- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar
Hala makatimda agri hissediyorum esim bakiyorda sanki kabalarim agriyo
Ebe bana catin o kadar darki inanamiyorum demisti acaba biseyle gemisletiyolarda ondanmi agriyo
Henux yatajtan cikmadim
Dun aksam ege ben onur ucumux yatak odasinda uyuduk cok horlamisim
Esim bu defteei kapattik artik tamammi dedi tamam dedim yarin duzelirsem gezmeye gidicez insallah annemlerde bugun evlerine giderler annemde kaynanamda evde dun maaf olmuslar beklerlerken :)
Kanaman normalmiydi kadesa
ama buna kurtajmi denir normal dogummu bilmiyorum cok garip biseydi
Soslu makarna pazartesi aksami 19:30 dan din aksam 10 kadar yemrk yememistin bi corba ayran pasta :) seni nile yerim
Insallzh janamam kesilirde rahatlarim kana tahammulim yok dr aradim kan pihtisisa gelir ama bebege ait degil bunlar korkma opr.da yeni git gide azalir dedi
Beb geldim yani hast hala
cok agr cektim malesef cok korktum cok fazla bagirdim 45 dk oldu mudahaleden uyanali 30 dk sonra dr gelixwk durmuma bakicak ona gore taburcu olcam viraz kanamam vae galiba bu kurtulamadim kandan o yyzden korkuyorum hareket etmiyorum
bayilirken ege diyerek bayilmisim oyle yni
Buarada bebegin kalbi gecw durmus belkide ben gwce o yuzden uyandim cinsiyetinu ogrenemedik dr gelip sorucaz ona gore isim vericez filan
Yazilanlari okuyunca biraz duygulandim cubku bende insanlara deger veririm cook tesekkur ederim cok merak etmissiniz guzel dileklwede bulunmussunuz
esimde col sikintita girmis cok aci cekti abla diyip duruyomus bilmiyorum Allah olmayanlara versin insallah hamile olanlae zamaninda bebekleeini saglikla kucaklasinlar kimselere boyle acilar karsiliksiz acilar cektirmesin
artik bu konu kapanabilir herkezin yazdiklarini okudum cok teseklueler
Allah evlatlarimuza saglik versin bu aksam kaybanamlar annemlee abimler bizde olucaz pasta almislar beni bekliyolarmis
Kanama takinti olmus kipirdamaya korkuyorum hala tuvalete yine korka korka gittim ama sanki.makatimi kotu hissediyorum ve hassaaim resmwb haftalarca tramva yasadim normale alismakta zor olacak
Ev kalabalik biraz yemej yedik acayip yirgunluk coktu uyumaya karae verdim cola filan icicektim hadi bisver bugun dedim icmedim
Oyle yabu ruh haliminde kendi kendine duzelce yokta psikologluk oda artik
Gunaydin kizlar
Hala makatimda agri hissediyorum esim bakiyorda sanki kabalarim agriyo
Ebe bana catin o kadar darki inanamiyorum demisti acaba biseyle gemisletiyolarda ondanmi agriyo
Henux yatajtan cikmadim
Dun aksam ege ben onur ucumux yatak odasinda uyuduk cok horlamisim
Esim bu defteei kapattik artik tamammi dedi tamam dedim yarin duzelirsem gezmeye gidicez insallah annemlerde bugun evlerine giderler annemde kaynanamda evde dun maaf olmuslar beklerlerken :)
Cok tesekkurler kizlar
Peki kamamam olmasi normalmi koyu kan geliyo bazen brmde kandan korkuyorum basim donuyo esim.pedimi degistirirken tam geldide basim dondu tansiyonum dustu sanirim
Sy makat kaba agrisina kaynanamsa genislettikleri icin agriyo diyi biraz gezin acilsin diyo yatarkej kalkmak zor geliyo ama.oturmak da rahat gibi
BiraZDAN kahvalti edicez nasil acim nasil
