- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi mutsuzbayan34
Ev arkadaşınla yolları ayır bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hatasızım demedım hatalıyım ama tek basıma yetemıyorum bu illetle.ve hersekılde yzuume vurulması gucume gıdıyo .en cok bu acıyı ceken benım bıle bıle boyle yaaparmıyım bende kadınım ıstemezmıyım.bıkere gttık doktora baska yerede gıdelım dıorum tabı oraya az verdık para yedırdık sımdı baskasınamı yedırces dıyo.e snra bı bakıyorum ıkı gunde masını yemıs ben tek basıma nasıl bunu yenıcemeşiniz adam değil o kesin.
ama sizin ne olursa olsun 10 yıl boyunca cinsel hayatınızı düzeltmek için yeterince çaba göstermemiş olmanız da işi iyice çıkmaza sokmuş.
eşiniz için değil, kendiniz için, her sağlıklı insan gibi bir cinsel hayatınız olması için ne gerekiyorsa yapmalıydınız, bir kez psikologa gitmekle olacak iş değil ki bu.
açın bakın şu bdv deki konulara, 10 yıl boyunca değil 1 yıl eşiyle birliktelik yaşamayan kocalar için neler deniyor.
bende soyledım aynısını busefer aılelerımıze su ımajı cızıyo bakın ben o bu haldeyken bıle onu terketmıyorum ama o benı bırakıo ımajını cızıyo.sonrası ben senı cok sevıyorum yasıyamam sensız ama ben yokken gayet para varken yasıyosun.ya kafayı yıcemEv arkadaşınla yolları ayır bence.
Adam neden ayrılsın ki senden? Dışarıda hayatını yaşıyor; evde de yemeğini yapan çamaşırını ütüsünü yapan bir hizmetçisi, para getiren biri var. Tabii ki senden ayrılmak istemez.bende soyledım aynısını busefer aılelerımıze su ımajı cızıyo bakın ben o bu haldeyken bıle onu terketmıyorum ama o benı bırakıo ımajını cızıyo.sonrası ben senı cok sevıyorum yasıyamam sensız ama ben yokken gayet para varken yasıyosun.ya kafayı yıcem
bende aynısını düşünüyorum her neolursa olsun hastalıkda saglıkda dedıysek yanımda olması lazımdı tutup elımden hadı gel neolursa olsun heryolu denıcez demesı lazımken.laf sokmak rendıce etmek bunu normal bayana yapsan zaten vajınusmusa gerek yok ilişkiye grmek ıstemezki.ben mı bencıl dusunuyorum anlamadım zaten oyuzdende buaraya uye olup sormak ıstedımAdam neden ayrılsın ki senden? Dışarıda hayatını yaşıyor; evde de yemeğini yapan çamaşırını ütüsünü yapan bir hizmetçisi, para getiren biri var. Tabii ki senden ayrılmak istemez.
İşte bu yüzden cinsel ilişkiye giremiyorsun. Bu bir fedakarlık ya da görev değil. Son derece normal ve sağlıklı bir olay. Sen de bir kadın olarak, bir erkek kadar ve hatta- doğaya şükürler olsun, anatomin gereği çok daha fazla zevk alabilirsin.cınsellık tabıkı cok buyuk etken ama suda var ben vajınusmusum dıye esıme soguk olmadım afedersınız bı kadın 10 dakka yatakda fedakarlık gösterıoken ben 1 saat gosterdım.hepsını gecın ben tedavıye gıttım esımde bıkere geldı psıkolog bıle bu adamla cok zor kızım dedı.kac yıllık evlı olupta bunu yasıyanlar var el ele gelenler var dedi.tek başıma bu sorunu nekdr aşabılırdım
okadar güzel anlatmışssın ki tarafsızca.haklısın en dogrusu bunu kendım ıcın yenmek ve kurtulmak umıdımı kırsalarda umıtsız olmamak.cocuk kısmındakı hersey de yıne haklısın sadece suclu hıssettırıyolar kendımı buda benı yıpratıyorİşte bu yüzden cinsel ilişkiye giremiyorsun. Bu bir fedakarlık ya da görev değil. Son derece normal ve sağlıklı bir olay. Sen de bir kadın olarak, bir erkek kadar ve hatta- doğaya şükürler olsun, anatomin gereği çok daha fazla zevk alabilirsin.
Ama almayı öğrenmelisin.
