Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle kim ekledi, kim ilk mesaj attı bunlar önemli bu adamın arkadaşlarını da bir incelemeniz lazım bu da ipucu olur ayrıca bu tarz ortamlarda tanışıp evlenen yok değil var ama siz daha çok başında görünüyorsunuz bu konuşmalarla hiçbir şey denemez adam bir sabah saçma bir şey yazabilir ya da hiç yazmayabilir yani gelişmeler önemli

Peki nasil devam edecek mesele orda en son dun mesaj atmıştım konustuk ondan sonra da ses çıkmadı bana mesaj atar mi bilemiyorum ben ekledim bide sosyal medyadan
Adamın konuşmaları nasil sence
Konuşmalar tipik kadin erkek flört muhabbeti. Biraz daha onu tanımaya yönelik belli bir konu üzerinde muhabbet açarsanız nasıl biri olduğu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu muhabbetten bise anlamak zor bildigin geyik yapmışsınız çünkü.

Bende nişanlımı 3 sene önce sosyal medyadan tanıdım daha sonra teyzemin kızına sordum ondada ekliydi çünkü iyi biri olduğunu söyledi o tanıyormuş öyle buluştuk en azından emindim sapık veya evli biri olmadığına dikkatli olun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Siz sanirim arkadasinin tanistirmak istedigi bir cocuk sonra bulusmak istemeyince haftalarca sosyal medyadan eklesem mi diye burada soran, arkadasiniza kizan uyesiniz?
Bence hayatinizda biri olmasini fazlaca istiyorsunuz, bu enerjiniz karsi tarafi itiyor olabilir (dikis tutturamiyorum dediginiz icin). Akisina birakmak en iyisi, su akip yolunu buluyor her zaman.

Dert kısmı şu ki ikili ilişkilerde hic dikiş tutturamıyorum
Nasil flört edeceğimi dahi bilmiyorum
Oooooo flört bilmiyorum ne demek Mesajlar bakınca hiç öyle durmuyor siz bence flörtöz birisiniz ayrıca 27 yaşı büyük sanıp 36 yaşında hiç tanımadığınız görmedğiniz adamı niye dert ettiniz bence akışına bırakın bir şey beklemeyin sosyal medyaya güvenmiyorum insanlar asla olduğu gibi değil

Çok beğendim ama ya adamı
Zaten yaşca biraz büyüklere ilgi duyuyom
Ama nasıl muhabbeti ilerleyecek bilmiyorum

Ilk ben görüp ekledim ilk mesaji da ben attim hikayesine yanıt vererek o şekilde biraz kendimizden bahsedip tanıştık ben 3 kere falan mesaj attim o bana 1 kere yazdı dün en son ben yazmıştım ondan bekliyorum ama yazar mi bilemiyorum

Bu muhabbetten flört çıkaranları görünce, kendimi bir odun gibi hissettim ya. Bende çoluk çocuk şakalaşıyor etkisi yarattı konuşmalar. Flört böyle mi ediliyor?
Yani flört şakalaşma karışık gibi geldi bana
Oh be seni Allah gönderdi demesi de hoşuma gitmişti
Çünkü biz konuşmadan 1 hafta once evlenemiyorum çünkü bulamıyorum diye tweet atmis

Yani flört şakalaşma karışık gibi geldi bana
Oh be seni Allah gönderdi demesi de hoşuma gitmişti
Çünkü biz konuşmadan 1 hafta once evlenemiyorum çünkü bulamıyorum diye tweet atmis
Ama sizi tanımıyor, ne çabuk karar vermiş başına konan büyük bir talih olduğunuza. Bunlar bana biraz çakallık ve ezber laflar gibi geliyor. Yani tanımaya devam edin ama temkinli de olun. Belki flört yeteneği kıt biridir sadece. =)) Hemen gömmeye de gerek yok adamı.

Bu konuşmalardan etkilenmiş olmanıza hiç şaşırmadım zira erkekler konusunda pek seçici değilsiniz. Sizin kullanıcı adınızı görünce yine kime kafayı taktı acaba diyorum. Allah aşkına bi durun, dinlenin. Kendi iyiliğiniz için.

Hani senin bir arkadaşımın ayarladıgı ama senin pek hoşlanmladıgın bir çocuk vardır en son mesajlaşıyordunuz ona ne oldu?

Adam çok yılışık duruyor. Böylesiyle ömür zor geçer. Tabi ciddi düşünüyorsan. Düşünmesen bile zor hayata bir kez geliyoruz.

Ya zaten siz eklemişsiniz, beğendiğiniz bariz ortada niye daha yok 6 yaş genç duruyorsun, gençlik iksirini mi buldun falan diye abartılı iltifatlar? Adamlarin 30 ile 36.sı çok fark taşımıyor zaten, ama 40 ile 46 si.arasında fark bariz olacak.
Bir de daha derin muhabbetlerden frekansiniz tutmuş mu diye belki anlaşılır, buradan sadece karşılıklı kurlaştiginiz belli oluyor.

sırf konun okunsun da yorum yapılsın diye şu başlığa bak al bak yorum yaptım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…