- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
Hic çalışmak istemiyorum ki kafada almiyor iyice canim sıkılıyor kac yasindasin senYok çok değilim merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic çalışmak istemiyorum ki kafada almiyor iyice canim sıkılıyor kac yasindasin senYok çok değilim merak etme
Özelden cevap veririm ancak yaşımı topluma paylaşmamHic çalışmak istemiyorum ki kafada almiyor iyice canim sıkılıyor kac yasindasin sen
OlurÖzelden cevap veririm ancak yaşımı topluma paylaşmam
Waowww süpersin :)) ben nakış kursuna gidiyorum haftada bir,onun dışında bir günde seminere gidiyorum,diğer günler temizlik falan offf derse vakit bulamıyorum buksamda pestilim çıkmış oluyo
Oooo süperDün bir sürü yaprak test aldım
Daha bakmaya fırsatım olmadı canım malum hafta sonu çokcuklar evdeOooo süper
Olsun hafta içi halledersinDaha bakmaya fırsatım olmadı canım malum hafta sonu çokcuklar evde
İnşallahOlsun hafta içi halledersin
Bende çalışsam süper olcak ama çarsamba günü teslim etmem gereken bi kitap var onu bitirmem gerekBu gün biraz ingilizce
Çalıştım
Ne okuyorsun ?Bende çalışsam süper olcak ama çarsamba günü teslim etmem gereken bi kitap var onu bitirmem gerek
Küçük Mucizeler dükkanı kitap müthiş :)Ne okuyorsun ?
Ne tür bir kitap ?Küçük Mucizeler dükkanı kitap müthiş :)
Ven bıraktım içimden gelmiyor bi türlü çalışmakE kızlar ne durumdasınız bende başlıyacam bu gün ama daha kitaplarımı almadım internetten çalışılacam şimdilik
Aa yapma hayallerimiz ne olacak birbirimizi teşvik etmemiz lazımVen bıraktım içimden gelmiyor bi türlü çalışmak
Haklısın canım bu aksam oturup çalışcamAa yapma hayallerimiz ne olacak birbirimizi teşvik etmemiz lazım