyla aynı evde anlaşamıyor.sorun olmuyor mu,insanların kaşı gözü bile bir süre sonra birbirine batmaya başlıyorHaklısın evlenmeden herşey toz pembe geliyor ama eşimi çok seviyorum ondan yana pişmanlığım yok ama evlilikten var kayınlar görümce kaynana kayınbaba yaşıyoruz
Haklısın evlenmeden herşey toz pembe geliyor ama eşimi çok seviyorum ondan yana pişmanlığım yok ama evlilikten var kayınlar görümce kaynana kayınbaba yaşıyoruz
7 kişiyz ablalar yada yaşıtlarım var mı bilmiyorum ama bende erken olduğunu biliyorum ama olan oldu şuan ne yapabilirim kafam o kadar karışık ki o kadar haklısınız kiKac kisiniz evde?
Benim bir yardımcım vardı ona bu aklı vermiştim.Böyle bir kursa gitti.Dikiş.ğrendi ve evinde tamir işleri yapmaya başladı.Sonra dükkan açtı kendine.Bence bu dediğimi araştır hem de işin gücün olur.İş bakıyorum şuann ama lise mezunuyum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?