Ders Çalışma Günlüğüm

Uff zor soru.. Elbet bir yerden başlayacağım fakat tam tarih yok kafamda, açıkçası gözümü de korkutuyor. İşte şimdi kızdım kendime. O halde yarın bir adım atayım ygs hazırlıklarına. Sende çalıştığın kaynakları paylaşırsan sevinirim canım. Bu arada 7 kredim kaldı. Bu yaz alacağım diplomayı.
Başlamak başarmanın yarısıdır.
Ygs'ye daha çok var diye benim yaptığım gibi kendi kendini kandırma çünkü ne kadar çalışsan da çok ders ve konu var. hadi konu anlatımlarını bitirdin bunun testi var konuları unutmamak için tekrarı var.O yüzden bi an önce başla.Gözün korktuysa günde 10 sayfa konu anlatımla başla mesela yada saatle çalışıyorsan 30 dk konu anlatımla başlayabilirsin düzenli olarak arttırırsan başarılı olmaman için bi sebep göremiyorum.Ygs arkadaşı olabiliriz mesela birbirimize takıldığımız yerleri sorupkaç soru çözdüğümüzü hangi konulara çalıştığımızı nasıl daha verimli ders çalışırız gibi bir sürü şeyde yardımcı olabiliriz.

Başlamak başarmanın yarısıdır.
Ygs'ye daha çok var diye benim yaptığım gibi kendi kendini kandırma çünkü ne kadar çalışsan da çok ders ve konu var. hadi konu anlatımlarını bitirdin bunun testi var konuları unutmamak için tekrarı var.O yüzden bi an önce başla.Gözün korktuysa günde 10 sayfa konu anlatımla başla mesela yada saatle çalışıyorsan 30 dk konu anlatımla başlayabilirsin düzenli olarak arttırırsan başarılı olmaman için bi sebep göremiyorum.Ygs arkadaşı olabiliriz mesela birbirimize takıldığımız yerleri sorupkaç soru çözdüğümüzü hangi konulara çalıştığımızı nasıl daha verimli ders çalışırız gibi bir sürü şeyde yardımcı olabiliriz.
Gel seninle bir blog açalım demek geliyor içimden. Bilgilendirme kısmına hayran kaldım. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. Benim geçiken maaşım yüzünden bir kaç gün daha yerimde sayacağım. 11 haziran sınavlarına hazırlanmaya devam edeceğim. Tekrar tekrar teşekkürler..

Çok sevindim yazdıklarımı beğenmene.Maaşının gecikmesi sorun değil aslında yerinde saymana gerek yok. Konu anlatımlı videolar pdf formatında kitaplar indirebilirsin sen sadece iste o yeter. Bir kitabevinde yarım saat dolaşmak bile yararlı olacaktır fikir edinmende illa almak zorunda değilsin.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Her zaman seve seve yardımcı olurum.Başarılar seninle olsun :KK68:

Kizlar merhaba ozel sebeplerden dolayi bir ay gibi yoktum herkes nasil calisiyor bakalim birbirimizi motive etmeye devam

hoşgeldin ahu :dondurma: bu aralar dersleri çok salladım. part time işe başladım biraz yorgunluktan biraz hastalıktan pek derslere önem veremedim. 20 ders almıştım 11i bitti hala 9 ders var ve sınava günler kaldı o_O sen neler yaptın?

hoşgeldin ahu :dondurma: bu aralar dersleri çok salladım. part time işe başladım biraz yorgunluktan biraz hastalıktan pek derslere önem veremedim. 20 ders almıştım 11i bitti hala 9 ders var ve sınava günler kaldı o_O sen neler yaptın?
Canim bende kitaplari alamadım bu yuzden netten calistim biraz 12 ders benim allah sonumuzu hayretsin

