- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bu msjlar cilve belli olmaz yaniHayır ya adamı ben görüp ekledim begendim
Ondan sonra üç dört kere konustuk
Konusmayi atma sebebim yani adamın konuşmaları nasil ilerisi olur mu gibisinden yorum yapmanız icin
Ben ilk konuşmamda ağır geyik döndürüyorum mesela. Önemli olan o değil.Adamın konuşmasının nesi yılışık geldi ki sizlere anlamadım? Karşılıklı olmuş herşey.İlk konuşmada oturup felsefe mi konuşacaklar? Yalnız konu sahibi adami çok pohpohlamayin
Yani ne yazacakti ki flortlesirkenAdam çok yılışık geldi bana. Sanki bu lafları her önüne gelene söylüyormuş gibi . Bilemedim
Iyi de bu ilk konuşmamız değildi ki zaten bi tanışma faslı gecti bunun oncesindeBen ilk konuşmamda ağır geyik döndürüyorum mesela. Önemli olan o değil.
Superwomansınlar falan böyle bir yılışık geldiGeyik kapasitem geniştir ama yeni tanıştığım adam böyle supermwomansın ehi ehi moduna girse "pff bu ne ya" der telefonu umursamaz bir edayla koltuğa fırlatırdım. Yoksa "aa gerekli resmiyet çerçevesinde konuşmamış" falan değil
Yok ya bende bunu derdim aslında ama sonra geçen gün esimle ilk sevgili olduğunuz zaman yazışmaları okudum bir yerde kalmış.Ben ilk konuşmamda ağır geyik döndürüyorum mesela. Önemli olan o değil.
Superwomansınlar falan böyle bir yılışık geldiGeyik kapasitem geniştir ama yeni tanıştığım adam böyle supermwomansın ehi ehi moduna girse "pff bu ne ya" der telefonu umursamaz bir edayla koltuğa fırlatırdım. Yoksa "aa gerekli resmiyet çerçevesinde konuşmamış" falan değil
Peki adam benimle flortlesiyor mu sizce.Yani ne yazacakti ki flortlesirken
Alakayı kuramadımchatlerde eksik olan tek mesaj “heyy en buyuk trabzonspor” jdmchskxjdmxjdmxhdmdh
Bu ilk yazışmanız demedim ben de zaten. İlk yazışmasında bile ağır geyik çeviren biri olarak bana yılışık geldi dedim.Oyu de bu ilk konuşmamız değildi ki zaten bi tanışma faslı gecti bunun oncesinde
Bugun ki konusmayi atayim bi cevap yazalim olur mu?Bu ilk yazışmanız demedim ben de zaten. İlk yazışmasında bile ağır geyik çeviren biri olarak bana yılışık geldi dedim.
Adam 36 yaşında belliki yaştan kompleks yapmış konu sahibi onu en hassas yerinden yakalamış, yaşını göstermiyorsun bide 6 yaş küçük gösteriyosun demişBen ilk konuşmamda ağır geyik döndürüyorum mesela. Önemli olan o değil.
Yok ya bende bunu derdim aslında ama sonra geçen gün esimle ilk sevgili olduğunuz zaman yazışmaları okudum bir yerde kalmış.
ikjsi arasında kaldım resmen. İlk kelebek etkilerinde oluyor böyle gormesem bende ayy derdim de