Ders Çalışma Günlüğüm

Mutlu günler..
Umarım hepimiz hedefe ulaşırız diyerek başlıyorum..
Benim kredim 160dı 185e yükselmiş:KK71:+25
Martta 21 tane sınava girdim.. Bunlardan sadece 2 tanesi zorunluydu. Onlarda Dil Anlatım 7 ve İngilizce 7..
Dün 147'i aradım.. Konuştuğum bayan hiç zorunlu dersimin olmadığını söyledi.. Yani onları da başarmışım..
Bu arada 25 kredi değil kesinlikle tam 32 kredi bekliyordum. Çünkü çalıştım.

Mutlu günler..
Martta 21 tane sınava girdim.. Bunlardan sadece 2 tanesi zorunluydu. Onlarda Dil Anlatım 7 ve İngilizce 7..
Dün 147'i aradım.. Konuştuğum bayan hiç zorunlu dersimin olmadığını söyledi.. Yani onları da başarmışım..
vay canına şimdi ben arasam kaç tane dersim kaldığını söyleyebiliyormu

Mutlu günler..
bi yanlışlık var ya 4 kredi almışım o kadar çalıştımm yaa inanmıyorum yanlış olabilir dedi ama müşteri temsilcisi

bi yanlışlık var ya 4 kredi almışım o kadar çalıştımm yaa inanmıyorum yanlış olabilir dedi ama müşteri temsilcisi

Bana da dün değişebilir dedi.. Ama kredi düşmez yükselir diye de ekledi. Ayrıca, Aol web sayfasında sınav sonuçları 28 nisanda açıklanacak olarak gözüküyor..

Olmasın canım moral sıfır.. Kaç kredin oldu şimdi.. Ders çalışmakta yardımcı olabilirim sana..
ilk senemde 1 tane sınavıma girdimedim 2 tane girdim
2 .senemde 3 sınavada girdim
3.senem bu işte 2 sınava girdim biliyorsun zaten 57 kredim var daha

Şimdi ben nasıl çalıştığımdan biraz bahsetmek isterim..
(Öncelikle ben Aol'e 130 krediyle başladım.. çünkü Lise 3e kadar okudum.
Ocaktaki sınavdan 30 kredi aldım.. Şimdi de 25 kredi.. Oldum 185 kredi.. Geriye 7 kredi kalıyor..)
Zorunlu derslerimi otomatik olarak sistem veriyordu.. Önce onları incelemeye başladım.. Sonra seçmeli olarak alabileceğim yüksek kredili derslere göz atmaya başladım.. Bunlar Dil anlatım,Türk edebiyatı,İngilizce,Biyoloji Atatürkçülük,Coğrafya ve Tarih. Bunları zorunlu olarak da göreceğim için önceliği onlara verdim.. Örneğin bir sınavda Dil anlatım 3e zorunlu olarak girdiysem onun Seçmeli Dil anlatım 3ünü de aldım.. Tek kitaba çalışarak 2 sınavda da başarılı oldum.. Çünkü sorular sadece karışık verilmişti.. Sınavlara halk eğitim merkezinden temin ettiğim ders kitaplarının "Ünite" sorularına, "Aol online testlerini" ve "Çıkmış sorulara" çalışarak girdim.. Kısaca çalışılması gerekilen şeylere çalıştım.. Ve oldu.. Hangi dersiniz zorunluysa onun seçmelisini de alın.

X