ölüme sürükleniyorum!

ya yok benim konuyu düşündükçe sinirim bozuluyor.
lütfen can güvenliğini sağla. bu olanları cezasız bırakma. hem şantaj, hem para sızdırma, hem dayak, her şey var.. bu nedir canım? ölümü çıkar aklından, mücadele edeceksin, derhal suç duyurusunda bulun. ne var ne yok elinde dök. kanıtlarsan adam zaten ceza alacak.
kocan da koca değil zaten. olan çocuklara olmuş ama kınayamıyorum böyle hayatları yanlış anlama.. keşke başka biriyle evlensendin demekle olmuyor neticede, ama madem durum bu onunla boşanırsan da bir yanda eski uyuşturucu bağımlısı durmadan içeri girip çıkan bir adam diğer yanda çalışan ama kocasını aldatmış bir kadın. çocukları vermezler kocana zaten hiç merak etme. ama bu konuyu da bir avukatla görüş, kocanın ailesine velayet çıkma durumu var mı? öyle ise senin ailen de velayet hakkı için başvursun.
son olarak ailenden yana can korkun yoksa çocuklarınla onlara sığın, ailenden yana da can korkun varsa al o çocuklarını devlete sığın, bir sığınma evine yerleş daha mutlu olursunuz inan en azından can korkusu ve çaresizlik olmaz..
konuyu kapatıyorum kapatıyorum asabım bozuluyor yeniden açıyorum. Lütfen güçlü ol, aldattım suçluyum diye düşünüp her şeye amenna deme, öldürülmeni falan da hak görme lütfen.

Son düzenleme:
hastaneye o sahıs benı goturdugunde basıma bela almamak adına merdıvenden dustugum soylendı soylemısler bende kabul ettım tabıkı hastane kayıtları var hata bıara dovmelerını ses kaydına bıle aldım esım bıle uatnamadna o sahısı arayıp konustu herseyı bılıyorum dıye sorular sormus ona benı sınıyor yada psıkılojımı bozup benım ıntıhar etmemı ıstıyor hergun farklı bır konu cocuklar ıcın tuturyorum dıyor ama gecen hafta bır mektup yazmıs benı tesellı eden hersey ıyıolucak falan fılan aılem oldurmez sadece evaltlıktan red ederler dıye dusunuyorum utanc duygusu annem buna dayanamaz
bağımlı eş işte, gel gitler tutarsız davranışlar. ailen kocandan utanmıyor da senden mi utanacak? ailen aile olsa seni o pislikten kurtarırdı. eşin onlara ne derse desin sonuna kadar inkar et. bağımlı ve sabıkalı birine inanmazlar herhalde. zaten yaşadıkların berbat, ölmeyi düşünüyorsun. inan daha beteri yok. eğer eşinden ayrılıp gerekirse başka şehirde başka isimle yaşayıp hayatını değiştirebilirsin, en azından çocukların için.

cezaevındeyım sankı ıs ev baska markede dahıl gıdemıyorum sureklı hatamı arıyor aslında cok gucluyumdur ben ama sanırım psıkolojım ıyı degıl krızlere gırıyorum aılemın yanına anlatılırsa gıdemem hergun kafama kakar abımler dısarı cıkarmaz ama ıyı bı avukat bulup konusmam lazım

cocuklarımı alıp kacsam bosanmadan oglumun okulunu alırsam adresten benı bulamazmı acaba

pekı arkadaslar cocuklarımı alıp baska sehıre gıtsem adresten ısımden okuldan bulamazmı bosanma davasını nasıl acaraım cocukları alıp kactıgım ıcın sorun olmazmı

pekı arkadaslar cocuklarımı alıp baska sehıre gıtsem adresten ısımden okuldan bulamazmı bosanma davasını nasıl acaraım cocukları alıp kactıgım ıcın sorun olmazmı
bir avukatla görüş, senin ve çocuklarının hayatı tehlikede denilerek neler yapılır araştır.

