• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

kızlar aradım tekrar cuteyi bu sefer kendisi konuşamadı ağrısı baya artmış ama saat 2 de bir daha verceklermiş ilaç dahada artacakmış yengesi ile konuştum..bu kadar öğrenebildim...daha varmış yanii:14::14::14: Allah yardımcısı olsunnn offff:5::5::5:

kızlar aradım tekrar cuteyi bu sefer kendisi konuşamadı ağrısı baya artmış ama saat 2 de bir daha verceklermiş ilaç dahada artacakmış yengesi ile konuştum..bu kadar öğrenebildim...daha varmış yanii:14::14::14: Allah yardımcısı olsunnn offff:5::5::5:

Bugün bitecek ve evine gelecek oğluyla inşallah. :26: Allah'ım acil şifalar ve sabır versin..

bebeğin hayatına son verilmiş mi acaba?

Allah sabır versin. İnşallah kolay atlatır.

Yapılan işlemi birebir yaşadığım için operasyonda bir sıkıntı olmadığını biliyorum. Öyle zor bir işlem değil.

Evlat acısı en ağırı, kendini düşünmek insanın aklına bile gelmiyor.

baştan beri burdayım takipteyim.sana şunu söyliyim cute :gün gelir zamanında kabul olmadı diye üzüldüğün dua iyiki olmamış ,gerçekleşmeyen dileğin iyi ki gerçekleşmedi diye sevinirsin.buna hayatta çok şahit oldum rabbim eşini evladını yuvanı sana bağışlasın .Allah bunu unutturacak dert vermesin ki gerçekten var böyle dertler ...Allahım en kısa zamanda şifa versin sana inşallah kısa zamanda toparlanırsın canım...

sanırım bu ilaçlar bebeğin normal yolla düşmesi için..yani bebeğin yaşamına son veren şeyler..bende bilmiyorumki soramıyorum bebek öldümü diyeee:14::14::14:

Yok canım bu bebeğin hayatına son vermiyor. Sadece rahim ağzını yumuşatıyor, kürtaj olurken zarar vermesin diye.

O günleri hiç hatırlamak istemiyorum kabus dolu günlerdi. Ama konuyu okuyunca yaşadıklarım hep gözümün önüne geldi. Ben bebeğe fetosit yaptırmıştım, bebeğin kalbi bir gün önceden durduruldu sonra kürtaja girdim.

Ne olursa olsun bebeğimin kalbi atarken o işlemi yaptıramazdım.

Ama oldukça pahalı bir işlem kürtajın 2 katı kadar, cute'ye uyguladılar mı bilmiyorum. İnşallah bebeğin kalbi operasyondan önce durur.

Dediğim gibi operasyon basit, ama bunları yaşamak çok ağır.

Allahım ne kadar acı yaa ben hala ilk heyecanlarımızı dün gibi hatırlıyorum hatırlıyo musun isyan, sana dua ediyoduk hatta bu kadar hamile bir olup isyana dua edersek kesin o da tez zamanda hamile kalır diyoduk, okudukça çok üzülüyorum utanmasam iş yerinde ağlıcam hüngür hüngür :14::14::14::14:

Allah sabır versin. İnşallah kolay atlatır.

Yapılan işlemi birebir yaşadığım için operasyonda bir sıkıntı olmadığını biliyorum. Öyle zor bir işlem değil.

Evlat acısı en ağırı, kendini düşünmek insanın aklına bile gelmiyor.

canım bu yapılan işlem ne normal doğum mu niye bu kadar uzun sürüyor?

sanırım bu ilaçlar bebeğin normal yolla düşmesi için..yani bebeğin yaşamına son veren şeyler..bende bilmiyorumki soramıyorum bebek öldümü diyeee:14::14::14:

sende haklısın
inş. hayırlısıyla tamamlanır bebişi de o da fazla acı çekmez :14:

Zor bir durum, rabbim sabır ve güç versin.

Benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.

Aynı yollardan yıllar önce bende geçtim.

