- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım hoşgeldin kredim benim az ya tam oşarak kaç bilmiyorum bende pek çalışamadım bu sınavdan hiç ümidim yok ruh gibi sınava gittim geldim me bi heycan ne bi stres benim 2 senem bitti yani 4 kitapları verdim yaşım 20kızlar bende fazla çalışmadım sınava. inşallah iyi ortalama kredi gelir kredileriniz kaç kaç senedir giriyosunuz buraya girip moral verelim birbirimize ben erkenden üniversite istiyorum yaşım 18. sizin
İnşallah canım erkenden biter çalışıcazbenim kredim 68 . aralarda girmedim 18 zorunlu dersim vardı.
Hoş geldin Aramıza ben 22 yaşındayım biraz geç kaldım ikinci dönem deyim 31 kredi aldım geçen dönem inşallah Buda 30 üzeri olurkızlar bende fazla çalışmadım sınava. inşallah iyi ortalama kredi gelir kredileriniz kaç kaç senedir giriyosunuz buraya girip moral verelim birbirimize ben erkenden üniversite istiyorum yaşım 18. sizin
Bende hemen başlamak istiyorum ısınmışken ne zaman kayıt yapabiliriz acaba4 temmuzdada aciklanmasi bayagı bi uzak olmus zaten 8-9 ağustosta yine sınav var