Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende her sene 2 sınava girdim 3.senem puan 65 yandım ki ne yandımÇok güzel beni de teşvik ettin valla bu arada 19 kredi almışım yani 3 dönem sonunda 59 kredim oldu çok düşük
valla benim üniversite hallerim olduğu için üZülüyorum seneye katılmam lazımdı off bende yandım 2 sene bekliyememBende her sene 2 sınava girdim 3.senem puan 65 yandım ki ne yandım
Çok sıkı çalışmalıyızAçalışmalıyız 42333917 .!.:valla benim üniversite hallerim olduğu için üZülüyorum seneye katılmam lazımdı off bende yandım 2 sene bekliyemem
sen gene iyisin ben bu sene başladım 2 sınava girdim 36 kredim var.3.dönem sınavından 18 almışımÇok güzel beni de teşvik ettin valla bu arada 19 kredi almışım yani 3 dönem sonunda 59 kredim oldu çok düşük
kızlar nasıl çalışıyorsunuz siz hangisi verimli. ne zaman nasıl çalışıyorsunuz ? 13 gün kaldı benim sınavıma 11 kitabım var.
Sınavın nasıl geçti canım bana bildirim gelmiyor g9remedim mesajınıkızlar nasıl çalışıyorsunuz siz hangisi verimli. ne zaman nasıl çalışıyorsunuz ? 13 gün kaldı benim sınavıma 11 kitabım var.
İnşallah tatlım ya ben bu gün bir heycanla ucu ucuna yazıldımEfser
Ooo süper bi sorun olursa sana yardımcı olurum harikasın benim ablamda orta okuldan başlamıştı şimdi üniye yazıldı başarırsın yeterki inan
Onu bana öyle dediler son kayıt günü 19 diye bu gün orda öğrendim 2 ekime kadar yolu var mış okullar acıltıktan sonra ben yapamam diye düşündüm malum çoçuklarda var koştur koştur yaptım bütün işlemleri .Hiç cekinme canım evet ablam 2 küçük çocukla basardı darısı bizim başımıza sen editordun bende bugün abime dedim son gün kayıt diye hep beni ekiyorlar bende pembe yalan söyledim adam demez mi 15 var abim bana kızdı beni o kadar telaşa düşürdün diye