siz olsaydınız napardınız???

bence siz kendinizi başkasıyla evlenemem diye şartlamışsınız yani ikimizin de eksiklikleri var biz tamamlıyoruz diye düşünüyorsunuz. böyle bir aile doğacak çocuğun ruh sağlığını düşünün lütfen siz kendi sağlığınızı mutluluğu yakalayamamışken dünyaya gözünü açacsk çocuk sizden çok şey bekleyecek ilgi sevgi para zaman eksik de kalabilir ama bunu bile bile yapmak haksızlık bence, babamın alkolik kumarbaz olduğunu bile bile niye beni yaptınız diyecektir bu çocuk sana vajinusmus olduğunu saklamadan biriyle evlenir tedavini olursun sonra istediğin zaman çocuk doğurursun doğal yollardan. Allah'a sığın her rahatsızlığın bir şifası vardır, bedenen veya ruhen olsun farketmez. Aramasını bilmeli, umutsuzluğa düşme ama bu adamla olmayacak gibi benim babam da alkol ve kumar düşkünü yaşamadığımız rezillik kalmadı evlendim çok şükür uzaktayım, bence hadi alkole tamam desen bile kumar oynayan adamdan asla koca olmaz annem çok çekti zaten çocuk olunca kafayı yiyorlar çünkü bütün para çocuğun masraflarına gidecek babam bana yol parası vermezdi yürürdüm okula giderken geç kalır azar yerdim, bunları yaşamasın bence.
sözlerınızde haklısınız hep bana bunu asılayan kendı oldu ben artık zaman kaybetmek ıstemıyorum.oysakı ne hayallerle evlenmısdım sımdıyse nerdeyım ok acı

desteginiz öyle güzel motive ettiki beni sadece kendımı sucluyordum.aılem gelelım hepımız konusalım dedı gerekırse senıde alıp gıdelım ama ben emınım herzamankı gbı aılemın yanında benı ordan vurcak vede annesıde dahıl aılesıde evet dıcekler bende aıleme hayır gelmeyın dedım.budurumda dahı benı suclamalarına katlanamıyorum eve bakmakla bunun ne alakası var.ozaman her bu sorunu yasıyan ve cocugu olmayanlar evıne bakmasın.bana dıolar yasın 31 olmus tedavıyle zaman kaybetmeyın denedınız bak olmadı drek asılama yapın.bırıde demıyokı ya kardesım bu adam once bı evıne baksın sankı hersey tamdı da benım yuzumden olmus gbıler
Yav ne çocuğu, adam ev geçindiremiyor. O çocuğun maması var, bezi var, ıvırı var zıvırı var, var da var. Kolay mı çocuk bakmak.
Evliliğiniz oturmamış ve oturmayacak.
Aileler madem biliyor, ailen de destek, çok zorlama derim. Bırak suçlasın, uygun bir dille, sen de onun evine bakmadığını bu sebeple evliliğinizin olmayacağını söylersin, zaten bezelye tanesi kadar aklı varsa işi çirkinleştirmemesi gerektiğini anlar.
ben hep ınandım yok kızım sabret yok kızım alttan alll yok kızım evlılık bu dıye dıyeeeee benı bu hale sokdular.ve ben ılerı derece vajı hastası degılım ve seksı cok sevıyorum ama o hep aynı tavırla hadı bakalım olcakmı afedersınız bes dakıka dahı on sevısme yokken ben cabalıyorum busefer kendı bes dakıka ıstek kayboluyomus yarım bırakıo e ben napimmm daha napabılırım.ben anlamadımki
Eşinin senden önce ciddi bir ilişkisi olmuş mu? Senin bu şekilde ilişkiye girmen namümkün çünkü. Bu arada siz hiç sevişmemişsiniz ki sevmeyesin.

Anlatmak zorunda değilsiniz ki.
8 senelik evliyim ben de.
İlk 1.5 sene vajinismusla uğraştım.
Sonra okuldu bilmem neydi derken bebeği şimdiye kadar erteledim.
Soranlara istemiyoruz size ne dedim daha da kimse bir şey diyemedi.
Detaya girmeye hiç gerek yok.
Böyle anlatınca hep oradan vuruyorlar malesef ve vuracaklar da.
benımde cocukları nasıl sevdgımı aılemın torun ıcın ısteklerını bıldıgı ıcın hanı nasıl ıstemıosunuza gelıyo bende sert mızaca sahıp bırı degılım kalkıp cvpda vermem zaten hep buyuzden basıma geldı ya bunlar

Yav ne çocuğu, adam ev geçindiremiyor. O çocuğun maması var, bezi var, ıvırı var zıvırı var, var da var. Kolay mı çocuk bakmak.
Evliliğiniz oturmamış ve oturmayacak.
Aileler madem biliyor, ailen de destek, çok zorlama derim. Bırak suçlasın, uygun bir dille, sen de onun evine bakmadığını bu sebeple evliliğinizin olmayacağını söylersin, zaten bezelye tanesi kadar aklı varsa işi çirkinleştirmemesi gerektiğini anlar.

Eşinin senden önce ciddi bir ilişkisi olmuş mu? Senin bu şekilde ilişkiye girmen namümkün çünkü. Bu arada siz hiç sevişmemişsiniz ki sevmeyesin.
esım benden once hıc cıddı ılıskısı olmamıs gunu bırlık vs sadece o anlamda.kahrını ıkı gun kımse cekmezkı onun.mutlaka hersey tam olsun gene bısey bulur.ıstıyokı hersey benım ıstedıgım gbı olsun ozaman ıyııııı bana dıo ısden cıkdım e dıyorum napıcaksın hallederız cıkar bısey dıo ıkı sene calısmadı aılesı kırasını odedı harclıgını verdı sımdı calısıyo yerı gelıyo kavga edıyoruz bana dıokı ıkı sene benım aılem odedı kıramızı e dıorum odetmeseydınnnn.sımdı benı borca harca sokdu araba aldırdı bana dıyebılırdı dımı gel bu kredıyı tedavı olalım vs.sımdı kendı gezıp tozuyo.ben kendı aracımı ısterken ayda yılda bır tavır yapıyo ama kendısı yetmezmıs gbı arkadslarınada verıyo sımdı bende ısden cıkıorum haberı yok dha aracıda satıcam cekıp gıdıcem.aılemde hayır dıo gel yanımıza bız borcu oderız sen dusunme cunku kredıyı babam cekdı burdada calısırsın ıs buluruz dedıler.bence bu benım ıyı neyetımı suıstımal edıyor.hastalıgımda bahanesı

Back
X