Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 sen bu adamı nereden buldun? Yani Instagram'da kesfette karşına cikti öyle mi ekledin yoksa az çok tanıdığın biriydi de ınstagram'dan mi konuşmaya başladın?

Yakından görüşmek için muhabbet etmek lazım
Muhabbet etmek için adamın etkilenmesi lazım
Etkilenmesi için BDV ce bişeyler yapmamız lazım
Anlatabiliyor muyum
çok iyi ya :KK53:
bu konudan sonra bdv olarak bana da sosyal medyadan birilerini bulalım bari:cool:

çok iyi ya :KK53:
bu konudan sonra bdv olarak bana da sosyal medyadan birilerini bulalım bari:cool:
Adamı kendiniz buluyorsunuz.
İşi ilerletmeyi bdvde yapıyoruz.
Adamı da biz bulacaksak ohoo kapatalım forumu date uygulaması açalım :KK70:

Aslında forumun çöpçatan bölümü olsa. Böyle bekar olanları listelesek, kardeşine kuzenine kız arayan diğer üyeler girip baksa falan :KK70: :KK70:

Adamı kendiniz buluyorsunuz.
İşi ilerletmeyi bdvde yapıyoruz.
Adamı da biz bulacaksak ohoo kapatalım forumu date uygulaması açalım :KK70:

Aslında forumun çöpçatan bölümü olsa. Böyle bekar olanları listelesek, kardeşine kuzenine kız arayan diğer üyeler girip baksa falan :KK70: :KK70:
ya ben adamı bulsam işi ilerletirim herkese eksik olduğu konuda yardımcı olmalıyız :KK53:
çöpçatan bölümü acayip iyi fikir bence ben sahsen eglence için girerim orayıda bozarım diye korktum ama:KK45:

şaka bir yana hayatımın en kısmetli döneminden birindeyim , iş arkadaslarımın büyük çoğunluğuda bu ara sevgili vs yaptı . kısmetli bir dönem bence , konu sahibi adama sahip çıksın dnjksfnk profilini filan her yere atıyor kapalar adamı vala:KK53::KK53:

Elti, görümce kv kp saldırısı sandım konu başlığı görünce.. Kızz hani dett🧐🧐🧐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X