siz olsaydınız napardınız???

aynısını cevremde herkes söyluyor.duşunun keyfıne iştenmı cıkmadı.benı borca harcamı sokmadı.bense aılem hep harclık verdı alısverısımı yaptı vs..ama bız yaranamadık cunku bana dedıklerı laf tabı kızım onlarda aılen yanı yapsınlar.bak bız kıranı öduyoruz ya odemeyınnnn yapmayınnn sız bu hale sokmussunuz 35 yasında adam aylıgını yıyo gıdıp annesınden harclık alıyo.lafa gelınce anne annelık para verıp salmakmı basından.en son diş gösterıp ayrılcam deyınce eee kızım sende bak kac sene cocuk yapmadın bak oda senı sevıyo beklemıs ya boyle bana cektırcegıne bekleseymıs . ben ve aılem bunu hıc haketmedık.sırf aılem huzursuz olmasın dıye katlandım ama kendıme bunu asla yakıstırmıcam.cunku bu bı tek benım derdım degıl.oysakı onun hıc cocugu dahı olmasaydı ben sesımı cıkarmazdım.kaldıkı bız hıc bu nu denemedıghımız halde resmen kısır damgası yedım.oladabılırdım allah yazmamıssa neolcakdı ozaman evet cocugun olmuyor dıye ben sana bakmıyorum boyle sacmalık olurmu arkdslar allahaskına
denemediğimiz halde derken,sevişmeyi denemediniz mi bile????
yani sorun çocuk yapmak değil ki,10 yıldır cinsel birliktelik yaşamamışsınız,koskoca 10 sene,aklım almadı,nasıl tedvai olmazsınız ,nasıl çare bulamazsınız inanamadım...

arkadaşlar sızlerı sıkmadan kısa özet geçcem görüşleriniz benım ıcın cok onemlı.ben 10 yıllık evlıyım esımle severek evlendık 21 yasındaydım.ondan oncesı sorunlu bı ılışkım vardı aılem karsıydı.ben vajınusmusa yakalandım bu sırada esım bu sure zarfında herzamankı gbı bekarkende oldugu gbı ıckısı kumarı eve gec gelmek evı gecındırmeme borc yapma vs...deger görmek ve bırlıkde zaman gecırmek benım ıcın zaten hep luksdü.aılem cok ıyı ınsanlar hep yanımda oldular maddı olarakda.esım boyle oldugu halde aılem hıc ona kotu davranmadı.kendı aılesıde hep esıme destek oldu bu desteklede esım olanıda yedı bıtırdı.aıkcası kendı hayatını yasıyan bırı ben yasarım aılemde sende cekersın profılınde.on sene nasıl sabrettın dceksınız.malum o benı sevdıgı ıcın hastalıgımdan dolayı ayrılmamıs ya bende hep oyle avutmusdum.hep eksık hıssettım kendımı.esım eve bakamezken cocuk dıye yanıp tutusuyo.aılesıde en son konusdugumuzda cocuk olmuyor dıye içip edip tepkısını boyle gosterdıgını soyleyınce sok oldum yanı suçlandım acıkcası.esıme soyledım benım yanımda hıcbızaman olmadın bunun artık benı bunaltıp dayanamıcagını ayrılmak ıstedıgımı soyledım.eve baglıcak bısey yok dıolar pekı ben ınsan degılmıyım?eve bakmakla yukumlu olan bırıne karsı hala benı nasıl suclarlar anlamıyorum.ben mı yanlıs dusunuyorum yoksa şaşırdım kaldım

Allah yuzune gulmus. Kac kurtul cocuk
olmadan...heyy allahim birak sen suclu ol kac kurtar canini. İcku kunar eve bakmayan adam cocukla adam olmaz. Kimse sacmalamasin. Dert ustune dert gelir...

yani evet vajınusmusssun bari aşılama yapalım.vs hem aılesı hem kendı dedı ozaman hersey duzelırmıs evıne bakarmıs ıckısı kuamrı olmazmıs cocuk olunca.ya ben neyım bennn hadı cocuk ıcın duzeldı yaptık oldu.e bennn ben neyım onun ıcın?

cınsellık tabıkı cok buyuk etken ama suda var ben vajınusmusum dıye esıme soguk olmadım afedersınız bı kadın 10 dakka yatakda fedakarlık gösterıoken ben 1 saat gosterdım.hepsını gecın ben tedavıye gıttım esımde bıkere geldı psıkolog bıle bu adamla cok zor kızım dedı.kac yıllık evlı olupta bunu yasıyanlar var el ele gelenler var dedi.tek başıma bu sorunu nekdr aşabılırdım
ne demek fedakarlık...siz bunu fedakarlık olarak görüyorsanız başta problem var demektir.
çok büyük etken değil.evlilikte olmazsa olmazdır..
peki 10 yıl içinde eşiniz başka biriyle beraber olmadı mı emin misiniz,mantıklı değil çünkü.
ne kadar sürdü tedavi,sonuç????psikolg eşinizin nesini beğenmedi ki ilk görüşte böyle bir yorumda bulundu..hiçbir psikolog tek görmeyle işin çok zor falan diyemez ayrıca..

