Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baslik "derdim coktur hangisine yanayim"... ama icerik bir kizimizin sosyal medyadan birisiyle yazismasi ve iliskinin ciddiyete varip varmayacagi degil mi? Ben mi yanlis anladim?
Iki kelam lafla bunu buradan bilemeyiz ki. Kadinlar klubu hatunlari olarak o kadar yazismayla gelecegi henuz goremiyoruz. En azindan ben oyleyim.....
Bu arada konu basligin ve icerik uyusmuyor.
Gayette uyuşuyor bi türlü ikili ilişkilerde dikiş tutturamıyorum
Hiç beceremiyorum bu işleri
Belki de sırf bu yüzden evde kalacam

Çat diye öptüydü de betim benzim solmuştu, hatta sonrasında çok dalga geçmişti o halimle "bi öptüm kanın çekildi, bu kadar mı hayransın bana" diye 😄😄 bi yandan hatırlaması güzel de diğer yandan 2 koca yıl toplamda 25-30 kez yüz yüze gelmiş olmanın burukluğu var tabi
Ne hoş

Şuncacik yazıdan bir insan hakkinda cikarimda bulunmak ccok yanlis olabilir ama ben yine de şuncacik yaziyi okuyunca bende oluşan hisleri yazacagim. Bana çok yapmacik, ezik ve kompleksli geldi bu kişi. Sen övdükçe bir coşuyor filan 😂😂😂

Eşim de benden 8 yaş buyuk ve boyle bir muhabbet hiç gecmedi aramizda. 🙄 Yaşiyla alakali veya kendiyle alakali ozguvensiz bir tip gibi geldi...
Özgüveni yerinde şımarttım da galiba hiç yazmıyor

Canım bnde eşimle int te tanışarak evlendim 13 yıl oldu tanışalı çok şükür mutluyum eşim namazlı niyazlı iyi bir aile babası ,bnce çocuğun yaşı senden çok büyük yaşıtın olursa daha iyi anlaşırsın,daha iyilerine layıksın bnce,çok iyi seç hayat arkadaşını seni kullanmasın seni çıkarı için değilde sen olduğun için sevsin,maddiyatta önemli tabiki ,bi de anneni mutlaka dinle fikirlerine uymanı tavsiye ederim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,yolun bahtın açık olsun
Kuzum buda namazında niyazında bir adam
Ama nasıl ilerler bilmiyorum ki
Keske bir yol gösterenim olsa
Amma lakin burdakiler daha cok destek olacagına köstek oluyor

🤦
Adam kendini çok beğenmiş biri
sürekli iltifat edip bir tarafını kaldırırım sorun değil derseniz devam edin. Ama arada sevgi olmayacağı için egosunu okşayan başkasını bulunca ona gidecektir. Uğraşmayın
Gerçekten beni en sok eden insanlar arasina girdi konu sahibi :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X