Ders Çalışma Günlüğüm

@Fareceli
Pikolojik tedavi görüyorum:KK51: şaka den akıllı kadınsın diye gaz verdi :KK70:git bir halk eğtim merkezine yazıl niye köreltiyorsun böyle kendi diyince aldığım gazla halk eğtim merkezinde buldum kendimi :KK37:
Bakalım inşallah anlımızın akıyla çıkarız bu işten Hepberaber:KK74:
Bende gidiyorum beni doktorda bana öyle diyor :KK70: :KK70: bende biliyom zaten diyom hah
ah şaka şaka ohhh iyi etmişsin sonuna kadar arkandayım:KK15:

Bende gidiyorum beni doktorda bana öyle diyor :KK70: :KK70: bende biliyom zaten diyom hah
ah şaka şaka ohhh iyi etmişsin sonuna kadar arkandayım:KK15:
Biz tedaviyi çözdük desene :KK70:sağol tatlım inşallah ama bugün kendimi yeni okula yazılmış bir çoçukla aynı duyguları yaşıyorum yarı heycanlı yarı korku yarı tedirginim :KK19:

Efseokumuştum 426847heyecanı(ober: 341371 .!.:
Biz tedaviyi çözdük desene :KK70:sağol tatlım inşallah ama bugün kendimi yeni okula yazılmış bir çoçukla aynı duyguları yaşıyorum yarı heycanlı yarı korku yarı tedirginim :KK19:
Bir kitapta okumustum sınav heycanı(okul heycanı ) ve aşık olmak geclik hormonu salgılıyormuş aynen biz isi çözdük :KK70:

Bir kitapta okumustum sınav heycanı(okul heycanı ) ve aşık olmak geclik hormonu salgılıyormuş aynen biz isi çözdük :KK70:
Aman bu herşeyden güzelmiş okuyalım gençleşelim :KK70:

Lazım ama belki kayda geçmemişsindir hemen bi kaç güne açılır bence
Bekliyeyim canım belkide öyle,birde tam kayıtların bitmesi epeyi var sistemi kurulmamıştır :KK51:
Benim tez canlılığım :oops:

Canım ilaclar yine sersemletti beni:KK45:
Ben kaçtım :KK55:çalışma sisteminiz hakkinda yine görüşelim :KK19:
İyi akşamlar:KK15:

Tamam E="Efser, post: 42684975, member: 341371"]Canım ilaclar yine sersemletti beni:KK45:
Ben kaçtım :KK55:çalışma sisteminiz hakkinda yine görüşelim :KK19:
İyi akşamlar:KK15:[/QUOTE]
TMam kitaplarımızı almadan çalısma sistemimizi planlarız:KK60: iyi aksamlar:KK15:

Ben bu ayın sonu kitapları almaya gidicem ekimde başlıcam çok ders seçicem bu sefer iyi çalışmam gerek sınava 4 ay var hergün düzenli çalışırsam anca

Hahaha TE="Efser, post: 42745207, member: 341371"]Liseyi bilmiyorum ama orta okul 10 ekime kadar demişlerdi:KK17::KK17:[/QUOTE]
Haha benim dogum günüm :KK70:

Ben bu ayın sonu kitapları almaya gidicem ekimde başlıcam çok ders seçicem bu sefer iyi çalışmam gerek sınava 4 ay var hergün düzenli çalışırsam anca
Ben aldım canım ama bayram sonu ancak başlarım ara ara bakıyorum ama bayram telaşı geçsin anca başlarım :KK51:

Hahaha TE="Efser, post: 42745207, member: 341371"]Liseyi bilmiyorum ama orta okul 10 ekime kadar demişlerdi:KK17::KK17:
Haha benim dogum günüm :KK70:[/QUOTE]
Adam beni o kalabalıkta başından atmak için hanfendi çok acele etmeyin 10 ekim son başvuru deyişi halen kulağımda ondan hatırımda kalmıştı inatla sen görürsün der gibi çıkıp tüm işlemleri hazır etmiştim :KK70:

X