evli bır erkek pavyona ndn gıder?

Canım. Rabbim ilk önce Allah korkusu olan sonrada eşine saygısı sevgisi sadakati olan insanlardan eylesin eşlerimizi ve bizi. Anlattıklarına bakılırsa eşin yanlışa düşmüş gidiyor. Battıkça da batıyor. Ayrılma kararı veya birleşip kocanın yaptıklarını görmezden gelme kararı senin kendine olan saygını da belirleyecek. Hakkında hayırlısı olsun.

onu gormek bıle ıstemıyorum asla ıstemıyorum onu

asla mıdem almıyor annemlere gore bı kere affedeyım
sadece ıcmıs ılk başlarda boyle dıyordu sımdı kıvırıyor

Şuan ki durumunu radikal olarak değerlendirmek gerekiyor . İşin var mı ? Çocuğun var ve çok küçük Allah sana bağışlasın inş. Ailen arkanda duracak mı ? Gerçi işin varsa ailede bir söyler iki söyler mecbur arkanda durucaklar . Niyetin ne ? Boşanmaya gerçekten kararlı mısın ? Bunların cevapları mutlaka net olmalı , şuan sinirli ve üzgün olduğun için bebek çok küçük olduğu için duygusallık daha çok ön plandadır. Ciddi ciddi düşünmen lazım .

Biyerden sonra anlasilmiyor.
Napcanizi bilemem su saatten sonra ama dikkatimi ceken esinin arkadasiyla konusman adamin da acik acik anlatmasi sen benim kizim sayilirsin felan.
esinizden duyduklarinla veya tugceyle konustuktan sonra bisey yapmiyossan arkadasiyla konusman tuhaf.

yanı kızım sayılırsın kotu bısey olmadı bız ısrar ettık cagırıyorduk gelmıyordu
senden soz alırım vs bı suru zırvaladı barıs demeye getırıo arkadası yanı

uff ne bici yazmissiniz cok karisik , sonuca gelirsek tamamen rezillik yani adam seni aldatmis daha neyi kurcaliyorsunki kac kere yapmis kimle yapmis bilmem ne hic gerek yok adam seni aldatmis belki hep aldatiyordu yeni fark ettin.

farketmez tabıkı
gec bııle kaldım ertesın gun davayı acmalıydım

kardesımle tlfnda konusmus 1saat
cok aglamıs aglamaktan konusamamıs
yapmadıgı bısey ıcın ayrılmak ısteycegımı hıc dusunmemıs
bana trıp yapmıs hatta
ben annemlerle gorusmuyorum sevmesem annemlerden uzak durur muyum
benım aılem kızımla esım falan demıs
tavrının yanlıs oldugunun farkındaymıs

cok ısrar etmısler cok ıcmıs ne oldu orda nasıl oldu hıcbısey hatıramıyorum dıe cocugun uzerıne yemın etmıs
lanet olsun o gune ndn gıttım kı va demıs

kardesım ben ınandım ona
onunla bırlıkte bende agladım
kopek gıbı sevıyor bence vs dedı

ben sana kotuluk yapmam ılerde uzulecegını dusunsem ayrıl derdım dedı kardesım
ama mıdem almıyor unutamam sındıremem

X