- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 39
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Evet sabah yaz,her hikayesine yorum yazmaTamam tamam fazla belli ermeyeceğim
Amin insallahi sabah yazsam olur mu peki belki muhabbet devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sabah yaz,her hikayesine yorum yazmaTamam tamam fazla belli ermeyeceğim
Amin insallahi sabah yazsam olur mu peki belki muhabbet devam eder
evet ōyle yap. Hevesini belli etmeCevabi sabah yazayim diyorum belki Gunaydin falan yazar o da Nasil olur
Aynen arada sıcak soğuk yapmak lazım bakalim neler olacak ayy icim kıpır kıpır yaaEvet sabah yaz,her hikayesine yorum yazma
Belli etmem insallah Her seyi elime yüzüme bulaştırmamevet ōyle yap. Hevesini belli etme
Yani sadece bu konusmalarsa ilgili diyemem.Normal muhabbet işte.İlgili demek için seni merak ediyor olması lazım.Hakkinda sorular soruyor mu?Merak ediyor mu gibiAynen arada sıcak soğuk yapmak lazım bakalim neler olacak ayy icim kıpır kıpır yaa
Sence adamın bana konuşmaları nasil sıradan mi ilgili mi
Aynen arada sıcak soğuk yapmak lazım bakalim neler olacak ayy icim kıpır kıpır yaa
Canım bnde eşimle int te tanışarak evlendim 13 yıl oldu tanışalı çok şükür mutluyum eşim namazlı niyazlı iyi bir aile babası ,bnce çocuğun yaşı senden çok büyük yaşıtın olursa daha iyi anlaşırsın,daha iyilerine layıksın bnce,çok iyi seç hayat arkadaşını seni kullanmasın seni çıkarı için değilde sen olduğun için sevsin,maddiyatta önemli tabiki ,bi de anneni mutlaka dinle fikirlerine uymanı tavsiye ederim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,yolun bahtın açık olsunAynen arada sıcak soğuk yapmak lazım bakalim neler olacak ayy icim kıpır kıpır yaa
Ama bu sadece o gun yapılan bir geyik onun dışında ciddi efendi konuşmaları"Seviyorsan git konuş bence"ci bir insanım ama ben bu adamda size karşı bi ilgi değil de kadın cinsine karşı bir ilgi gördüm. Tabi attığınız 4-5 ekran görüntüsü, geri kalan muhabbeti bilemem. Ama sırf ilgisiz bir adamın ilgisini çekmek için olmadığınız biri olmayın. Ve siz yeterince adım atmışsınız ve ilginizi belli etmişsiniz zaten. Bundan sonrasını adama bırakın bence.
Ama bu sadece o gun yapılan bir geyik onun dışında ciddi efendi konuşmaları
Evet ben belli ettim sanirim yani ilgimi belli ettim bundan sonra top onda bakalim ne olacak
En iyisi şöyle yapalim gelişme oldukça ben paylasayim burda ona gore anlarız niyetiniDediğim gibi geri kalan muhabbeti bilemem. Ama adamın size ilgisi olsa anlarsınız zaten. Sizi tanımaya çalışır, sorular sorar, merak eder, kendinden bahseder vs.
En iyisi şöyle yapalim gelişme oldukça ben paylasayim burda ona gore anlarız niyetini
Nasil olur sizce?
chatlerde eksik olan tek mesaj “heyy en buyuk trabzonspor” jdmchskxjdmxjdmxhdmdh
Hepimizi gömmeseydiniz, Lyanna hariç deseydiniz baribiraz fazla inceydi zaten bu foruma gore sosyal medya geyigi diyelim aciklamayayim simdi
Bu yeni tanışma bir kaç iltifattta var zaten bencede siz sıralamayı unutmussunuzSorun bu sanırım. Flört dediğiniz konuşmada flörtün "f"sinin bile olmaması. Çünkü flört deyince benim aklıma bu kadar yoğun geyik değil de arada tatlı küçük iltifatlar, espriler ve genel olarak birbirini tanımaya yönelik konuşmalar geliyor. Sizinki bol emojili, yapılmış olmak için yapılan bir muhabbet gibi duruyor sadece.
Ya da 3.5 senelik evli biri olarak flörtten uzak kala kala nasıl bişey olduğunu unutmuşum.
Pf bu foruma göre inceydi dediğiHepimizi gömmeseydiniz, Lyanna hariç deseydiniz bari
Bence gayet cuk oturan bir yorum olmuştu
Bu yeni tanışma bir kaç iltifattta var zaten bencede siz sıralamayı unutmussunuz
Siz yeni tanışık olmadınız mi hic yani esinizleBen bu yeni tanışmayı pek sevmedim. Tam zamanında flört işlerini halledip evlenmişim
Siz yeni tanışık olmadınız mi hic yani esinizle