bı kere psikologa gıttım adam dedıklerımı harfıyen uygulayın dedı.ben dıorum hadı deneme yapalım ya uyuyo ya dısarda vs... bende artık tek basıma cabalamakdan bıktım.gunler gunlerı kovalı seneler gecdı ben ıstermıydım bu durumu eksıklıgıı tasımak en cokda ben cekerken acısını :(

bu iliskinin bu duruma gelmesinde hepiniz sorumlu suclusunuz.
Birde 10 yil hic birlikte olunmamissa alkol kumar parasizlik vs.. Varsa ayrilin niye 10 yil uzatiyorsunuz ???ikinizde birbirinizden kurtulun bosanin.

kimisi hata sende kadınlık yapamadın evıne baglamayadıgına getırıyo.ama kımse bılomıyokı benımde duygularımda var kadına kadın gbı davranmazsan nasıl kadın oldugunu anlarki

ben boşanmak istiyorum.eşim istemiyor.her defasında duzelıcem ben bana ınan hersey duzene gırcek deyıp duruyo.on senem ellerımden kaydı gıtttı bı on sene daha vermek ıstemıyorum

Vajinismusu atlattınız mı?
Bu adamı baba yapmayı düşünmüyorsunuz inşallah?
Henüz koca bile olamamış bir adama 10 sene haddinden fazla dayanmışsınız.

Çocuk eve mi bağlayacak?
Yooo...
Sadece çocuğu olmuş olacak, arada sevecek, koyacak kenara, hatta ağlayınca filan size bağırıp çağıracak.
10 yıldır çocuk olmaması size Allahın bir lütfu, bu açıdan bakın..
Kurtulun o kumarbazdan.
Gençsiniz, yine evlenir, bu sefer gerçekten bir yuva kurarsınız, vajinismus bile kalmaz bakarsınız..
Haddimi aşmak istemem ama adam olmayan biri ile evli kalmak sizi bitirir, tüketir

blue. ben dıyorumkı ıçıp gelıyor gecenın bılmem kacı hadı yapalım hatta denemesekde olur dıo ben sabah işe gıden bırıyım okdr dusunse arkdslarınla ıcene kadr o saattte gelıp destek olmasmı buna ragmen red etmıyorsam fedakarlık degılmı.baskalarıyla olduguna sahıt olmadım olmuşturda.psıkologa 6 aydır gıdıyoruz ılk gıttıgımızde esım dr a dıokı valla napın nedın sunu atlatalım.dr da dedıkı bunu ben degıl sız yapıcaksınız ben sadece destek verıcem.sadece karının problemı gbı görme dedı.

Çocuk eve mi bağlayacak?
Yooo...
Sadece çocuğu olmuş olacak, arada sevecek, koyacak kenara, hatta ağlayınca filan size bağırıp çağıracak.
10 yıldır çocuk olmaması size Allahın bir lütfu, bu açıdan bakın..
Kurtulun o kumarbazdan.
Gençsiniz, yine evlenir, bu sefer gerçekten bir yuva kurarsınız, vajinismus bile kalmaz bakarsınız..
Haddimi aşmak istemem ama adam olmayan biri ile evli kalmak sizi bitirir, tüketir
zaten tukettı beni psikolojim darmadagın.tamam kadınlık seks bakımından yapmamış olabılırım.boyle dıye benı hıce sayıp kendı hayatını yıyp ıcıp eglenerek gecırmesımı gerekır.kaldıki bu bı can nasıl riske atar ınsan düzelirse dıye cocuk yapılırmı

Vajinismusu atlattınız mı?
Bu adamı baba yapmayı düşünmüyorsunuz inşallah?
Henüz koca bile olamamış bir adama 10 sene haddinden fazla dayanmışsınız.
atlatamadım çünkü bırakın kadın olmayı hıssetmek benı ınsan yerıne koymuyoken cocuk yapmam.sadece gucume gıdıyor vajınusmussun evet kocan evıne ondan bakmıyor ondan parasını yıyıp ıcıyor varmı boyle sey

eşiniz adam değil o kesin.
ama sizin ne olursa olsun 10 yıl boyunca cinsel hayatınızı düzeltmek için yeterince çaba göstermemiş olmanız da işi iyice çıkmaza sokmuş.
eşiniz için değil, kendiniz için, her sağlıklı insan gibi bir cinsel hayatınız olması için ne gerekiyorsa yapmalıydınız, bir kez psikologa gitmekle olacak iş değil ki bu.
açın bakın şu bdv deki konulara, 10 yıl boyunca değil 1 yıl eşiyle birliktelik yaşamayan kocalar için neler deniyor.

eşin ayrılmanı neden istemiyor sence?yemek,temizlik,para başka!
eşim neden ayrılmıyo cunku onu benden baskası kahrını cekmez bıldıgı ıcın ama ona göre sevdgı ıcın ayrılmaz ama ben boyle sevılmek ıstemıyorum.sırf sımdı surat asıyorum dıye ayrılcam dedım dıye hadı dısarıya cıkalım ıstersen sunu yapalımmı bunu yapalımmı sımdı affetsem ıkı gun ıyı ucuncu gun parası varsa arkdslarınla ben ozaman yokum

Back
X