Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani alan razı satan razı, bize çok da laf düşmez aslında

Günaydın prenses, huysuz musun cimcime falan yazmamış en azından

Yani ben ki geyiğine aşkitoperipellam mesajları atan insanım ahshfa bir anda aşırı samimiyetsiz geldi ne bileyim. Hayırlısı artık
Askitoperipellam mi afedersin ama
Kız bende öyle tabirler yokken bile sadece konusmanin yilisikligindan kendjmde görüp hak vermisken senin superwomen a takman

Sacma iltifat hangisi acaba

Askitoperipellam mi afedersin ama
Kız bende öyle tabirler yokken bile sadece konusmanin yilisikligindan kendjmde görüp hak vermisken senin superwomen a takman
Aa aşkitoperipellamı bilmiyor musunuz ashfah Aşağıya iliştirdim hemen ilgili fotoğrafı.
Çok şükür ciddi niyetle söylemiyorum öyle bir şeyi Full+full geyik

Konu sahibi üzülme sen yahu ilk etki sonrası burada sizin muhabbete laf edenlerde kuantum tartismiyorlar. Yemesinler bizi.
Flortles işte bakalım kismet. Aşık olmamaya dikkat et ama bir süre

Konu sahibi üzülme sen yahu ilk etki sonrası burada sizin muhabbete laf edenlerde kuantum tartismiyorlar. Yemesinler bizi.
Flortles işte bakalım kismet. Aşık olmamaya dikkat et ama bir süre
Sözelciyim ben, istesem de kuantum tartışamam

Aşık olmamaktan da önce bence evli falan olmadığına emin olması lazım bir şekilde. Sosyal medyanın en riskli tarafı o, çok güzel kamufle eder kendini :/

Gelişmeyi aktarıyorum bugün umreden gelen yeğenimi paylaşmıştım hikayemde o da cevap yazmis son mesajına ne cevap vereyim muhabbet sürsün istiyorum

Sözelciyim ben, istesem de kuantum tartışamam

Aşık olmamaktan da önce bence evli falan olmadığına emin olması lazım bir şekilde. Sosyal medyanın en riskli tarafı o, çok güzel kamufle eder kendini :/
O zaman mavicileri tartismiyorlar diyim
Tabii orası öyle ben eşimi sosyal medyada tanıdım. Hic evlimi va düşünmedim çünkü her dakika konuşabiliyorduk ama zaten arkadaştık yuzyuze gelince aşık olduk ne olduysa

Adamın konuşma tarzı bi tarafa, sizde anlatmak için doğru kelimeleri bulamadığım bir problem var. Yani 100ü geri aldım diyorsunuz sonra adamın cevabına göre hadi iyi geri vereyim diyorsunuz ya mesela karşınızda bu adam gibi yılışık olmayan biri olsa bu cevaplar onu iter. Esprileriniz soğuk gibi biraz sanki.

Ay bilmiyorum bişey var ama ne var? Cevapları okuyayım bi, belki doğru tarif eden bir arkadaş vardır. Nemalanırım ben de onun cevabından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…