- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
canım bak benden 1 yaş büyüksün aynıyız yani.Kendine gel tehlikeli sularda yüzme.Evlilik büyük riskken daha büyük risklere girme.Bir ömrüne mal olur söyleyeyim.Bırak internet çapkınlarını nasibin seni bulurYa evet bende bi şüphelendim o cümlesinden
Keske ne demek istediğini sorsaydım
Yok yahu bu oyle degil güven veren bir tipcanım bak benden 1 yaş büyüksün aynıyız yani.Kendine gel tehlikeli sularda yüzme.Evlilik büyük riskken daha büyük risklere girme.Bir ömrüne mal olur söyleyeyim.Bırak internet çapkınlarını nasibin seni bulur
Nereden anladığını sorabilir miyim?Yok yahu bu oyle degil güven veren bir tip
tabiki sorabilirsin canım bunu sormak enn dogal hakkınNereden anladığını sorabilir miyim?
E şimdi de aynı utanma yüz kızarma varBenimde farklı şehirdi. Bilmem o zaman ki utanmalar elini tutunca kizarmalar falan filan
Adam ilgili mi sizceBir şeyler olur evet ama bence biraz daha mesafeli olun , ağırdan alın derim. Hahahhhhaha hohohohohooh çok fazla var ve muhabbet biraz boş maalesef.
Adamla 3 gündür konuşmuyoruz daha başlamadan bitti sanırımFarklı şehirlerden yürüttük ilişkimizi evlenene kadar, ayda hatta 2 ayda bir olan buluşmalardı bunlaryok ben özlememişim hiç, adam dizimin dibinde şiödi gayet iyiyiz şu an
adam size bir adim atmis siz direk yurumussunuz oda kur yapmaya baslamisO nasıl konustuysa bende aynı şekilde karşılık verdim hepsi bu
Peki adamda da bi yürüme var mı sence
hikayesine emoji bırakmıştım o da dönüş yaptı işteadam size bir adim atmis siz direk yurumussunuz oda kur yapmaya baslamis
konudan benim anladigim siz bir adamin yorumunu begeniyorsunuz sanirim oda size donuyor hemen dogrumu?
ilerlerde adamin herkese yuruyor olma ihtimali cok yuksekhikayesine emoji bırakmıştım o da dönüş yaptı işte
Bu muhabbet ilerler mi
Daha mesaj atar mı sence
Biraz öyle olmuş evet. Emin ol ilgilense muhakkak devam ettirirdi muhabbeti.Adamla 3 gündür konuşmuyoruz daha başlamadan bitti sanırım
En son o yazmıştı benim yazmamı bekliyor olabilir miBiraz öyle olmuş evet. Emin ol ilgilense muhakkak devam ettirirdi muhabbeti.
Bu kadar çok mu etkilendiniz?En son o yazmıştı benim yazmamı bekliyor olabilir mi
Hayır erkekler bu tarz hesaplara girmez, ilgilense emin ol o 10 kere yazsa sen 1 kere yazsan yine yazar. İlgilenmiyor net.En son o yazmıştı benim yazmamı bekliyor olabilir mi
Sağlık olsun o zaman ne diyelimHayır erkekler bu tarz hesaplara girmez, ilgilense emin ol o 10 kere yazsa sen 1 kere yazsan yine yazar. İlgilenmiyor net.
eveeeeetBu kadar çok mu etkilendiniz?
Tek bi mesaja bakıp buna nasıl karar verdiniz öbür mesajalrı da atayım istersenizYasinin insani degil. Sana o kadar soyliyeyim. Tabi seni ve tarzini bilemiyorum ama karaidaki adamdan ben bu enerjiyi aldim.
Değil !Konuşmalar 36 yas konuşması degil malesef. Çok çocukça degil mi?
Evet tavsiye istiyorum ama veren yokAdım adım, buradan ne yazayım diye tavsiye almayı mi düşünüyorsunuz gerçekten? Sağlıklı bir iletişim kuramazsınız ki bu şekilde.
Benim de içim geçmiş herhalde yazışmaları okuyunca kendimi 80 yaşında torunlarının yaptıklarını bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler diyen neneler gibi hissettim.