cezaevındeyım sankı ıs ev baska markede dahıl gıdemıyorum sureklı hatamı arıyor aslında cok gucluyumdur ben ama sanırım psıkolojım ıyı degıl krızlere gırıyorum aılemın yanına anlatılırsa gıdemem hergun kafama kakar abımler dısarı cıkarmaz ama ıyı bı avukat bulup konusmam lazım

cocuklarımı alıp kacsam bosanmadan oglumun okulunu alırsam adresten benı bulamazmı acaba
o zaman hiç kendi ailenle de uğraşma.
sana şiddet uygulayan kim varsa suç duyurusunda bulun
seni tehdit eden kim varsa suç duyurusunda bulun. bu öz abin öz baban kocan olsa bile fark etmez, polise bildir. ve sığınma evine yerleş çocuklarınla. bir dönemi böyle atlatırsınız sonra çıkar kendine yeni bir hayat kurarsın. başka şehre gitmeni tavsiye ederim tabi ki.
önce sığınma evine başvur, onlar sana avukat falan hepsini ayarlar merak etme...

Benim nacizane tavsiyem bosan siginma evlerine git polise durumu anlat cocuklarida devlete teslim et en azindan nerede olduklarini bilirsin intihar etmek cozum degil bu dunyan basina yikilmis zaten birde diger tarafi yakma bence

eşin cıknca buların hesabını kat kat sorar ve seni mahfeder bitirir şimdi içerde oldugu için iyi davranıyor unutma sen simdiden kendini kurtar...sen şimdi bu kadar cekiyorsun sonra bunlarıda bulamasın bence şimdiden başınn caresine bak

Ya bende olayi aldatma olarak gormedim. Namus sahibi bir adam karisinin ve cocuklarinin basinda durur.Az kazanir ama yeter bir sekilde

Kocana icerdeyken bosanma davasi ac, ciddiyetini koru. Sen ezilme adam olsaydin bu durumda olmazdik de defet. Mahkeme cocuklari sana verecektir. Obur erkek musvettesinide ver savciliga duyan duysun omur boyu santajla yasamaktan iyidir. Al cocuklarini uzak bir yere yerles. Gizlilik karari cikartirsan okulunu veya ikametinizi bulamaz kimse Allah yardimcin olsun tabi bu yazdiklarim kolay yapilacak seyler degil

http://www.ekonometre.net/haber/kadin-siginma-evlerine-nasil-basvurabilirim-ne-kadar-kalabilirim
şu linki incele, sonunda hangi şehirde nasıl başvurursun hepsi yazıyor telefonları falan.
kocadan fiziksel şiddet olup olmaması önemli değil, şuan ölüme itilen bir kadın söz konusu. emin ol yardımcı olacaklardır. oradakiler sana ne yapmak istiyorsun boşanacak mısın dava açacak mısın vs diye sorduğunda herşeyi olduğu gibi anlatman çok önemli. diğer adamı, gördüğün şiddeti, eşinin tehditlerini, çocuklarını görmemekle tehdit ettiklerini, hakaretleri vs..
onlar sana yol yordam gösterir.
ayrı bir şehirde tek başına kalkamazsın bu işin içinden. şu boşanma durumlarını bu kişilerin desteği ile avukatlarıyla atlat, sonra yeni bir hayat kurman konusunda da yol gösterici olurlar merak etme.. sen çalışıyormuşsuın da, çok daha kolay atlatırsın.

hepnızden allah razıolsun benı bırazda rahatlattınız gercekten sanırım 5ayım var bu 5ay ıcınde herseyı arastırıp ona gore yol sergılemelıyım yıned ebazı seylerı hazırlamalıyım duruma gore evlatlarımı asl bırakamam onlarla buyudum ben hele esım onları mahfeder hep ezer ezdırı kendı cok dogru olsaydı bız bunları yasamazdık ama o haklı ben haksızım

hepnızden allah razıolsun benı bırazda rahatlattınız gercekten sanırım 5ayım var bu 5ay ıcınde herseyı arastırıp ona gore yol sergılemelıyım yıned ebazı seylerı hazırlamalıyım duruma gore evlatlarımı asl bırakamam onlarla buyudum ben hele esım onları mahfeder hep ezer ezdırı kendı cok dogru olsaydı bız bunları yasamazdık ama o haklı ben haksızım
sığınma evine karar verirsen çocuklarınla gidersin merak etme. zaten mecbur kalmadıkça can korkun olmadıkça bırakma devlete bile. boşanma davasında zaten çocuğunu bıraktı derler sonra. sığınma evlerinde çocuklara da yer var, okullarından bile olmuyorlar merak etme.. her şeyi güzel güzel araştır. ara görüş ne yapabileceğini öğren.. hakkında hayırlısı.

