Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet komek kursarı barHalk egtimin,eğitim için kursları olmuyor mu ?
Halk egtimi aradım yok dedilerEvet komek kursarı bar
Sen inertenetten araştır etraftaki kültür merkezlerinde olması lazım kurslarHalk egtimi aradım yok dediler
Bakayım....Sen inertenetten araştır etraftaki kültür merkezlerinde olması lazım kurslar
Maşşalah
Maşallah sana bende tık yok bu hafta yine alt üst oldumVeeee 4. Kitapta bitti
Ha gayret son 6
Kendime şöyle bi kural koymuştum her hafta 2 kitap biticek diye bu haftasözümde durdum
Böyleceeeee bu ay tüm kitaplar bitmiş olucak(inşallah)
Ve aralıkta bol bol test ve tekrar yapmış olucak (amiiiin)
Ayy sağolasın efserim allah boasın bi hevesle çalışıyorum ki görsen anca inanırsınMaşallah sana bende tık yok bu hafta yine alt üst oldum
Devamını diliyorumAyy sağolasın efserim allah boasın bi hevesle çalışıyorum ki görsen anca inanırsın
Hayırdır noldu neden altüst oldun?
Seninkilere söyle benimkileride alsın götürsün takılsınlar benimkiler bana sarıyor sonraDevamını diliyorum
Ayy ne bileyim yine soldan soldan geliyor benimkiler
Valla iyi koalisyon olur yarın doktora gideceğim seninkileride benimkileride orda kaynaştırıp gelirimSeninkilere söyle benimkileride alsın götürsün takılsınlar benimkiler bana sarıyor sonra
Oyy ellerin dert görmesinValla iyi koalisyon olur yarın doktora gideceğim seninkileride benimkileride orda kaynaştırıp gelirim
Olagan üstü bir koalisyon olur bir birlerini yiyip yiyip dursunlar bizde kurtuluruzOyy ellerin dert görmesin
Aynen rahat rahat kafa dinleriz çpk çılgın bi koalisyon olurOlagan üstü bir koalisyon olur bir birlerini yiyip yiyip dursunlar bizde kurtuluruz
İş bende merak etme yarın bunu kökten çözüyoruz yetti yaw kaç aydır bunların başına bir çorap örelimAynen rahat rahat kafa dinleriz çpk çılgın bi koalisyon olur
Aynen başlarını bağlayalım kendi dertlerine düşerler bizi bile unuturlar ahh keşkem böyle bir imkan olabilseİş bende merak etme yarın bunu kökten çözüyoruz yetti yaw kaç aydır bunların başına bir çorap örelim
Bazen umutlarımı yitiriyorumAynen başlarını bağlayalım kendi dertlerine düşerler bizi bile unuturlar ahh keşkem böyle bir imkan olabilse