Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal medyadan tanışmaya da flörte de gayet sıcak bakarım, şahsen yaptığım bir şeydir. Öyle mesafe falan da sevmem konuşmalarda.

Ama bu adam çok yılışık geldi bana. İtici geldi yani. Ama tabii sizin nasıl bulduğunuz önemli, eğer siz hoşlandıysanız temkinli şekilde devam edebilirsiniz. Evli olmadığından emin olun.

36 yazmamış mı 9 yaş di mi? Yaş çok yani 8 olsa da çom bence. . Buldumcuk gibi olmuş saçmalamış gibi geldi bana. Belki sevincindendir. Sosyal medyada bulmanda diğer eksi tarafı. Tanışırsan da iyi olsun inşallah diiyelim ne diyelim

Adamın konuşma tarzi bana güven vermedi. Her şeyi geyige vurması falan. Sanki takılmak için birileriyle görüşmeye çalışıyor gibi. Ciddi ve olgun gözükmüyor.

Adamın konuşmasının nesi yılışık geldi ki sizlere anlamadım? Karşılıklı olmuş herşey.İlk konuşmada oturup felsefe mi konuşacaklar? Yalnız konu sahibi adami çok pohpohlamayin

Adamın konuşmasının nesi yılışık geldi ki sizlere anlamadım? Karşılıklı olmuş herşey.İlk konuşmada oturup felsefe mi konuşacaklar? Yalnız konu sahibi adami çok pohpohlamayin
Ben ilk konuşmamda ağır geyik döndürüyorum mesela. Önemli olan o değil.
Superwomansınlar falan böyle bir yılışık geldi Geyik kapasitem geniştir ama yeni tanıştığım adam böyle supermwomansın ehi ehi moduna girse "pff bu ne ya" der telefonu umursamaz bir edayla koltuğa fırlatırdım. Yoksa "aa gerekli resmiyet çerçevesinde konuşmamış" falan değil

Iyi de bu ilk konuşmamız değildi ki zaten bi tanışma faslı gecti bunun oncesinde

Yok ya bende bunu derdim aslında ama sonra geçen gün esimle ilk sevgili olduğunuz zaman yazışmaları okudum bir yerde kalmış.
ikjsi arasında kaldım resmen. İlk kelebek etkilerinde oluyor böyle gormesem bende ayy derdim de

Adam 36 yaşında belliki yaştan kompleks yapmış konu sahibi onu en hassas yerinden yakalamış, yaşını göstermiyorsun bide 6 yaş küçük gösteriyosun demiş Adam almış gazı vitesi takmış 5 'e sevinmiş yazık öyle saçma bir iltifat etmiş

Yani ben ki geyiğine aşkitoperipellam mesajları atan insanım ahshfa bir anda aşırı samimiyetsiz geldi ne bileyim. Hayırlısı artık

Liseli muhabbeti gibi. 100 verdin yanlışlıkla oldu sen nerden geldin superwomen. Bu tarz muhabbetlerin iyi bulunması ve etkilenilmesi beni aşırı şaşırtıyor açıkçası. Zaten sosyal medyadan tanışmaya girmiyorum artık. Umutsuz vaka, bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…