- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Her msjina bir sey yazarsan kacar yakında bekle o bulsun canim aaGelişmeyi aktarıyorum bugün umreden gelen yeğenimi paylaşmıştım hikayemde o da cevap yazmis son mesajına ne cevap vereyim muhabbet sürsün istiyorumEki Görüntüle 2582181
Alakayı kuramadım
Tamam ne yazsam peki bi cevap soyleyin yahuHer msjina bir sey yazarsan kacar yakında bekle o bulsun canim aa
Sofi dinene yakın ama bir kadınla konuşuyor ilginç. Sofiler konuşmaz aslındaAdam sofi dinine yakin bir tip o yüzden benimde oyle oldugumu yansıtmak istiyorum ki bir elektriklenme olussun
Yanlış kelime kullanmış olabilirim dine yakin gibi görünüyorSofi dinene yakın ama bir kadınla konuşuyor ilginç. Sofiler konuşmaz aslında
Hayır iter.Adam bu amacınızı anlarsa itici gelir.Doğal olun.Zamanla tanısın sizi.Adam sofi dinine yakin bir tip o yüzden benimde oyle oldugumu yansıtmak istiyorum ki bir elektriklenme olussun
Haklisiniz valla. Son mesajina en kisa zamanda kismet olur insallah yazayim miHayır iter.Adam bu amacınızı anlarsa itici gelir.Doğal olun.Zamanla tanısın sizi.
İlk zamandan dine girerseniz ohoo. Yani beni iterdi bu muhabbet.Yanlış kelime kullanmış olabilirim dine yakin gibi görünüyor
Amin inşaallah yazınHaklisiniz valla. Son mesajina en kisa zamanda kismet olur insallah yazayim mi
Yok o konulara girmemİlk zamandan dine girerseniz ohoo. Yani beni iterdi bu muhabbet.
Ay ne komik ya eskiden kankalara ne konuşayim derdik şimdi tanimadgimiz insanalra soruluyor tanimadgi insan için. Teknoloji cok garip
Niye güldün kiz ne kaçırdımAmin inşaallah yazın
Bu muhabbetten flört çıkaranları görünce, kendimi bir odun gibi hissettim ya. Bende çoluk çocuk şakalaşıyor etkisi yarattı konuşmalar. Flört böyle mi ediliyor?
Gunumuzde bu tur konusmalara flort denir olunmus. Ben de yeni ogrendimSorun bu sanırım. Flört dediğiniz konuşmada flörtün "f"sinin bile olmaması. Çünkü flört deyince benim aklıma bu kadar yoğun geyik değil de arada tatlı küçük iltifatlar, espriler ve genel olarak birbirini tanımaya yönelik konuşmalar geliyor. Sizinki bol emojili, yapılmış olmak için yapılan bir muhabbet gibi duruyor sadece.
Ya da 3.5 senelik evli biri olarak flörtten uzak kala kala nasıl bişey olduğunu unutmuşum.
Cevabi sabah yazayim diyorum belki Gunaydin falan yazar o da Nasil olurSen buradakilere bakma gayet de guzel filortlesmissiniz. Yalnizca fazla kaptirma kendini. Erkekler her an konusmayi kesebiliyorlar.
Sadece amin yaz gec kisa cevap ver. Tekrar cevaplayacagi yeni bir hikaye paylas. Ya da guzel bir resmini paylas
Anlıyorum muhabbet kurmak istiyorsun,ortak noktaları açığa çıkarmak istiyorsun ama bunu aşırı belli ediyorsun.Biraz yavaştan al,çok belli etme istediğini.Ben bile anladım adama hızlıca koştuğunuNiye güldün kiz ne kaçırdım
Tamam tamam fazla belli ermeyeceğimAnlıyorum muhabbet kurmak istiyorsun,ortak noktaları açığa çıkarmak istiyorsun ama bunu aşırı belli ediyorsun.Biraz yavaştan al,çok belli etme istediğini.Ben bile anladım adama hızlıca koştuğunu
He öyle deşeydim de koşarak uzaklassaydi benden ışık hızıyla oyle miSana superwoman dediğinde "ama sen bi superman değilsin, en az 40 fırın ekmek yemen lazım" dicektin kalcaktı öyle
İltifata cıvıkça yükseliyor bakalım eleştiriye gelebiliyor mu ölçcektin hoşlanmadan önce.
Gunumuzde bu tur konusmalara flort denir olunmus. Ben de yeni ogrendim