- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aradım tekrar cuteyi bu sefer kendisi konuşamadı ağrısı baya artmış ama saat 2 de bir daha verceklermiş ilaç dahada artacakmış yengesi ile konuştum..bu kadar öğrenebildim...daha varmış yanii Allah yardımcısı olsunnn offff
kızlar aradım tekrar cuteyi bu sefer kendisi konuşamadı ağrısı baya artmış ama saat 2 de bir daha verceklermiş ilaç dahada artacakmış yengesi ile konuştum..bu kadar öğrenebildim...daha varmış yanii Allah yardımcısı olsunnn offff
saol isyan
bebeğin hayatına son verildi mi acaba ya
sanırım bu ilaçlar bebeğin normal yolla düşmesi için..yani bebeğin yaşamına son veren şeyler..bende bilmiyorumki soramıyorum bebek öldümü diyeee
Allah sabır versin. İnşallah kolay atlatır.
Yapılan işlemi birebir yaşadığım için operasyonda bir sıkıntı olmadığını biliyorum. Öyle zor bir işlem değil.
Evlat acısı en ağırı, kendini düşünmek insanın aklına bile gelmiyor.
sanırım bu ilaçlar bebeğin normal yolla düşmesi için..yani bebeğin yaşamına son veren şeyler..bende bilmiyorumki soramıyorum bebek öldümü diyeee
Allahım ne kadar acı yaa ben hala ilk heyecanlarımızı dün gibi hatırlıyorum hatırlıyo musun isyan, sana dua ediyoduk hatta bu kadar hamile bir olup isyana dua edersek kesin o da tez zamanda hamile kalır diyoduk, okudukça çok üzülüyorum utanmasam iş yerinde ağlıcam hüngür hüngür
Yok canım bu bebeğin hayatına son vermiyor. Sadece rahim ağzını yumuşatıyor, kürtaj olurken zarar vermesin diye.
O günleri hiç hatırlamak istemiyorum kabus dolu günlerdi. Ama konuyu okuyunca yaşadıklarım hep gözümün önüne geldi. Ben bebeğe fetosit yaptırmıştım, bebeğin kalbi bir gün önceden durduruldu sonra kürtaja girdim.
Ne olursa olsun bebeğimin kalbi atarken o işlemi yaptıramazdım.
Ama oldukça pahalı bir işlem kürtajın 2 katı kadar, cute'ye uyguladılar mı bilmiyorum. İnşallah bebeğin kalbi operasyondan önce durur.
Dediğim gibi operasyon basit, ama bunları yaşamak çok ağır.
cutemiii tekrar kızlar aradımmmm ..bebeğin kalbi durmuşşş
saat 17:15 de operasyona alıcaklarmış..
çok fena ağrısı varmış..
yengesi ile konuştummm..
inan bu daha iyi şu durumda kalbinin durması yani.acı çekmeyecek bebek..Allah'ım sen büyüksün sabır ver cuteye eşine.
cutemiii tekrar kızlar aradımmmm ..bebeğin kalbi durmuşşş
saat 17:15 de operasyona alıcaklarmış..
çok fena ağrısı varmış..
yengesi ile konuştummm..