• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Buarada bebegin kalbi gecw durmus belkide ben gwce o yuzden uyandim cinsiyetinu ogrenemedik dr gelip sorucaz ona gore isim vericez filan

Yazilanlari okuyunca biraz duygulandim cubku bende insanlara deger veririm cook tesekkur ederim cok merak etmissiniz guzel dileklwede bulunmussunuz

esimde col sikintita girmis cok aci cekti abla diyip duruyomus bilmiyorum Allah olmayanlara versin insallah hamile olanlae zamaninda bebekleeini saglikla kucaklasinlar kimselere boyle acilar karsiliksiz acilar cektirmesin

artik bu konu kapanabilir herkezin yazdiklarini okudum cok teseklueler

Allah evlatlarimuza saglik versin bu aksam kaybanamlar annemlee abimler bizde olucaz pasta almislar beni bekliyolarmis

Beb geldim yani hast hala
cok agr cektim malesef cok korktum cok fazla bagirdim 45 dk oldu mudahaleden uyanali 30 dk sonra dr gelixwk durmuma bakicak ona gore taburcu olcam viraz kanamam vae galiba bu kurtulamadim kandan o yyzden korkuyorum hareket etmiyorum

bayilirken ege diyerek bayilmisim oyle yni

çok büyük geçmiş olsun canım

Yazilanlari okuyunca biraz duygulandim cubku bende insanlara deger veririm cook tesekkur ederim cok merak etmissiniz guzel dileklwede bulunmussunuz

esimde col sikintita girmis cok aci cekti abla diyip duruyomus bilmiyorum Allah olmayanlara versin insallah hamile olanlae zamaninda bebekleeini saglikla kucaklasinlar kimselere boyle acilar karsiliksiz acilar cektirmesin

Allah evlatlarimuza saglik versin bu aksam kaybanamlar annemlee abimler bizde olucaz pasta almislar beni bekliyolarmis

Çok geçmiş olsun.Rabbim yardımcınız olsun...

cok agr cektim malesef cok korktum cok fazla bagirdim 45 dk oldu mudahaleden uyanali 30 dk sonra dr gelixwk durmuma bakicak ona gore taburcu olcam viraz kanamam vae galiba bu kurtulamadim kandan o yyzden korkuyorum hareket etmiyorum

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

zoru atlattın. bundan sonra iş iyileşmeye kaldı..
konuyu kapattırman çok doğru olur. konuyla beraber yaraların da kapanır inşallah..

Cute çok geçmiş olsun canım.
Rabbim sana acil şifa versin inşallah.

canım çok geçmiş olsun inşalah yakın zmanda toparlanırsın aklım hep sendeydi çok merak ettim rabbim sana dayanma gücü versin

dilerim bu çektiğin son acı olsun Cute, çok geçmiş olsun kendine iyi bak

canım benim çok çok geçmiş olsun, allah bunu unutturacak dert vermesin. bebeğin kalbi gece durmuş allah hayırlısını nasip etmiş belli ki. canlı canlı kürtaja girmemiş oldun hiç değilse. inşallah bundan sonra her şey çok daha güzel olacak bundan sonra.

Kanama takinti olmus kipirdamaya korkuyorum hala tuvalete yine korka korka gittim ama sanki.makatimi kotu hissediyorum ve hassaaim resmwb haftalarca tramva yasadim normale alismakta zor olacak

Ev kalabalik biraz yemej yedik acayip yirgunluk coktu uyumaya karae verdim cola filan icicektim hadi bisver bugun dedim icmedim

Oyle yabu ruh haliminde kendi kendine duzelce yokta psikologluk oda artik

cute geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş. tez zamanmda sağlığına kavuşursun kaç gündür hep takip ediyorum tanımasakta birbirimizi yüreklerimiz bir

Kanama takinti olmus kipirdamaya korkuyorum hala tuvalete yine korka korka gittim ama sanki.makatimi kotu hissediyorum ve hassaaim resmwb haftalarca tramva yasadim normale alismakta zor olacak

Ev kalabalik biraz yemej yedik acayip yirgunluk coktu uyumaya karae verdim cola filan icicektim hadi bisver bugun dedim icmedim

Oyle yabu ruh haliminde kendi kendine duzelce yokta psikologluk oda artik

Rabbim bir daha boe birşey yasatmasin kuzucummm çok geçmiş olsun tekrar canimm benimmm

Canim öğrendim çok üzüldüm başin sağolsun Allah egeyi sana bağışlasın:50:
İnşallah bir daha yaşamazsın böyle zor durumlar
Kendine iyi bak canım

Back