- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
E buluşmalar oyle olcak tabi bu msjlasmaYeni tanışma derken yeni tanışma tarzından bahsediyordum aslındaama sorunuza cevap veriyim yine de, olduk olmasına da ilk başlarda bu kadar yoğun geyik olayına girmemiştik ne yalan söyliyim. Hatta ben utanırdım kendisinden epeyi. Öyle ki yeni tanıştığımız zamanlarda bir gün kafede adamın içeceği üstüne döküldü, o hiç umursamadı ben onun yerine dert ettim, utandım falan nasıl benim karşımda böyle bişey yaşar, neden şahit oldum buna diye ha zaman içinde kendisine el ense çekecek kıvama geldim o ayrı tabi. Hep utangaç yeni gelin modunda kalmadım
E buluşmalar oyle olcak tabi bu msjlasmaay özledim o zamanlari hı
Benimde farklı şehirdi. Bilmem o zaman ki utanmalar elini tutunca kizarmalar falan filanFarklı şehirlerden yürüttük ilişkimizi evlenene kadar, ayda hatta 2 ayda bir olan buluşmalardı bunlaryok ben özlememişim hiç, adam dizimin dibinde şiödi gayet iyiyiz şu an
Benimde farklı şehirdi. Bilmem o zaman ki utanmalar elini tutunca kizarmalar falan filan
12 senedir uzağım ama flört de zamanla çok değişmemiştir herhalde ya. Flört geyik demek değildir ki. Güzel tarif etmişsiniz. Biraz karşı tarafı tanımaya da yöneliktir. Bilemedim.Sorun bu sanırım. Flört dediğiniz konuşmada flörtün "f"sinin bile olmaması. Çünkü flört deyince benim aklıma bu kadar yoğun geyik değil de arada tatlı küçük iltifatlar, espriler ve genel olarak birbirini tanımaya yönelik konuşmalar geliyor. Sizinki bol emojili, yapılmış olmak için yapılan bir muhabbet gibi duruyor sadece.
Ya da 3.5 senelik evli biri olarak flörtten uzak kala kala nasıl bişey olduğunu unutmuşum.
Hanımefendi ne ilerisinden bahsediyorsunuz lütfen dikkatli olun kaç yaşına gelmişsiniz biraz olgun davranmanız gerekmez mi bir de hemen çok samimi davranmışsınız yazışmalarda karşıdaki kişi evli olup eşinden gizli yazıyor günlük aylık her neyse flörtlük birisini arıyor bile olabilir. Tanışmadan önce evli olmadığından emin olun. Daha yeni Esra Erolda çıktı adam evli sosyal medyada bayanla tanışıyorlar evlilik dışı birliktelik yaşıyorlar çocukları oluyor nüfusuna kaydettirmek için adamı aramak için sanırım programa çıkıyor konuya tam hakim değilim yanlışım varsa düzeltsinler programa telefon yağıyor sabıkalı hırsız daha bir sürü vakalı bir şahıs neler oluyor lütfen dikkatli olun hemen şıpsevdi olmayın konuşmalar da yani ne saçma yanlış anlamayın ama tanımadığınız bir adamın hikayenize 100 vermesine sevinip alışmaktan bahsediyorsunuz bi tanıyın da öyle sevinin yahu her önğne gelene yüz veren insansa nabayım onun yüzünü birini püf ya bu da dert miHayır ya adamı ben görüp ekledim begendim
Ondan sonra üç dört kere konustuk
Konusmayi atma sebebim yani adamın konuşmaları nasil ilerisi olur mu gibisinden yorum yapmanız icin
hiç tanımadığınız bir kere bile görmediğiniz sesini duymadığınız insana içiniz nasıl kıpır kıpır oluyor ?Aynen arada sıcak soğuk yapmak lazım bakalim neler olacak ayy icim kıpır kıpır yaa
Sence adamın bana konuşmaları nasil sıradan mi ilgili mi
Canim aynen cok dikkat etmek lazim şerefsiz cokbigün çookça ünlüüüü bi pasta şefi mi diyim tatlı şefi mi
neyciyse artık . ünlü ama hiç bi bilgi bulamadım . tvlere gazetelere çıkan birisi .
arap prensinin tatlılarını yapıyor bilmem ne.
böyle yukarlarda bi amcayla ekleştik
amca diyorum çünkü köpek evliymiş .
her hikayeme yorum yapardı . sürekli çok güzel olduğumdan çok güzel bi ailem olduğundan bilmem ne baya yürürdü .
tabi adam baya kaliteli duruyor .
yurt dışında çoğu kez ama baya flörtleşiyoruz gibi .
o yazmadan asla yazmazdım .
sonra bigün adamın d.günüydü eşi ve çocuğuyla hikaye atmış ben şoking
tabi bişey hissetmiyorum adama hiçte görüşmedik zaten ama görür görmez silmiştim.
3 kere kahve içmeye davet etti . gitmedim .
iyiki gitmemişim .o kadar şerefsizler var ki tövbe yaaa.
ne olduğunu asla bilemezsin dikkat et .
Yok yahu abarttınız vallaadam çok geyik, sen de çok çocuksu yazmışsın. her lafına mutluluktan uçtuğun izlenimi vermişsin. bu konuşmadan birşey çıkmaz