- 19 Nisan 2016
- 6
- 1
İnan seni çok iyi anlıyorum. Benimki 7 8 aydır masaj salonlarına gidiyormuş! Hadi gelde boşama bu adamı! Hamilelegim berbat geçti erken doğum tehlikesi vardı. O 7 8 ay da hamilelegim sırasında oluyor. Ve 1 hafta sonra doguma gidecem yemek yiyoruz söylesem mi söylemesem derken anlattı herşeyi. Mutlu sonlar vs varmış hepsinde 10 binden fazla para harcamis buralarda ( ki ben durumumuz çok sıkışık biliyorum borçlar vs var) ama valla billahi birşey yapmadım diyor hatta masaj bile yaptırmadım sadece çayımı alıp oturup konuştum terapi gibi diyor. BEN ŞOK! ! Kİ BENİM EŞİM ASLA YAPMAZ BÖYLE ŞEYLER DERDİM RÜYAMDA GÖRSEM GÜLER GEÇER İNANMAZDIM! Doğum yapacam tek başımayım depresyondayım vs vs inanmak istedim. Bir daha gitmeyeceğine söz verdi yemin etti derken hala beraberiz işte. 2 çocuk var. En azından ilerde boşansak bile ben bir şans vermiş oldum. Çocuklarıma karşı içim rahat. İnşallah tekrarlanmaz bunlar tabii. Ama bazen aklıma gelio midem bulanıyor birşey yapmadım demesine rağmen! ! Unutamıyorsun sinmiyor da ama çocuklar için devam dedim ben şimdilik. ..