evli bır erkek pavyona ndn gıder?

Canım bende başıma gelmeden önce böyle konuşurdum ki haklısında. Ancak inanmaktan başka çaren yoksa inanıyorsun inanmak istiyorsun ki başka türlü devam edemezdim. Kendime saygı dersen bisi diyemem ama çaresizdim. Çocuklara saygı dersen onlar için bence en doğrusu anne babanın bırarada yanlarında olması derim. Kendimden de biliyorum ayrı anne babanın ne demek olduğunu. Yaşları çok küçük anlayabilecek durumda değiller. Çocukların bile olsa malesef insanoğlu bencildir. İlerde belki derlerdi iyi etmiş annem boşanmış kaldıracak bise değilmiş diye. Ama o zamana kadar ruhlarına açılan yaralar kapanmazdi. Okulda orda burda annesi babası sürekli yanında olan çocukları bilerek mutlu olabilirmiydi durumundan sence? Anne yada babanın hatasını çocukların ödemesi doğru mu peki?
Çaresiz olup inanmak istemek farklı bir olay. Bunu kabul edip yaşıyorsan zaten kimsenin diyeceği bir şey kalmaz. Ama çocukların anne babayla büyüme konusuna gelirsek çocuklarına ve eşine karşı dürüst olan sorumluluk sahibi sadakatli eneveynlerle sağlıklı bir ortamda büyümesini yeğlerim. Sırf bi evin içinde anne baba figürü var olanda nasıl olursa olsn zihniyetiyle büyütülmez çocuk. Her durum farklılık arz eder nihayetinde.

X