- 8 Aralık 2011
- 43.770
- 152.016
Evet burası ama ben bir türlü giremedim sinir oldum bugünBak buradan giriyorsun dimi https://aionet.meb.gov.tr/ogr_login.aspx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet burası ama ben bir türlü giremedim sinir oldum bugünBak buradan giriyorsun dimi https://aionet.meb.gov.tr/ogr_login.aspx
Bende gidiyorum beni doktorda bana öyle diyor bende biliyom zaten diyom hah@Fareceli
Pikolojik tedavi görüyorum şaka den akıllı kadınsın diye gaz verdi git bir halk eğtim merkezine yazıl niye köreltiyorsun böyle kendi diyince aldığım gazla halk eğtim merkezinde buldum kendimi
Bakalım inşallah anlımızın akıyla çıkarız bu işten Hepberaber
Tühh ya şifreni bi arama motoruna yaz kopyala yapıştır yap belki işe yararEvet burası ama ben bir türlü giremedim sinir oldum bugün
Biz tedaviyi çözdük desene sağol tatlım inşallah ama bugün kendimi yeni okula yazılmış bir çoçukla aynı duyguları yaşıyorum yarı heycanlı yarı korku yarı tedirginimBende gidiyorum beni doktorda bana öyle diyor bende biliyom zaten diyom hah
ah şaka şaka ohhh iyi etmişsin sonuna kadar arkandayım
Bu gün bu sayfanın açılması lazımdı değil mi ?deneyeyimTühh ya şifreni bi arama motoruna yaz kopyala yapıştır yap belki işe yarar
Bir kitapta okumustum sınav heycanı(okul heycanı ) ve aşık olmak geclik hormonu salgılıyormuş aynen biz isi çözdükEfseokumuştum 426847heyecanı(ober: 341371 .!.:Biz tedaviyi çözdük desene sağol tatlım inşallah ama bugün kendimi yeni okula yazılmış bir çoçukla aynı duyguları yaşıyorum yarı heycanlı yarı korku yarı tedirginim
Lazım ama belki kayda geçmemişsindir hemen bi kaç güne açılır benceBu
Bu gün bu sayfanın açılması lazımdı değil mi ?deneyeyim
Aman bu herşeyden güzelmiş okuyalım gençleşelimBir kitapta okumustum sınav heycanı(okul heycanı ) ve aşık olmak geclik hormonu salgılıyormuş aynen biz isi çözdük
Bekliyeyim canım belkide öyle,birde tam kayıtların bitmesi epeyi var sistemi kurulmamıştırLazım ama belki kayda geçmemişsindir hemen bi kaç güne açılır bence
Aaa bak olabilirAman bu herşeyden güzelmiş okuyalım gençleşelim
Bekliyeyim canım belkide öyle,birde tam kayıtların bitmesi epeyi var sistemi kurulmamıştır
Benim tez canlılığım
9 ekim canımBen kayıt yapmadım son gün ne zaman (
Liseyi bilmiyorum ama orta okul 10 ekime kadar demişlerdiBen kayıt yapmadım son gün ne zaman (
Ben aldım canım ama bayram sonu ancak başlarım ara ara bakıyorum ama bayram telaşı geçsin anca başlarımBen bu ayın sonu kitapları almaya gidicem ekimde başlıcam çok ders seçicem bu sefer iyi çalışmam gerek sınava 4 ay var hergün düzenli çalışırsam anca
Beni bekleee beraber baslarızBen aldım canım ama bayram sonu ancak başlarım ara ara bakıyorum ama bayram telaşı geçsin anca başlarım
Haha benim dogum günüm [/QUOTE]Hahaha TE="Efser, post: 42745207, member: 341371"]Liseyi bilmiyorum ama orta okul 10 ekime kadar demişlerdi