- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
- Konu Sahibi mutsuzbayan34
denemediğimiz halde derken,sevişmeyi denemediniz mi bile????aynısını cevremde herkes söyluyor.duşunun keyfıne iştenmı cıkmadı.benı borca harcamı sokmadı.bense aılem hep harclık verdı alısverısımı yaptı vs..ama bız yaranamadık cunku bana dedıklerı laf tabı kızım onlarda aılen yanı yapsınlar.bak bız kıranı öduyoruz ya odemeyınnnn yapmayınnn sız bu hale sokmussunuz 35 yasında adam aylıgını yıyo gıdıp annesınden harclık alıyo.lafa gelınce anne annelık para verıp salmakmı basından.en son diş gösterıp ayrılcam deyınce eee kızım sende bak kac sene cocuk yapmadın bak oda senı sevıyo beklemıs ya boyle bana cektırcegıne bekleseymıs . ben ve aılem bunu hıc haketmedık.sırf aılem huzursuz olmasın dıye katlandım ama kendıme bunu asla yakıstırmıcam.cunku bu bı tek benım derdım degıl.oysakı onun hıc cocugu dahı olmasaydı ben sesımı cıkarmazdım.kaldıkı bız hıc bu nu denemedıghımız halde resmen kısır damgası yedım.oladabılırdım allah yazmamıssa neolcakdı ozaman evet cocugun olmuyor dıye ben sana bakmıyorum boyle sacmalık olurmu arkdslar allahaskına
yani sorun çocuk yapmak değil ki,10 yıldır cinsel birliktelik yaşamamışsınız,koskoca 10 sene,aklım almadı,nasıl tedvai olmazsınız ,nasıl çare bulamazsınız inanamadım...