Acı, sızı vs. olmuyor her şeyi sistemli yapıyorlar, rahim ağzını o ilaçlarla genişletiyorlar, bana birazda suni sancı verdiler doğum eylemi gibi başlatıp hafif açılma olunca kürtaja aldılar. İşlemi açılma olduktan sonra uyutarak yaptıkları için ben hiçbir şey hissetmemiştim, umarım sende hissetmezsin.

Rabbim şifa versin, oğlunada uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.

Allahım ne kadar acı yaa ben hala ilk heyecanlarımızı dün gibi hatırlıyorum hatırlıyo musun isyan, sana dua ediyoduk hatta bu kadar hamile bir olup isyana dua edersek kesin o da tez zamanda hamile kalır diyoduk, okudukça çok üzülüyorum utanmasam iş yerinde ağlıcam hüngür hüngür :14::14::14::14:

hatırlamazmıyımmm kuzumm yaaa...cute bu bebek haberini ilk bana vermişti evde öğrenmiştim..ben bile bebeğe kıyafetler bakıodum..ne bileyim cute ile aramızda farklı bir bağ oluştu şimdi o orada acı çekiyor canı acıyor kalbi acıyor..inanın benimde acıyor..
çok fena bir durummm..:14::14::14: benim sıkıntı yaptığımda hemen ağzımda yara çıkar..
yine çıkmış..
Rabbim çok çektirmesin..
bebeğinde kürtaj işleminden önce kalbi dursunn inşş yaaa

Yok canım bu bebeğin hayatına son vermiyor. Sadece rahim ağzını yumuşatıyor, kürtaj olurken zarar vermesin diye.

O günleri hiç hatırlamak istemiyorum kabus dolu günlerdi. Ama konuyu okuyunca yaşadıklarım hep gözümün önüne geldi. Ben bebeğe fetosit yaptırmıştım, bebeğin kalbi bir gün önceden durduruldu sonra kürtaja girdim.

Ne olursa olsun bebeğimin kalbi atarken o işlemi yaptıramazdım.

Ama oldukça pahalı bir işlem kürtajın 2 katı kadar, cute'ye uyguladılar mı bilmiyorum. İnşallah bebeğin kalbi operasyondan önce durur.

Dediğim gibi operasyon basit, ama bunları yaşamak çok ağır.

ne kadar zor günler yaşamışsınnn...ben anne değilimm henüz ama inan içimde hissettim yazdıklarınızz..
Rabbim bir daha yaşatmasın...
cuteye bildiğim kadarı ile o işlem yapılmadı..:14::14::14:

cutemiii tekrar kızlar aradımmmm ..bebeğin kalbi durmuşşş :14::14::14::14::14::14:

saat 17:15 de operasyona alıcaklarmış..
çok fena ağrısı varmış..
yengesi ile konuştummm..
:5::5::5::5::5:

dün kendi doktoruma sorduğumda bana bu işemi anlattı biraz ben bir defa bir hastama böyle bi işlem yaptım Allah başka da yaşatmasın dedi.yani işlem zor değil fakat işte öyle.

cutenin iyi haberlerini alalımda bi.

Son düzenleme:
cutemiii tekrar kızlar aradımmmm ..bebeğin kalbi durmuşşş :14::14::14::14::14::14:

çok fena ağrısı varmış..
yengesi ile konuştummm..

inan bu daha iyi şu durumda kalbinin durması yani.acı çekmeyecek bebek..Allah'ım sen büyüksün sabır ver cuteye eşine.

inan bu daha iyi şu durumda kalbinin durması yani.acı çekmeyecek bebek..Allah'ım sen büyüksün sabır ver cuteye eşine.

ne kadar kötü bir habere şu durumda iyi diyebiliyoruz...Rabbim daha ağır şeyler göstermesinnnn:5::5::5:

çok fena ağrısı varmış..
yengesi ile konuştummm..

:5::5::5: korktuğu başına geldi işte
melek oldu yavru:5:
çok korkuyodu yaa nasıl olacak diye
Rab' bim hayırlısıyla acılarını dindirsin

Basin sagolsun cute.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH RABBIM TEKRARINI YASATMASIN (AMIN):nazar::31:

Back