- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Affınıza sığınarak yokum diyorum. Eski konularınızı hatırlıyorum, o yüzden böyle bir konuda rol oynamak istemem. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bugun ki konusmayi atayim bi cevap yazalim olur mu?
Peki madem nasil ıstersenizAffınıza sığınarak yokum diyorum. Eski konularınızı hatırlıyorum, o yüzden böyle bir konuda rol oynamak istemem. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yani alan razı satan razı, bize çok da laf düşmez aslındaAdam 36 yaşında belliki yaştan kompleks yapmış konu sahibi onu en hassas yerinden yakalamış, yaşını göstermiyorsun bide 6 yaş küçük gösteriyosun demişAdam almış gazı vitesi takmış 5 'e sevinmiş yazık öyle saçma bir iltifat etmiş
Askitoperipellam mi afedersin ama
Yani ben ki geyiğine aşkitoperipellam mesajları atan insanım ahshfa bir anda aşırı samimiyetsiz geldi ne bileyim. Hayırlısı artık
Sacma iltifat hangisi acabaAdam 36 yaşında belliki yaştan kompleks yapmış konu sahibi onu en hassas yerinden yakalamış, yaşını göstermiyorsun bide 6 yaş küçük gösteriyosun demişAdam almış gazı vitesi takmış 5 'e sevinmiş yazık öyle saçma bir iltifat etmiş
SuperwomenSacma iltifat hangisi acaba
Ya siz bu geyiğe niye takıldınız ki bu kadar isterseniz diğer konuşmalarını da atayim gayet akli basındaYani alan razı satan razı, bize çok da laf düşmez aslında
Günaydın prenses, huysuz musun cimcime falan yazmamış en azından
Aa aşkitoperipellamı bilmiyor musunuz ashfah Aşağıya iliştirdim hemen ilgili fotoğrafı.Askitoperipellam mi afedersin ama
Kız bende öyle tabirler yokken bile sadece konusmanin yilisikligindan kendjmde görüp hak vermisken senin superwomen a takman
Aa aşkitoperipellamı bilmiyor musunuz ashfah Aşağıya iliştirdim hemen ilgili fotoğrafı.
Çok şükür ciddi niyetle söylemiyorum öyle bir şeyiFull+full geyik
Sözelciyim ben, istesem de kuantum tartışamamKonu sahibi üzülme sen yahu ilk etki sonrası burada sizin muhabbete laf edenlerde kuantum tartismiyorlar. Yemesinler bizi.
Flortles işte bakalım kismet. Aşık olmamaya dikkat et ama bir süre
Atın bakalım.Ben olumsuz bakmıyorum.Flort işte şu aşamalar.Geyik muhabbeti döner bol bolYa siz bu geyiğe niye takıldınız ki bu kadar isterseniz diğer konuşmalarını da atayim gayet akli basında
Bir önceki mesaj da bugun ki konusmayi paylaştım ne cevap vereyim sizceAtın bakalım.Ben olumsuz bakmıyorum.Flort işte şu aşamalar.Geyik muhabbeti döner bol bol
O zaman mavicileri tartismiyorlar diyimSözelciyim ben, istesem de kuantum tartışamam
Aşık olmamaktan da önce bence evli falan olmadığına emin olması lazım bir şekilde. Sosyal medyanın en riskli tarafı o, çok güzel kamufle eder kendini :/
Kısa cevap verin.Eger o muhabbeti sürdürecek şeyler yazarsa yazın.Bir önceki mesaj da bugun ki konusmayi paylaştım ne cevap vereyim sizce
Ne yazayım mesela aklima gelmediKısa cevap verin.Eger o muhabbeti sürdürecek şeyler yazarsa yazın.
Aha tamda adamına sordunuzNe yazayım mesela aklima gelmedi
Sempatik bir şey söyleyin yazayim
Adam sofi dinine yakin bir tip o yüzden benimde oyle oldugumu yansıtmak istiyorum ki bir elektriklenme olussunAha tamda adamına sordunuzvalla ben olsam sadece amin yazardım..hiç beceremem öyle sempatik şeyler yazmayı