- 15 Ekim 2014
- 64
- 6
- 6
- 40
- Konu Sahibi mutsuzbayan34
sözlerınızde haklısınız hep bana bunu asılayan kendı oldu ben artık zaman kaybetmek ıstemıyorum.oysakı ne hayallerle evlenmısdım sımdıyse nerdeyım ok acıbence siz kendinizi başkasıyla evlenemem diye şartlamışsınız yani ikimizin de eksiklikleri var biz tamamlıyoruz diye düşünüyorsunuz. böyle bir aile doğacak çocuğun ruh sağlığını düşünün lütfen siz kendi sağlığınızı mutluluğu yakalayamamışken dünyaya gözünü açacsk çocuk sizden çok şey bekleyecek ilgi sevgi para zaman eksik de kalabilir ama bunu bile bile yapmak haksızlık bence, babamın alkolik kumarbaz olduğunu bile bile niye beni yaptınız diyecektir bu çocuk sana vajinusmus olduğunu saklamadan biriyle evlenir tedavini olursun sonra istediğin zaman çocuk doğurursun doğal yollardan. Allah'a sığın her rahatsızlığın bir şifası vardır, bedenen veya ruhen olsun farketmez. Aramasını bilmeli, umutsuzluğa düşme ama bu adamla olmayacak gibi benim babam da alkol ve kumar düşkünü yaşamadığımız rezillik kalmadı evlendim çok şükür uzaktayım, bence hadi alkole tamam desen bile kumar oynayan adamdan asla koca olmaz annem çok çekti zaten çocuk olunca kafayı yiyorlar çünkü bütün para çocuğun masraflarına gidecek babam bana yol parası vermezdi yürürdüm okula giderken geç kalır azar yerdim, bunları yaşamasın bence.