• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

canım bu yapılan işlem ne normal doğum mu niye bu kadar uzun sürüyor?

Yok canım ilaç verdikleri için uzuyor. İlacın etkisini göstermesi zaman alıyor. Ben 08,00 gidip akşam 17.30 da çıkmıştım. Yani bütün gün ilaç etki etsin diye yatıyorsun öyle boş boş bekliyorsun.

Bu bildiğin kürtaj ama bebek büyük olduğu için ilaçla rahim ağzı yumuşatılıyor.

Cok cok uzuldum.Rabbim onu evladina esine sagsalim kavustursun.zamani gelince boy boy bebeleri olsun bu gunleri unutsun.

Merhaba cute konunu yeni gördüm.
Güzel haberler okumak ümidiyle sonuna kadar geldim fakat olmadı :14:
Yaşadıkların hiç kolay değil şüphesiz..
Ben de bir düşük yaptım, yaşadıklarım geldi aklıma..
Senin kadar acı çekmedim belki ama zor işte her türlü zor..
Şimdi hastanedeymişsin hayırlısıyla atlatır evine gelirsin inşallah..
Ve dilerim bugünleri hatırlayamacağın kadar güzel günlerin olur.
Çok geçmiş olsun.:29:

Allahım oğluna uzun ömür versin inşallah onu yanından ayırmasın

Allah yardımcın olsun..Allah sabır versin cute :50::50:
bende daha hiç koklayamadığım bebeğimi... kalbi durdu ve aldılar benden 3 aylıkken...çok zor bi imtihan :50: zaman geçiyor acısı geçmek bilmiyor ama acıyla yaşamaya alışıyor insan... Allah seni ege'ne bağışlasın öpüp koklayıp teselli bulacağın bi çiçeğin var Allah egene,sana,eşine uzun ömürler versin...

gecmiş olsun Allah bir daha evlat acısı vermesin..oğluna ,sana ve eşine uzun ömürler versin

yine diyorum söylenicek çk şey var diye ama cuteme kıyamıyorum benim bu işe aklım hala ermedi ya neryse :43:
başımız sağolsun cutem sağlıklı olsun ne denilebilir ki çok üzgünüm çok :50:

Cutemom, hep aklımdasın canım. İyisindir umarım. Sanırım şimdi almış olmalılar seni kürtaja. Allah sabır versin. Allah Ege'ni bağışlasın sana...

:43:bebeğin kalbi durmuş demek melek oldu artık:43:Cutemom Allah şifa versin sana yavruna bağışlasın.Herşeyde vardır bir hayır taktiri ilahi:((

uzun zamandır takip ediyorum cuteyi. hep aklımda nedense. tanımasam da yüreğim yandı. :14::14::14:

bir an önce toparlanırsın inşallah canım.

Çok acı bir durum Allah beterinden korusun hepimizi.
Tüylerim diken diken oldu.
Beni başından beri çok etkiledi durumun cute...
Allah sabır versin çok üzüldüm çok.
En yakın zamanda toparlanıp dönersin inşallah aramıza..
Aklım sende, dualarım seninle bacım..

canım seni hiç tanımıyorum ama tanımadıgım biri için göz yaşı döktüm kaç gündür açıp seni okuyorum hayırlı bir haber alırım diye
demek hakkında hayırlısı böyleymiş rabim ogluna uzun ömür versin

Canım online görünüyorsun..
Nasılsın tatlım, merak ediyoruz hepimiz.

cutecim burda mısın canım? nasılsın merak ediyorum seni?

Beb geldim yani hast hala
cok agr cektim malesef cok korktum cok fazla bagirdim 45 dk oldu mudahaleden uyanali 30 dk sonra dr gelixwk durmuma bakicak ona gore taburcu olcam viraz kanamam vae galiba bu kurtulamadim kandan o yyzden korkuyorum hareket etmiyorum

bayilirken ege diyerek bayilmisim oyle yni

cok agr cektim malesef cok korktum cok fazla bagirdim 45 dk oldu mudahaleden uyanali 30 dk sonra dr gelixwk durmuma bakicak ona gore taburcu olcam viraz kanamam vae galiba bu kurtulamadim kandan o yyzden korkuyorum hareket etmiyorum

Geçmiş olsun canım. Allah sana sabır ve güç versin. İnşallah kısa zamanda toparlanırsın...

canımsın ya kıyamam sana..

en zorunu en acısını atlattın kuzum bundan sonrası iyileşme sürecin daha kolay olacak inan.1-2 gün biraz canın yanar ama geçecek İnşallah.bu son acın olsun İnşallah..dualarımız seninle.

Son düzenleme:
Back