- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
düz dediğim maöl mü yoksa aöl mü? meslek lisesi mi gittiğin diyorum açık öğretimdeBen çoktan kitapları aldım
Düz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düz dediğim maöl mü yoksa aöl mü? meslek lisesi mi gittiğin diyorum açık öğretimdeBen çoktan kitapları aldım
Düz?
Düz lisedüz dediğim maöl mü yoksa aöl mü? meslek lisesi mi gittiğin diyorum açık öğretimde
Yok benim 2. Yılımilk kayıt mı canım? ilk kayıtlarınki pazartesi verilecek sanırım öğrencilik durumunda aktif yazdığında ders seçilecek 35 kredilik ondan sonra kitaplar verilecek :)
Hay allah aradın mı 182 yi tühhhttps://aionet.meb.gov.tr/ogr_login.aspx
Ben halen bu siteye giremiyorum yaaa
Hoşgeldin hadi ders çalısmaya başlayalımBende geldim
Hoşgeldin hadi ders çalısmaya başlayalım
Dün halkeğtimi aradım sitem açılmamış dedi bende nereden öğrenecem sınav tarihini dedim 3 ocak dedi sınav tarihiHay allah aradın mı 182 yi tühh
Evet 3 ocakDün halkeğtimi aradım sitem açılmamış dedi bende nereden öğrenecem sınav tarihini dedim 3 ocak dedi sınav tarihi
Öyleymiş öğrendimgaliba girecegimiz yeri postayla bildirilecek bugündeEvet 3 ocak
Waowww süpersin :)) ben nakış kursuna gidiyorum haftada bir,onun dışında bir günde seminere gidiyorum,diğer günler temizlik falan offf derse vakit bulamıyorum buksamda pestilim çıkmış oluyoÖyleymiş öğrendimgaliba girecegimiz yeri postayla bildirilecek bugünde
çok az ingilizce çalıştım biraz YouTube den ders dinledim
Kac kredin var feraceliBugün coğrafyaya 2 saat çalıştım
Of sen yine calisiyon ben ne yapacam bilmiyorum1 saat 20 dakika tarih'e çalıştım(büyük bir isteksizlik le çalıştım ama sonuçta çalıştım
Hadi gel beraber çalışalım bende kaç gündür çalışmadım bekide hafta olduOf sen yine calisiyon ben ne yapacam bilmiyorum
Tam hatırlamıyorum kiKac kredin var feraceli
Sen bende ondesindirHadi gel beraber çalışalım bende kaç gündür çalışmadım bekide hafta oldu
Yok çok değilim merak etmeSen bende ondesindir