• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

canım bebeğini kaybetmeze üzüldüm ama senin iyi olmana çok sevindim tatlı oğlunla rabbim sizlere uzun ömürler versin toparlanınca ilerde tekrar bir bebeğiniz olur çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın..:nazar::nazar::nazar:

Ne denir bilmiyorum ama basin sagolsun. Allah egeni sana bagislasin.. sen guclu bir kadinsin. Eminim bu zamanlari da atlatacaksindir. Allah yar ve yardimcin.. allaha emant ol

Yazilanlari okuyunca biraz duygulandim cubku bende insanlara deger veririm cook tesekkur ederim cok merak etmissiniz guzel dileklwede bulunmussunuz

esimde col sikintita girmis cok aci cekti abla diyip duruyomus bilmiyorum Allah olmayanlara versin insallah hamile olanlae zamaninda bebekleeini saglikla kucaklasinlar kimselere boyle acilar karsiliksiz acilar cektirmesin

artik bu konu kapanabilir herkezin yazdiklarini okudum cok teseklueler

Allah evlatlarimuza saglik versin bu aksam kaybanamlar annemlee abimler bizde olucaz pasta almislar beni bekliyolarmis

cute, Allah sana,eşine ve oğluşuna hayırlı ve mutlu günler nasip etsin..umarım çok güzel günler sizi bekliyordur ve çektiğin tüm bu sıkıntılarını unutturacak oğluşunu Allah sana bağışlasın canım..çok geçmiş olsun...

Canim artik iyilesme zamani.. Kotu zamanlar geride kaldi..uzun zamandir okuyordum takipteydm ama sonucu boyle beklemiyordm hep bi umut vardi icimde ama hayirlisi boyleymis..rabbim sana egeye esine uzun omur versin..hep mutlu olun insallah..biraz atlattiktan sonrada sorunsuz hamileleikler yasa insallah..opuyorm senii..dikkat et kendine

cutem çok geçmiş olsun.. Allah' ım yardım etsin
Allah egeni sana bağışlasın..

Kanama takinti olmus kipirdamaya korkuyorum hala tuvalete yine korka korka gittim ama sanki.makatimi kotu hissediyorum ve hassaaim resmwb haftalarca tramva yasadim normale alismakta zor olacak

Ev kalabalik biraz yemej yedik acayip yirgunluk coktu uyumaya karae verdim cola filan icicektim hadi bisver bugun dedim icmedim

Oyle yabu ruh haliminde kendi kendine duzelce yokta psikologluk oda artik

geçmiş olsun bitanem rabbim bir daha yaşatmasın inş. hemen düzelemessin zaten zaman ver kendine kolay şeyler atlatmadın. zamanla herşey yoluna giricek merak etme olurmu seviyorum seni :16:

Beb geldim yani hast hala
cok agr cektim malesef cok korktum cok fazla bagirdim 45 dk oldu mudahaleden uyanali 30 dk sonra dr gelixwk durmuma bakicak ona gore taburcu olcam viraz kanamam vae galiba bu kurtulamadim kandan o yyzden korkuyorum hareket etmiyorum

bayilirken ege diyerek bayilmisim oyle yni

Cutecim çok geçmş olsun,rabbim bir daha yaşatmasın böyle sıkıntıları.
Şimdi iyileşme ve toparlanma zamanı artık,rabbim egeni sana bağışlasın

Konuyu baştan sona takip ettim, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun arkadaşım.

Allah Egeni sana, seni yavruna ve eşine bağışlasın.

İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun.

Gunaydin kizlar
Hala makatimda agri hissediyorum :( esim bakiyorda sanki kabalarim agriyo
Ebe bana catin o kadar darki inanamiyorum demisti acaba biseyle gemisletiyolarda ondanmi agriyo
Henux yatajtan cikmadim
Dun aksam ege ben onur ucumux yatak odasinda uyuduk cok horlamisim
Esim bu defteei kapattik artik tamammi dedi tamam dedim yarin duzelirsem gezmeye gidicez insallah annemlerde bugun evlerine giderler annemde kaynanamda evde dun maaf olmuslar beklerlerken :)

gunaydin cnm cok gecmis olsun basin sagolsn bu arada allah egeyi sana bagislasin hep onu getir aklina ve guclu ol cnm evet bildigim kadariyla catisi dar olanlarda genisletmek icin bi alet kullaniyolar ondan olabilir ayrica kolay degil o kadar kan kaybettin normaldir heryerin agrir makatin agrimis cokmu

konuyu takip ediyordum yazmaya cesaret edemedim açıkcası
çok ama çok üzüldüm ben de hamileyim ve seni çok iyi anlıyorum
iyi ki bi evladın var onunla teselli bulacağını düşünüyorum inan o olmasa senin için daha zor olurdu
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah hemen iyileşirsin

Canından can gitmesi tam da bu olsa gerek ,, çok zor bi durum ama kaderimizde yazılana diyecek sözümüz yok.

Rabbim dayanma gücü versin..

Üzücü günler yerini güzel günlere bıraksın inşlh.

geçmiş olsun. hayırlısı değilmiş. kendini toparlayınca, sağlığın yerine gelince allah tekrar nasip eder inşallah.
şimdi sadece kendi sağlığını düşün.

Cok tesekkurler kizlar
Peki kamamam olmasi normalmi koyu kan geliyo bazen brmde kandan korkuyorum basim donuyo esim.pedimi degistirirken tam geldide basim dondu tansiyonum dustu sanirim
Sy makat kaba agrisina kaynanamsa genislettikleri icin agriyo diyi biraz gezin acilsin diyo yatarkej kalkmak zor geliyo ama.oturmak da rahat gibi

BiraZDAN kahvalti edicez nasil acim nasil
Dun sadece corba ve biraz.pasta yedim o kadar
Arrik yarin da iyi olurum samirim
Gunde 3 tane agri kesici 2 tanede antibiyotik vermisler bana

Cok tesekkurler kizlar
Peki kamamam olmasi normalmi koyu kan geliyo bazen brmde kandan korkuyorum basim donuyo esim.pedimi degistirirken tam geldide basim dondu tansiyonum dustu sanirim
Sy makat kaba agrisina kaynanamsa genislettikleri icin agriyo diyi biraz gezin acilsin diyo yatarkej kalkmak zor geliyo ama.oturmak da rahat gibi

kv dediği doğru olabilir cutem
kaç gündür güçsüz düştün kan kaybettin çok aç olman halsiz olman normal
beslenmene bol dikkat et canım bol kan yapıcı şeyler ye iç
tekrar çok geçmiş olsun..

Cok tesekkurler kizlar

kanama,ağrı vb...şeylerin olması çok normal zor bi işlem geçirdin sen ileri hafta kürtajı kolay değildir.ben boş gebelik nedeniyle 6.haftamda kürrtaj olmuştum ama onda bile 5 gün kanama ilk günde ağrım oldu.

Kanaman normalmiydi kadesa
ama buna kurtajmi denir normal dogummu bilmiyorum cok garip biseydi

Soslu makarna pazartesi aksami 19:30 dan din aksam 10 kadar yemrk yememistin bi corba ayran pasta :) seni nile yerim
Insallzh janamam kesilirde rahatlarim kana tahammulim yok dr aradim kan pihtisisa gelir ama bebege ait degil bunlar korkma opr.da yeni git gide azalir dedi

Back