Dun sadece corba ve biraz.pasta yedim o kadar
Arrik yarin da iyi olurum samirim
Gunde 3 tane agri kesici 2 tanede antibiyotik vermisler bana
Kanaman normalmiydi kadesa
ama buna kurtajmi denir normal dogummu bilmiyorum cok garip biseydi
Soslu makarna pazartesi aksami 19:30 dan din aksam 10 kadar yemrk yememistin bi corba ayran pasta :) seni nile yerim
Insallzh janamam kesilirde rahatlarim kana tahammulim yok dr aradim kan pihtisisa gelir ama bebege ait degil bunlar korkma opr.da yeni git gide azalir dedi
Bebegim cinsiyetine bakmamislar
Sirtimi ve ayagimi sicak tutuyorum am genede hic bisey olmamia gibi drgil belden asagim dayak yemis gibi
Makat cok cok agriyor tuvalette kucuk abdestimi yaoarken bile aciyo ne alaka anlamadim sanki icinde bissy var mubarek
Oyls yani dr hagtaya persekbe kontrol verdi o gun raporu kapatip cuma gunu is baso yaparim haftaya
Sirtimi ve ayagimi sicak tutuyorum am genede hic bisey olmamia gibi drgil belden asagim dayak yemis gibi
Makat cok cok agriyor tuvalette kucuk abdestimi yaoarken bile aciyo ne alaka anlamadim sanki icinde bissy var mubarek
Oyls yani dr hagtaya persekbe kontrol verdi o gun raporu kapatip cuma gunu is baso yaparim haftaya
geçmiş olsun cutecim tekrar.Koyu kan gelmesi normal canım benim de öyle oldu benimki 13 haftalıktı aynı doğum yapmış gibi oluyorsun hatta.25 gün kanamam oldu benim aynı lohusa gibi.dr 1 hafta 10 gün demişti gittik ultrasonografi yapıldı bir şey çıkmamıştı.aynı senin gibi ağrı kesici ve antibiyotik kullandım.Ayaklarını sıcak tut üşütmemeye dikkat et canım.makatın neden ağrıyor acaba o ben de olmamıştı.belki çatın darmış ondan olabilir.müdahale sırasında baskı olduğundandır.Cok tesekkurler kizlar
Peki kamamam olmasi normalmi koyu kan geliyo bazen brmde kandan korkuyorum basim donuyo esim.pedimi degistirirken tam geldide basim dondu tansiyonum dustu sanirim
Sy makat kaba agrisina kaynanamsa genislettikleri icin agriyo diyi biraz gezin acilsin diyo yatarkej kalkmak zor geliyo ama.oturmak da rahat gibi
BiraZDAN kahvalti edicez nasil acim nasil
Dun sadece corba ve biraz.pasta yedim o kadar
Arrik yarin da iyi olurum samirim
Gunde 3 tane agri kesici 2 tanede antibiyotik vermisler bana
ben de aynı senin gibi bebeğimin cinsiyetini öğrenenememiştim.rüyalarıma giriyordu erkekmiş.sağlık olsun sen iyi ol herşeyin üstesinden gelirsin güçlü kadınsın.Bebegim cinsiyetine bakmamislar
Ecetuba haftaya cuma ben is basi yapcam iyulesirim dimi
Benim makatta baski devam ediyor oraya bisey yapilmiyor ama dimi neden agriyor sanki zorlammis gibi ve onun yanindaki kabalarim
Kanaman nasildi peki kadesanin dedi gibi koyu uzayan kan gibimiydi canim benim arada oyle geliyo ama ben oedime bakmiyoeum esim degistiriyor :)
Gecicek gecicek insallah
Bunlarda gecicek
Ecetuba haftaya cuma ben is basi yapcam iyulesirim dimi
Benim makatta baski devam ediyor oraya bisey yapilmiyor ama dimi neden agriyor sanki zorlammis gibi ve onun yanindaki kabalarim
Kanaman nasildi peki kadesanin dedi gibi koyu uzayan kan gibimiydi canim benim arada oyle geliyo ama ben oedime bakmiyoeum esim degistiriyor :)
Gecicek gecicek insallah
Bunlarda gecicek