Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen arada sıcak soğuk yapmak lazım bakalim neler olacak ayy icim kıpır kıpır yaa
Sence adamın bana konuşmaları nasil sıradan mi ilgili mi
Yani sadece bu konusmalarsa ilgili diyemem.Normal muhabbet işte.İlgili demek için seni merak ediyor olması lazım.Hakkinda sorular soruyor mu?Merak ediyor mu gibi

Aynen arada sıcak soğuk yapmak lazım bakalim neler olacak ayy icim kıpır kıpır yaa

"Seviyorsan git konuş bence"ci bir insanım ama ben bu adamda size karşı bi ilgi değil de kadın cinsine karşı bir ilgi gördüm. Tabi attığınız 4-5 ekran görüntüsü, geri kalan muhabbeti bilemem. Ama sırf ilgisiz bir adamın ilgisini çekmek için olmadığınız biri olmayın. Ve siz yeterince adım atmışsınız ve ilginizi belli etmişsiniz zaten. Bundan sonrasını adama bırakın bence.

Canım bnde eşimle int te tanışarak evlendim 13 yıl oldu tanışalı çok şükür mutluyum eşim namazlı niyazlı iyi bir aile babası ,bnce çocuğun yaşı senden çok büyük yaşıtın olursa daha iyi anlaşırsın,daha iyilerine layıksın bnce,çok iyi seç hayat arkadaşını seni kullanmasın seni çıkarı için değilde sen olduğun için sevsin,maddiyatta önemli tabiki ,bi de anneni mutlaka dinle fikirlerine uymanı tavsiye ederim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,yolun bahtın açık olsun

"Seviyorsan git konuş bence"ci bir insanım ama ben bu adamda size karşı bi ilgi değil de kadın cinsine karşı bir ilgi gördüm. Tabi attığınız 4-5 ekran görüntüsü, geri kalan muhabbeti bilemem. Ama sırf ilgisiz bir adamın ilgisini çekmek için olmadığınız biri olmayın. Ve siz yeterince adım atmışsınız ve ilginizi belli etmişsiniz zaten. Bundan sonrasını adama bırakın bence.
Ama bu sadece o gun yapılan bir geyik onun dışında ciddi efendi konuşmaları
Evet ben belli ettim sanirim yani ilgimi belli ettim bundan sonra top onda bakalim ne olacak

Ama bu sadece o gun yapılan bir geyik onun dışında ciddi efendi konuşmaları
Evet ben belli ettim sanirim yani ilgimi belli ettim bundan sonra top onda bakalim ne olacak

Dediğim gibi geri kalan muhabbeti bilemem. Ama adamın size ilgisi olsa anlarsınız zaten. Sizi tanımaya çalışır, sorular sorar, merak eder, kendinden bahseder vs.

En iyisi şöyle yapalim gelişme oldukça ben paylasayim burda ona gore anlarız niyetini
Nasil olur sizce?

İkili ilişkilerde üçüncü kişilerin yönlendirmesinin olmaması her zaman en iyisidir. Biz burdan okumamızla adamın niyetini, düşüncelerini anlayamayız. Benim bir konuda vereceğim tepki çok farklıyken sizin vereceğiniz tepki çooookk farklı olur. Farkındaysanız çoğu kişi ben de dahil burda bu nasıl flört dedik ama siz normalde daha farklı, ağır başlı biri diyorsunuz.

En iyisi içinizden geldiği gibi ama adama da çok fazla ben senle olmak için her şeye razıyım mesajı vermeden konuşmak. Zaten dediğim gibi adam size ilgi duyarsa bunu anlamamanız imkansız.

Sorun bu sanırım. Flört dediğiniz konuşmada flörtün "f"sinin bile olmaması. Çünkü flört deyince benim aklıma bu kadar yoğun geyik değil de arada tatlı küçük iltifatlar, espriler ve genel olarak birbirini tanımaya yönelik konuşmalar geliyor. Sizinki bol emojili, yapılmış olmak için yapılan bir muhabbet gibi duruyor sadece.

Ya da 3.5 senelik evli biri olarak flörtten uzak kala kala nasıl bişey olduğunu unutmuşum.
Bu yeni tanışma bir kaç iltifattta var zaten bencede siz sıralamayı unutmussunuz 😃

Siz yeni tanışık olmadınız mi hic yani esinizle 😃

Yeni tanışma derken yeni tanışma tarzından bahsediyordum aslında 😄 ama sorunuza cevap veriyim yine de, olduk olmasına da ilk başlarda bu kadar yoğun geyik olayına girmemiştik ne yalan söyliyim. Hatta ben utanırdım kendisinden epeyi. Öyle ki yeni tanıştığımız zamanlarda bir gün kafede adamın içeceği üstüne döküldü, o hiç umursamadı ben onun yerine dert ettim, utandım falan nasıl benim karşımda böyle bişey yaşar, neden şahit oldum buna diye 😄 ha zaman içinde kendisine el ense çekecek kıvama geldim o ayrı tabi. Hep utangaç yeni gelin modunda kalmadım 😄😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X