Eşin yanında olmasa da bu sorunu aşabilirsin. Ve daha da önemlisi aşmalısın. Eşini memnun etmek için değil, evliliğin devam etsin diye değil.
Zevk almak için.
Biliyorum böyle 2 kelimeyle seni rahatlatmak çok zor ve biraz da sorununu hafife almak gibi görünüyor ama inan yapmaya çalıştığım o değil.
Çocuk kısmına gelince.
Çocuk sihirli değnekle doğmayacak, adam eve bağlansın diye çocuk yapılmaz. ÖYle olsa bütün çocuklu çiftlerin çok mutlu bütün çocuksuz çiftlerin çok mutsuz olması lazım ki değil.
En basiti işte o ana baba da eşini yetiştirmiş, Cem Yılmaz'ın dediği gibi "e bu çocuk olmuş mu?" 35 yaşında kazık kadar adam ne yetişkin olabilmiş ne eş.
Bu adamı daha baba yapmaya çalışmak ne?
Anan baban siz yetmiyorsunuz bir de bebene baksın diye mi?
Doğurma kardeş. İçkiyi kumarı bırakıp, evini geçindirmeyi beceremeyen adama çocuk doğurma. Çocuk istiyorum diyorsan, bunu boşa, başka koca bul, yap çocuğunu.
Ama bu adamla evli kalıp da çocuk doğurma, mutlu değil dert sahibi olur o çocuk.
ben hatasızım demedım hatalıyım ama tek basıma yetemıyorum bu illetle.ve hersekılde yzuume vurulması gucume gıdıyo .en cok bu acıyı ceken benım bıle bıle boyle yaaparmıyım bende kadınım ıstemezmıyım.bıkere gttık doktora baska yerede gıdelım dıorum tabı oraya az verdık para yedırdık sımdı baskasınamı yedırces dıyo.e snra bı bakıyorum ıkı gunde masını yemıs ben tek basıma nasıl bunu yenıcem
atlatamadım çünkü bırakın kadın olmayı hıssetmek benı ınsan yerıne koymuyoken cocuk yapmam.sadece gucume gıdıyor vajınusmussun evet kocan evıne ondan bakmıyor ondan parasını yıyıp ıcıyor varmı boyle sey
ben hatasızım demedım hatalıyım ama tek basıma yetemıyorum bu illetle.ve hersekılde yzuume vurulması gucume gıdıyo .en cok bu acıyı ceken benım bıle bıle boyle yaaparmıyım bende kadınım ıstemezmıyım.bıkere gttık doktora baska yerede gıdelım dıorum tabı oraya az verdık para yedırdık sımdı baskasınamı yedırces dıyo.e snra bı bakıyorum ıkı gunde masını yemıs ben tek basıma nasıl bunu yenıcem
surekli sordular bır sene degıl bes sene degıl enden olmuyor dıye esımde hep bana atıyodu topu aılesıde bı sorun varsa gıdın tup bebek yada baska seye basvurun dıye sıkıstırdılar bende durumu kapalı ustten anlattım pişmanımVajinismus olduğunuzu siz ve eşinizden başka bilen var mı?
Keşke anlatmasaydınız. Böyle şeyler eşler arasında kalmalı. Mahremdir.
Hayatta çeşitli görevlerimiz vardır, çalışan olarak, anne baba olarak, arkadaş olarak, kardeş olarak ama cinsel ilişki bir görev değil, bir paylaşım.okadar güzel anlatmışssın ki tarafsızca.haklısın en dogrusu bunu kendım ıcın yenmek ve kurtulmak umıdımı kırsalarda umıtsız olmamak.cocuk kısmındakı hersey de yıne haklısın sadece suclu hıssettırıyolar kendımı buda benı yıpratıyor
surekli sordular bır sene degıl bes sene degıl enden olmuyor dıye esımde hep bana atıyodu topu aılesıde bı sorun varsa gıdın tup bebek yada baska seye basvurun dıye sıkıstırdılar bende durumu kapalı ustten anlattım pişmanım
onların gözünde ben kadın olamadım çekip çeviremedim ama kendılerı sankı cok ıyı evlat yetıstırmısler öz babası bıle ben bıktım dıyor ugrasmakdan kendısıne sordum sen kendını cekermısın dedım sırf sen rahat hayat surceksın dıye onca kısı hayatını mahfetmen normalmı dedım çekmem dıyor e peki ben alnımda enayimi yazıyoÖyle saçmalık olur mu ya.Boşanmanı engellemek için kendi oğullarına akıllarınca geçerli sebepler buluyorlar.Adam zaten sorumsuz öyle adamdan babamı olur bikere. Boşuna kendini suçlu hissetme.Boşanmak istiyosanda boşan iki mesele birbirinden çok alakasız yaptıklarına bahane bulmuş.Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali.
