Ders Çalışma Günlüğüm

31 mayısta sınava girmiştim yaniiii tam 3 ay Dinlendim :KK45: artık bitti tatil 4 ay sonra sınavım var ve bu sınava 'EN' güzel şekilde hazırlanmam gerekiyor şuan elimde bir kitap var bu ayın sonuna kadar bitirmek için süre verdim kendime. Tam 01.Eylul da ders çalışmaya başlıyoooooruuuuum :rolleyes::rolleyes:
Bugün öylece duran bir defterimi ders çalışmak için plan program defteri yaptım gün gün hem buraya hem deftere yazıcam :KK70: bana booool şans dileyin :KK15:

Veee defterim:KK200::KK200:
2015-08-24_20.03.14.jpg

Çok güzel beni de teşvik ettin valla bu arada 19 kredi almışım yani 3 dönem sonunda 59 kredim oldu çok düşük:KK43:

kızlar nasıl çalışıyorsunuz siz hangisi verimli. ne zaman nasıl çalışıyorsunuz ? 13 gün kaldı benim sınavıma 11 kitabım var.

Merhaba arkadaşlar hala çalışmaya başladım çünkü kitaplarımı alamadım yarın kayıt olmaya gidicez inşallah kitaplarımı da alıcam ve gelsin süpeeeeeeer ders çalışan Feraceli :KK70: :KK70:

Efser Efser
Ooo süper bi sorun olursa sana yardımcı olurum harikasın benim ablamda orta okuldan başlamıştı şimdi üniye yazıldı başarırsın yeterki inan

Efser Efser
Ooo süper bi sorun olursa sana yardımcı olurum harikasın benim ablamda orta okuldan başlamıştı şimdi üniye yazıldı başarırsın yeterki inan
İnşallah tatlım ya ben bu gün bir heycanla ucu ucuna yazıldım:KK71:
Maşaallah ablana darısı bize olur inşallah :nazar::nazar::nazar:
Valla uzun aradan sonra, soracak çok şey olacak sanirim :KK22:

[QUOçekinme ver, pevet ablam 42küçük çoc0, mebaşardı 41371"]İnşallah tatlım ya ben bu gün bir heycanla ucu ucuna yazıldım:KK71:
Maşaallah ablana darısı bize olur inşallah :nazar::nazar::nazar:
Valla uzun aradan sonra, soracak çok şey olacak sanirim :KK22:[/QUOTE]
Hiç cekinme canım evet ablam 2 küçük çocukla basardı darısı bizim başımıza:KK60: sen editordun :KK57: bende bugün abime dedim son gün kayıt diye hep beni ekiyorlar bende pembe yalan söyledim:KK70: adam demez mi 15 var abim bana kızdı beni o kadar telaşa düşürdün diye:p

Feraceli Feraceli
Onu bana öyle dediler son kayıt günü 19 diye bu gün orda öğrendim 2 ekime kadar yolu var mış okullar acıltıktan sonra ben yapamam diye düşündüm malum çoçuklarda var koştur koştur yaptım bütün işlemleri .
Evet canım sağlık nedenlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım,böylesi hayırlısıymış...
Anlamadığım şey şu bizim hakımızda bilgi verilecek siteye ben giriş yapamadım halen ya işleme geçmedi yada benim şifrem yanlış anlamadım gitti :oops:

Hiç cekinme canım evet ablam 2 küçük çocukla basardı darısı bizim başımıza:KK60: sen editordun :KK57: bende bugün abime dedim son gün kayıt diye hep beni ekiyorlar bende pembe yalan söyledim:KK70: adam demez mi 15 var abim bana kızdı beni o kadar telaşa düşürdün diye:p
Onu bana öyle dediler son kayıt günü 19 diye bu gün orda öğrendim 2 ekime kadar yolu var mış okullar acıltıktan sonra ben yapamam diye düşündüm malum çoçuklarda var koştur koştur yaptım bütün işlemleri .
Evet canım sağlık nedenlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım,böylesi hayırlısıymış...
Anlamadığım şey şu bizim hakımızda bilgi verilecek siteye ben giriş yapamadım halen ya işleme geçmedi yada benim şifrem yanlış anlamadım gitti :oops:[/QUOTE]
Geçmiş olsun önemli bir sey yoktur insallah

Feraceli Feraceli
Pikolojik tedavi görüyorum:KK51: dr sen akıllı kadınsın diye gaz verdi :KK70:git bir halk eğtim merkezine yazıl niye köreltiyorsun böyle kendi diyince aldığım gazla halk eğtim merkezinde buldum kendimi :KK37:
Bakalım inşallah anlımızın akıyla çıkarız bu işten Hepberaber:KK74:

X