- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Dert kısmı şu ki ikili ilişkilerde hic dikiş tutturamıyorumDert kısmi nerede?
Hayır ya adamı ben görüp ekledim begendimBu konuşmalardan mı etki oluşmaya başladı
Inan cevremdekilerle de hep tanışıp görüştüm bi türlü istediğim gibi birisi denk gelmedi. Yani flört konuşması gibi mi konuşmalar. Beni beğendi mi acabaYani cevrenizde birileri olsa daha guven dolu bir iliski olurdu diye düşünüyorum.
Ama benim sosyal medyaya karsi bir onyargim var ondan da objektif bakmıyor olabilirim.
Konusmalar klasik flört konuşmaları, ekstra bir sey yok
Hangi mesajından yalan söylediğini çıkarttın canimadam yalan söylüyor bence kim bilir kaç kişiye bu muhabbeti yapıyordur
Adam çok yılışık geldi bana. Sanki bu lafları her önüne gelene söylüyormuş gibi . BilemedimHayır ya adamı ben görüp ekledim begendim
Ondan sonra üç dört kere konustuk
Konusmayi atma sebebim yani adamın konuşmaları nasil ilerisi olur mu gibisinden yorum yapmanız icin
Bunu bilemeyiz ki , o da bilemez bence . Bir insani yakından gormeden konusmadan hatta acikcasi biraz tenini tanimadan gercek manada begenmek diye bir sey bence yok.Inan cevremdekilerle de hep tanışıp görüştüm bi türlü istediğim gibi birisi denk gelmedi. Yani flört konuşması gibi mi konuşmalar. Beni beğendi mi acaba
Hangi konuşması meselaAdam çok yılışık geldi bana. Sanki bu lafları her önüne gelene söylüyormuş gibi . Bilemedim
Konuşmalardan gördüğüm kadarıyla gayet flört etmeyi biliyorsun :) ama dikkatli ol devam ettireceksen de iyice tanı çünkü adamların içinden bir odun çıkabiliyor.Dert kısmı şu ki ikili ilişkilerde hic dikiş tutturamıyorum
Nasil flört edeceğimi dahi bilmiyorum
Yaa sen superwomensin sen moral veriyorsun falan çok klişe şeyler. Şanal ortamdaki insanlara guvenmemenizi tavsiye ederim . Hep bi b.k çıkıyor hergun görüyoruz bu platformdaHangi konuşması mesela
Örnek verebilir misiniz
Peki nasil devam edecek mesele orda en son dun mesaj atmıştım konustuk ondan sonra da ses çıkmadı bana mesaj atar mi bilemiyorum ben ekledim bide sosyal medyadanKonuşmalardan gördüğüm kadarıyla gayet flört etmeyi biliyorsun :) ama dikkatli ol devam ettireceksen de iyice tanı çünkü adamların içinden bir odun çıkabiliyor.
Iyisi de çıkabiliyor arkadasim da sosyal medyadan tanıştı evlendi mutlu mesutYaa sen superwomensin sen moral veriyorsun falan çok klişe şeyler. Şanal ortamdaki insanlara guvenmemenizi tavsiye ederim . Hep bi b.k çıkıyor hergun görüyoruz bu platformda
E ne olacak peki simdiBunu bilemeyiz ki , o da bilemez bence . Bir insani yakından gormeden konusmadan hatta acikcasi biraz tenini tanimadan gercek manada begenmek diye bir sey bence yok.
Siz bence bir iliskiniz olmasini cok istiyorsunuz ama bu kadar bir seyi istemek genelde o seyle ilgili bagimlilik yaratıyor ve o konuda enerji akmıyor
Hangi konuşması mesela
Örnek verebilir misiniz
O kadarını bilemiyorum. Inşallah herşey gönlünce olurIyisi de çıkabiliyor arkadasim da sosyal medyadan tanıştı evlendi mutlu mesut
Adam biraz espirili hep dini şeyler paylaşıyor. Gecen gun de twitter da sey paylaşmış evlenemiyorum çünkü bulamiyorum