Ders Çalışma Günlüğüm

herşeyin hayırlısı. fazla değil 2 sene geçer inşallah. benim ne zaman biter sizce lise.

çok erken istiyorum. çok çalışırsam. ocakta bitmesini istiyorum.

evet. kitapların hepsini okuyacağız değilmi baştan sona

40 krediydi 35 yaptık bu sefer 8 9 ağustosdaki bişey olur mu

Feraceli sana bir soru: şimdi mesela normalde 2-3 senede bitirorusun a açık liseyi diyelim ki 198 puana ulaştın ama 2,5 senede yanı donemın ortasında donem sonunu beklemenmi lazım.

Feraceli sana bir soru: şimdi mesela normalde 2-3 senede bitirorusun a açık liseyi diyelim ki 198 puana ulaştın ama 2,5 senede yanı donemın ortasında donem sonunu beklemenmi lazım.
Bildiğim kadarıyla 198 kredi olumca hemen mezun oluyorsun dönemi beklemiyorsun yani ben öyle biliyorum canım yanlışta olabilir

Feraceli THEY- 192 krediyi tamamlayınca eğer hiç ortak dersiniz kalmadıysa hemen mezun olursunuz diplomanızda 2ay içinde halk eğitim büronuzda olur kızlar :)

Kızlar bana yardım edin annem rahatsızlandı hiç çalışamadım ve çok az kaldı sınava nasıl çalışsam ne yapsam Kitapları da almadım

Kızlar bana yardım edin annem rahatsızlandı hiç çalışamadım ve çok az kaldı sınava nasıl çalışsam ne yapsam Kitapları da almadım
kitaplarını hala almadıysan ... dankonu okuyup online test çözebilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
S.a arkadadlar.
Bu sinav inslh. 107 kredim olacak. İmamhatibe gecsem eger. İmamahatipde dort yil yuzyuze efitim sartmi, yoksa geriye kalan kredileri alinca ornek veriyorum bir yilda geri kalani tamamladim mezun olabilirmiyim sizce????

[QUOgörmedim 4, post: 42123078, member: 566481"]Maalesef çok kötü geçti tam 14 ders vardı ve ben hiç birine çalışamadım senin nasıldı ?[/QUOTE]
Ben giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…