Bak kardesim, sen en buyuk hatayi, herseyi kocana anlatmakla yapmissin. Kendi agzinla itiraf etmeyecektin. Sonuna kadar rededecektin. Cunku adamlarin ikisi de pislik. Ha oyle mi, hadi kardesim yolun acik olsun diyecek insan degilmis senin kocan. Hadi anlattin tamam, neden kendini ona ezdirdin? O pislik kocan aldatilmayi zaten haketmis. Senin ona karsi yaptigin bir yanlis yok ki. Senin yanlisin cocuklarina ve yaradana. Şoyle dusuneceksin. Allah bile affediyorken, bunlar kim oluyor da beni affetmiyormus? Once sen kendini affedeceksin. Kocana karsi dik duracaktin, madem anlattin. Simdi nedwn yaniniza geldiginde sana iyi davraniyor biliyor musun? Cinsellik icin. Baska birsey degil. Hapisten cikinca bir haftayi gecmeden, kafasinda planladiklarini yapar esin, haberin olsun. Sen ona gore, o hapisten cikmadan onlemini alacaksin. Cocuklarin icin guclu olmak zorundasin canim.
Birde son olarak sana sunu soyluycem. Lutfen yasadigin aldatma olayini gozunde buyutme. Senin kocan uyusturucu saticisi. Baskalarinin kul hakkina girmis. Bwlki ondan uyusturucu temin eden birisi öldü, nerden bileceksiniz. Kocanin gunahi oylesine buyuk ki, seninki onunkinin yaninda devede kulak. Allahin da tek affetmeyecegi gunah, kul hakki. Demem o ki, kendini en buyuk gunahkar ilan edip de, o kocan olacak serefsizi tepene cikarma. Bi kere yapmissin bi daha yapma. Ayril kurtul. Siginma evine mutlaka ama mutlaka basvur. Allah yardimcin olsun.

Kendin etmişsin kendin bulmuşsun kusura bakma bunuda söleyelim yani.diğer yandan ne sana ne kocana ne aldattığın adama lafım yok ne haliniz varsa göründe , pskolojisi bozuk iki erkek çocuk ne demek biliyor musunuz? (Sakın pskolojileri normal demeyin gülerler adama) ilerde bu çocuklar topluma girecek sonra kadın cinayetleri şiddet vs...bitek iki evladınıza üzüldüm....hapiste bir baba, kimliğini yitirmiş aciz bir anne...yetiştirme yurdunda kalsalar daha sağlıklı bence....
Biraz empati kurup bu şekilde cevap verirsen sağlikli olur ? Karşindaki insanda yaptiği hatanin farkinda ! Bu şekilde eleştirmen doğru değil.

sığınma evine karar verirsen çocuklarınla gidersin merak etme. zaten mecbur kalmadıkça can korkun olmadıkça bırakma devlete bile. boşanma davasında zaten çocuğunu bıraktı derler sonra. sığınma evlerinde çocuklara da yer var, okullarından bile olmuyorlar merak etme.. her şeyi güzel güzel araştır. ara görüş ne yapabileceğini öğren.. hakkında hayırlısı.
Bir de bildigim kadariyla, hayati tehlikesi olanlari, sehir disinda baska bi siginma evine yerlestiriyorlarmis. Yani, ayni sehirdeyim, nasilsa beni bulur diye korkmana gerek yok konu sahibi.

siz çocuklarınızla guvende olun eskı erkek arkadaşınız da baştan düşünseydi sabıkalı adama yediği haltı duyurmasaydı
gerısını kendi düşünsün

Benim arkamfa kimsem yok hereeyi ben hallettim bugune kadar herkes lafta arkamda iste

Benim arkamfa kimsem yok hereeyi ben hallettim bugune kadar herkes lafta arkamda iste

İşiniz, paranız varsa yanınızda kimse olsun olmasın fark etmez. Destek hep lafta kalıyor zaten, maddiyatınız varsa her şeyi yapacak gücünüz var. Desteğiz desteğiz derler ama 2 çocukla kimsenin evine sığamazsınız. Boşverin milleti, ne güzel işiniz varmış işte.

Son düzenleme:
Back
X