- 14 Kasım 2015
- 1.408
- 2.480
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Konuşmalar tipik kadin erkek flört muhabbeti. Biraz daha onu tanımaya yönelik belli bir konu üzerinde muhabbet açarsanız nasıl biri olduğu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu muhabbetten bise anlamak zor bildigin geyik yapmışsınız çünkü.Peki nasil devam edecek mesele orda en son dun mesaj atmıştım konustuk ondan sonra da ses çıkmadı bana mesaj atar mi bilemiyorum ben ekledim bide sosyal medyadan
Adamın konuşmaları nasil sence
Oooooo flört bilmiyorum ne demek Mesajlar bakınca hiç öyle durmuyor siz bence flörtöz birisinizDert kısmı şu ki ikili ilişkilerde hic dikiş tutturamıyorum
Nasil flört edeceğimi dahi bilmiyorum
Aynı fikirdeyim.Adam çok yılışık geldi bana. Sanki bu lafları her önüne gelene söylüyormuş gibi . Bilemedim
Çok beğendim ama ya adamıOooooo flört bilmiyorum ne demek Mesajlar bakınca hiç öyle durmuyor siz bence flörtöz birisinizayrıca 27 yaşı büyük sanıp 36 yaşında hiç tanımadığınız görmedğiniz adamı niye dert ettiniz bence akışına bırakın bir şey beklemeyin sosyal medyaya güvenmiyorum insanlar asla olduğu gibi değil
Konuyu açarken cok farkli duygular icerisindeydim ondan yansımış olabilir canimŞu konulara düzgün başlık yazın lütfen..Başlığı görünce acaba ne şeyler yaşamış da böyle bir başlık açmış diye üzüldüm..
Ilk ben görüp ekledim ilk mesaji da ben attim hikayesine yanıt vererek o şekilde biraz kendimizden bahsedip tanıştık ben 3 kere falan mesaj attim o bana 1 kere yazdı dün en son ben yazmıştım ondan bekliyorum ama yazar mi bilemiyorumÖncelikle kim ekledi, kim ilk mesaj attı bunlar önemli bu adamın arkadaşlarını da bir incelemeniz lazım bu da ipucu olur ayrıca bu tarz ortamlarda tanışıp evlenen yok değil var ama siz daha çok başında görünüyorsunuz bu konuşmalarla hiçbir şey denemez adam bir sabah saçma bir şey yazabilir ya da hiç yazmayabilir yani gelişmeler önemli
Yani flört şakalaşma karışık gibi geldi banaBu muhabbetten flört çıkaranları görünce, kendimi bir odun gibi hissettim ya. Bende çoluk çocuk şakalaşıyor etkisi yarattı konuşmalar. Flört böyle mi ediliyor?
Ama sizi tanımıyor, ne çabuk karar vermiş başına konan büyük bir talih olduğunuza. Bunlar bana biraz çakallık ve ezber laflar gibi geliyor. Yani tanımaya devam edin ama temkinli de olun. Belki flört yeteneği kıt biridir sadece. =)) Hemen gömmeye de gerek yok adamı.Yani flört şakalaşma karışık gibi geldi bana
Oh be seni Allah gönderdi demesi de hoşuma gitmişti
Çünkü biz konuşmadan 1 hafta once evlenemiyorum çünkü bulamıyorum diye tweet atmis
Bu konuşmalardan etkilenmiş olmanıza hiç şaşırmadım zira erkekler konusunda pek seçici değilsiniz. Sizin kullanıcı adınızı görünce yine kime kafayı taktı acaba diyorum. Allah aşkına bi durun, dinlenin. Kendi iyiliğiniz için.Selamlar kızlar
27 yaşında bekar bi kızım
Gecen gun sosyal medyadan biriyle tanistim.
Benden 8 yaş büyük ama hoş ve efendi birine benziyor.
Bi kac kere konustuk. Muhabbeti de iyi
Ama muhabbet devam eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama görüşmeyi yakından tanımayı cok isterdim.
Gormedigim halde bir etki oluştu bende.
Sizce muhabbet nasil devam eder nasil etkilenir?
Aşağıda konusmalarimizdan bir kısmını paylaşıyorum.
Konuşmalar hangi boyutta sizce devamı gelir mi
Ikili ilişkilerde hic iyi degilimdir normalde soguk davranip uzaklastiririm hep karsi cinsleri
O yuzden bu tanışmanın devamının gelmesi icin neler yapabiliriz fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 2582079 Eki Görüntüle 2582080 Eki Görüntüle 2582081 Eki Görüntüle 2582082
sırf konun okunsun da yorum yapılsın diye şu başlığa bak al bak yorum yaptım..Selamlar kızlar
27 yaşında bekar bi kızım
Gecen gun sosyal medyadan biriyle tanistim.
Benden 8 yaş büyük ama hoş ve efendi birine benziyor.
Bi kac kere konustuk. Muhabbeti de iyi
Ama muhabbet devam eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama görüşmeyi yakından tanımayı cok isterdim.
Gormedigim halde bir etki oluştu bende.
Sizce muhabbet nasil devam eder nasil etkilenir?
Aşağıda konusmalarimizdan bir kısmını paylaşıyorum.
Konuşmalar hangi boyutta sizce devamı gelir mi
Ikili ilişkilerde hic iyi degilimdir normalde soguk davranip uzaklastiririm hep karsi cinsleri
O yuzden bu tanışmanın devamının gelmesi icin neler yapabiliriz fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 2582079 Eki Görüntüle 2582080 Eki Görüntüle 2582081 Eki Görüntüle 2582082