• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma sonrası tavsiyeler

Yardım alabilirsiniz belki bu konuda. Bastırılmış öfkeyi iyi bilirim zamanında akrabalarıma karşı olan öfkem beni bitirdiğinde yardım almıştım ve o dönem birçok konuda farkındalığa ulaşmamı sağlamıştı bu durum. Sizin yaşadıklarınızı da atlatmanızda yardımcı olabilir psikologla görüşmeye başlamanız.

Yardım alabilirsiniz belki bu konuda. Bastırılmış öfkeyi iyi bilirim zamanında akrabalarıma karşı olan öfkem beni bitirdiğinde yardım almıştım ve o dönem birçok konuda farkındalığa ulaşmamı sağlamıştı bu durum. Sizin yaşadıklarınızı da atlatmanızda yardımcı olabilir psikologla görüşmeye başlamanız.
bir psikiyatri eşliğinde 2 tane ilaç kullanıyorum ama ayrıca sanırım terapide almam gerekiyor. ilaçlar da bi yere kadar yardımcı oluyo

saygısı nişan attığımız dönem aşırı bozmuştu hem bana hem aileme ettiği küfürleri söylesem haklı haksız bi yana nasıl yutup evlendin bu adamla dersiniz ama annesi ailesi ve kendini olaylar sakinleşince işte her şeyi yıkmak için söyledi sinirlenince annesi banada küfür ediyor işte bi bu var başkasıyla evlensen başka bir adamın başka bir şeyini çekeceksin diye diye beynime öyle girip bu durumu bende o kadar normalleştirdiler ki artık onun küfürlerini kavga esnasında ettiği ağır lafları artık normalleştirmiştim. Ailem görüyordu bu durumu herkes arkadaşlarım ailem her şeyin farkındaydı çok yapma etme dediler ama sakinken aramız iyiyken daha doğrusu ben onun istediği gibi bir insanken sorun yoktu gayet iyi geçinen insanlardık galiba bunun yanılgısına çok düştüm ben. Annesine küfür eden insan karısınada eder annesine ailesine saygısı olmayan insan eşinede saygı göstermezmiş bunu öğrendim. Bir de kafada kurma huyu vardı şöyle örnek göstereyim bir gün babama kendi çalışıp kazandığım paradan onun değil bi ödemesi için bin tl göndermeyi teklif ettim ve babam istemedi. bu konuşmayı gördü ve her kavgamızda sen ailen çalışıyorsun bu evin pisliğini yemeksizliğini boşa mı çekiyorum ben gibi şeyleri daha 1.ci ayda yüzüme vurdu halbuki elimden geleni yapmaya çalışıyodum özellikle göndermedim dememe rağmen bana inanmıyordu. Kıskançlığı zirve boyutta olan bir insandı zaten. Her şey çok belliydi de ben kördüm aslında. Kavga ettiğimiz bir gecenin akşamı nabzım çok yükselmişti beni kötü gördüğü halde dönüp geberme rolü yapıyorsun şimdi de geber dediği gecede sanırım kalbimi kapattım ve beynim o gece uyandı.
Okurken içim daraldı adam (demeye bin şahit lazım) tam bir çöpmüş ! Ama biz kadınlar balık baştan koksada kendimizi kandırıyoruz düzelir diye umut ediyoruz. Saygının olmadığı yerde maalesef hiç bişey olmuyor…

Geçenlerde bi yazı okudum sevgiliyken ayrılmak evlenip ayrılmaktan 5 kat daha fazla acı veriyormuş çünkü yaşanacak ihtimaller yarım kalmışlık hissi çok daha fazla can yakıyormuş 2 ay gibi kısa bi sürede gerçek yüzünü görüp herseyi tüketmeniz belkide hayrınızadır. Belkide sevgili olarak çok daha uzun zaman tüketecekti sizi. Kendini değersiz hissetme olması gereken buymuş yeniden başlıyorum de ayağa kalk. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır ♥️♥️

Okurken içim daraldı adam (demeye bin şahit lazım) tam bir çöpmüş ! Ama biz kadınlar balık baştan koksada kendimizi kandırıyoruz düzelir diye umut ediyoruz. Saygının olmadığı yerde maalesef hiç bişey olmuyor…

Geçenlerde bi yazı okudum sevgiliyken ayrılmak evlenip ayrılmaktan 5 kat daha fazla acı veriyormuş çünkü yaşanacak ihtimaller yarım kalmışlık hissi çok daha fazla can yakıyormuş 2 ay gibi kısa bi sürede gerçek yüzünü görüp herseyi tüketmeniz belkide hayrınızadır. Belkide sevgili olarak çok daha uzun zaman tüketecekti sizi. Kendini değersiz hissetme olması gereken buymuş yeniden başlıyorum de ayağa kalk. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır ♥️♥️
bende hep kendime aynısını diyorum biliyor musun bazen bir ümitsizliğe kapılıyorum tekrar sevebilecek miyim mutlu olabilecek miyim anne olabilecek miyim diye. Sonra diyorum vardır Allah’ın bir bildiği diyerek hemen çıkıyorum o durumdan. Teşekkür ederim yorumlarınız için bu arada sizinde çok güzel bir hayatınız olur umarım pişmanlıklar olmadan❤️

Back