- 8 Aralık 2011
- 43.804
- 152.263
Zaten beklemek zorundayım önce çoçuklar,küçük kız ana okulana başlıyacak inşallah çabuk uyum saglarBeni bekleee beraber baslarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten beklemek zorundayım önce çoçuklar,küçük kız ana okulana başlıyacak inşallah çabuk uyum saglarBeni bekleee beraber baslarız
Adam beni o kalabalıkta başından atmak için hanfendi çok acele etmeyin 10 ekim son başvuru deyişi halen kulağımda ondan hatırımda kalmıştı inatla sen görürsün der gibi çıkıp tüm işlemleri hazır etmiştim [/QUOTE]Haha benim dogum günüm
Ayy ben ayın 19 son kayıt tarihi diye koşuşturdum adamda orda yok abla 10 diyince biraz rahatladım ama çoçukların okul dönemi ondan ben kaçırmayayım diye bugün herşey bittisin istedim sonra vakkit bulamazdım kiOhh iyi yaptın ablam bende isimi son dakkaya
Bırakmam helede acıklisede her zaman abimlerin iki yakasını pi papuca sokar kayıt yaptırırım ama bu sene adam abi/15 var degince baya mors oldum
İyi yapmışsınAyy ben ayın 19 son kayıt tarihi diye koşuşturdum adamda orda yok abla 10 diyince biraz rahatladım ama çoçukların okul dönemi ondan ben kaçırmayayım diye bugün herşey bittisin istedim sonra vakkit bulamazdım ki
İnşallah canım hep beraber atlatırız şu dönemi ben kaçtım malum yarın bayramİnsallah giriş gense zoranmaz meraklanma
Hayırlı bayramlarİnşallah canım hep beraber atlatırız şu dönemi ben kaçtım malum yarın bayram
Herkese iyi bayramlar
Canım il il degişıyor mu bilmiyorum ama bana memur öyle dedi bence vakkit kaybetmeden yap basvurunu sitrese girmeKızlar eminmisini 10 Ekim son Kayıt tarihi olduğuna Abi'mi bekliyorum kayıt yapmak için geç kalmayalım sonra valla depresyona girerim
Sitede 9 ekim diyor kuzum bence sen hemen yaptır gendeKızlar eminmisini 10 Ekim son Kayıt tarihi olduğuna Abi'mi bekliyorum kayıt yapmak için geç kalmayalım sonra valla depresyona girerim
Yarın kesinlikle yapmam Lazım Sağolun kızlarSitede 9 ekim diyor kuzum bence sen hemen yaptır gende
Nedemek can benimYarın kesinlikle yapmam Lazım Sağolun kızlar
Ben Başlarım da sen Nasıl kirapları aldın benim ders seçimi yapılamıyorHadi toplanın ders çalısmaya başlıyooooook süper enercikim bugün kitaplarımı aldım yarın başlıyorum benimle beraber kim başlıyor bakalım
Bizim halkeğitim borşey demiyor ben aldım kitaplarımıBen Başlarım da sen Nasıl kirapları aldın benim ders seçimi yapılamıyor
ilk kayıt mı canım? ilk kayıtlarınki pazartesi verilecek sanırım öğrencilik durumunda aktif yazdığında ders seçilecek 35 kredilik ondan sonra kitaplar verilecek :)Ben Başlarım da sen Nasıl kirapları aldın benim ders seçimi yapılamıyor
Amiiiiinders çalışma zamanı geldi sanırım her zamanki gibi kitaplarla bakışırım artık bende anlamıyorum ben ya birşey Allah hepimize kolaylık versin
düz mü kız ne okuyorsun sen ben düz okuyorum aklımda çok meslek var kırk seneye mezun olurum artık birini seçerimAmiiiiin
Ben çoktan kitapları aldımilk kayıt mı canım? ilk kayıtlarınki pazartesi verilecek sanırım öğrencilik durumunda aktif yazdığında ders seçilecek 35 kredilik ondan sonra kitaplar verilecek :)
Düz?düz mü kız ne okuyorsun sen ben düz okuyorum aklımda çok meslek var kırk seneye mezun olurum artık birini seçerim