onların gözünde ben kadın olamadım çekip çeviremedim ama kendılerı sankı cok ıyı evlat yetıstırmısler öz babası bıle ben bıktım dıyor ugrasmakdan kendısıne sordum sen kendını cekermısın dedım sırf sen rahat hayat surceksın dıye onca kısı hayatını mahfetmen normalmı dedım çekmem dıyor e peki ben alnımda enayimi yazıyo
sen bizslere ve diğer tüm konuşanlara bakma. herkesin fikri zikri farklıdır.ben boşanmak istiyorum.eşim istemiyor.her defasında duzelıcem ben bana ınan hersey duzene gırcek deyıp duruyo.on senem ellerımden kaydı gıtttı bı on sene daha vermek ıstemıyorum
desteginiz öyle güzel motive ettiki beni sadece kendımı sucluyordum.aılem gelelım hepımız konusalım dedı gerekırse senıde alıp gıdelım ama ben emınım herzamankı gbı aılemın yanında benı ordan vurcak vede annesıde dahıl aılesıde evet dıcekler bende aıleme hayır gelmeyın dedım.budurumda dahı benı suclamalarına katlanamıyorum eve bakmakla bunun ne alakası var.ozaman her bu sorunu yasıyan ve cocugu olmayanlar evıne bakmasın.bana dıolar yasın 31 olmus tedavıyle zaman kaybetmeyın denedınız bak olmadı drek asılama yapın.bırıde demıyokı ya kardesım bu adam once bı evıne baksın sankı hersey tamdı da benım yuzumden olmus gbılerHayatta çeşitli görevlerimiz vardır, çalışan olarak, anne baba olarak, arkadaş olarak, kardeş olarak ama cinsel ilişki bir görev değil, bir paylaşım.
Bir söz vardır iyi cinsellik evliliğin %50'si kötü cinsellik evliliğin %95'idir diye. Bu söz doğru. Sizinki evlilik değil. 10 yıl bu problemin çözülmemesi için çookkk uzun süre.
Belki de eşin doğru adam değildir bunu düşündün mü? Belki de seni hazırlayamıyordur, gerginliğini alamıyordur, sana zevk vermiyordur.
Evet cinsellikte kadının eşine karşı sorumlukları var ama erkeğin de var. Evet senin bir sorunun var ama şahsen ben ağzı leş gibi içki kokan, alemden gelmiş bir adamla sevişmek istemem. Ki kendim de alkol kullanan bir kadınım.
Eşinle birlikte kaldığın sürece bu sorunu çözebileceğine inanmıyorum. Bence boşanmayı daha iyi düşünmelisin.
Sana boşan demiyorum, diyemem, bu senin kararın ve hayatın ama bunun da bir seçenek olduğunu şiddetle düşünmelisin.
Sakın bu evliliğe çocuk yapmak gibi bir hataya düşme, hele öyle aşılamayla falan olacak iş değil. Senin anatomin cinsel ilişkiye uygun bir şekilde tasarlanmış, doğal yollardan çocuk sahibi olabilirsin, kimsenin gazına gelip öyle işlere girişme.
ben hep ınandım yok kızım sabret yok kızım alttan alll yok kızım evlılık bu dıye dıyeeeee benı bu hale sokdular.ve ben ılerı derece vajı hastası degılım ve seksı cok sevıyorum ama o hep aynı tavırla hadı bakalım olcakmı afedersınız bes dakıka dahı on sevısme yokken ben cabalıyorum busefer kendı bes dakıka ıstek kayboluyomus yarım bırakıo e ben napimmm daha napabılırım.ben anlamadımkisen bizslere ve diğer tüm konuşanlara bakma. herkesin fikri zikri farklıdır.
ama ortada ki tek gerçek bu kadar yıl bu sorunlar ile neden evli kaldığınızı anlamış değiliz?
ikinizde birbirinizden kurtulun bir an önce. kötü adam kötüdür. çocukla da kötüdür çocuksuzda karılı da karısızda..
senin durumum aşılabilir de eşinin ki kolay kolay aşılmaz.