Bende aylardır başlamayı düşünüyordum senin gibi.
Tavsiye üzerine çok kötü olduğum matematik için kaynak kitapta aldım ama temelim olmadığı için bön bön bakmakla kaldım.
Ee dedim ben matematikten hiç bir şey yapamam sınavda biyoloji kimya da aynı. bir tek türkçe iyi tarihle coğrafyam fena sayılmaz çalışırım. Ama bunlar yetmez ki neredeyse her bölüm için az da olsa sayısaldan net çıkarmak gerekiyor.
6. sınıf kaynak kitabı bile aldım.ama bu hızla nereye kadar gidebilirdim 6. sınıfı bitir 7. sınıfı al hadi 8i de bitirdin ya lise sona kadar 4 kitap bir de sadece matematikten.benim 1 senem bile yok Ygs'ye.bu yöntemle bütün dersleri üç seneye bitiremem dedim. T
emelinin olmaması ne kadar zormuş.En son araştırırken antrenmanlarla matematiği buldum.
açıklamasında işlem hatası çok olanlara/işlem hatası çok olanlara/matematiği öğrenmeye yeni karar verenler için. Aa dedim bu kitap tam bana göre.gidip aldım hemen.ilk başta açınca kitabı toplama çıkarmayla başlıyor.bu sayfaları atlamayı düşündüm.neyine senin toplama çıkarmayı atlamak çok matematik bilgin var ya.hani öylesine çözeyim dedim meğerse toplama çıkarma bile yapamıyormuşum. öyle bakkal toplaması toplama değilmiş :KK45:negatifler pozitifler parantezler.başta zorlandım biraz tek tük yanlışlarım oluyordu. Kitap günlere ayrılmış bir şekildeve o gün yapman gereken konu ve antremanlar var.ben şuan 4. gündeyim ve nerdeyse hiç yanlışım çıkmıyor.çarpım tablosunu bile yarım yamalak bilirken şimdi o kadar işlem yapa yapa öğrendim, hızlandım.baya uzattım bu arada yani demem o ki matematiği gerçekten basit ve güzel anlatıyor.temelin yoksa tavsiye ederim.4 kitaptan oluşuyor ben ilkini aldım son konusu ikinci dereceden basit denklemler. diğer kitaplara geçtikçe zorlaşıyormuş türev integral falan.bir de eve gelince kitabın arkasında gördüm antrenmanlarla fizik ve geometri de var yaşasın dedim :KK53:
Selam tatlım ya çok güzel özetlemissin beni anlatmışsın tam matematik konusunda teşekkür ederim ben de açık lise 1.sınıf ama matematik hiç temel yok 24 kredi zar zor aldım oda edebiyat ve biyolojiden bunlar iyi ama işte matematik zor bilmeyene rica etsem bu kitabı nerden aldın birde benim oturduğun yerde kitap evi yok netten sipariş nasıl veririm yardımcı olur musun lütfen

:KK54: Kızlar :KK54:

8383 den öğrenebilirsiniz kredinizi.. Ben zaten üyeydim. Biraz önce mesaj geldi.. 24 kredi almışım.. 209 kredi ile bitirmiş bulunuyorum liseyi.. :halay:

Umarım sizde emeğimizin karşılığını alırsınız.. Sizi seviyorum..:KK200:

:KK54: Kızlar :KK54:

8383 den öğrenebilirsiniz kredinizi.. Ben zaten üyeydim. Biraz önce mesaj geldi.. 24 kredi almışım.. 209 kredi ile bitirmiş bulunuyorum liseyi.. :halay:

Umarım sizde emeğimizin karşılığını alırsınız.. Sizi seviyorum..:KK200:
Ay çok sevindim Canım darısı başıma Nasıl öğrendin kredini

Kendimi suçluyorum sürekli 6 dönemdir okuyorum 2 sene demek bu ve 85 kredim var bitirebilir dim sürekli yazarak ve ve kitaptan çalıştım ama yine de olmadı sen kaç senede bitirdin NothingLastsForever NothingLastsForever bide Nasıl çalıştın?

Ben 3 sınava girdim.. Ama 130 kredi ile başlamıştım.. 30+25+24 kredi aldım. Bu yıl ocakta başladım haziranda bitirdim.
Ezberim iyidir diyorsan online test çöz ve muhakkak çıkmış soruları al. Onlara da bak. Takıldığın yerde kitaplardan faydalanabilirsin. Bir de dil anlatımdan yürü.. En yüksek krediyi veren derslerden bir tanesi ve konular birbirine çok yakın. online testlerdeki dil anlatım soruları da sınav soruları neredeyse aynı.

X