-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Sizin beklediginiz tavsiye bu adamla iliakiyi nasil baslatabilirsiniz yonunde. Hayat sizin elbette ama insanlar sizin iyiliginiz icin bir seyler soyluyor. Madem adami bu kadar istiyorsunuz bulusalim diye mesaj atin. Bize neyi soruyorsunuz?Evet tavsiye istiyorum ama veren yok
Ben 35 yaşımı doldurdum bu yaşıma kadar görmedim duymadım bilmiyorum.Hepsi mi katil, mafya, psikopat. Hiç mi iyisi yok?
Adamla 3 gündür konuşmuyoruz daha başlamadan bitti sanırım
Nasıl olmasını isterdiniz peki?
siz eklemişsiniz siz yazmışsınız. adam istekli gibi durmuyor. çok geleneksel bir düşünce olabilir ama erkek adım atmalı. kız atınca hevesleri kaçıyor. bu iş olmaz. bir daha yazmaz.Ilk ben görüp ekledim ilk mesaji da ben attim hikayesine yanıt vererek o şekilde biraz kendimizden bahsedip tanıştık ben 3 kere falan mesaj attim o bana 1 kere yazdı dün en son ben yazmıştım ondan bekliyorum ama yazar mi bilemiyorum
Uzak dur derim.kendine güvenen işiyle hayatıyla meşkul birisi burada bunları yazmaya vakit dahi bulamaz.ben nedense sanal aleme karşıyım.bana samimi gelmiyor ve muhabbetide toyca geldi.bilemedim cnm daha böyle hayattan daha böyle çevreden iş çevrenden arkadaş çevrenden odaklansan anlıyorum hayatında birinin olmasını istiyorsun çok doğal ama bana sorarsan uzak dur.daha gerçek daha samimi gelişsin ilişki yazılarla değil duygularla bakışlarla yüzyüze göz göze konuşmalarla.bugün mesaj yazıyosun lastik gibi sağa sola çekilebiliyor bir haft hatasından bile.adam öfkelense anlamazsın kızsa yüzünü eksitde anlamazsın.duyguları yaşayarak tanımalısın.sanal değil gerçek birini bul tavsiye tutarsın tutmazsın sen bilirsin.ayrıca bu yazılardan ilgilrnilcek bişey olmaz.bu kadar kolay olmamalı bişeylerSelamlar kızlar
27 yaşında bekar bi kızım
Gecen gun sosyal medyadan biriyle tanistim.
Benden 8 yaş büyük ama hoş ve efendi birine benziyor.
Bi kac kere konustuk. Muhabbeti de iyi
Ama muhabbet devam eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama görüşmeyi yakından tanımayı cok isterdim.
Gormedigim halde bir etki oluştu bende.
Sizce muhabbet nasil devam eder nasil etkilenir?
Aşağıda konusmalarimizdan bir kısmını paylaşıyorum.
Konuşmalar hangi boyutta sizce devamı gelir mi
Ikili ilişkilerde hic iyi degilimdir normalde soguk davranip uzaklastiririm hep karsi cinsleri
O yuzden bu tanışmanın devamının gelmesi icin neler yapabiliriz fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 2582079 Eki Görüntüle 2582080 Eki Görüntüle 2582081
bu tam bir anadolu çocuğu neden bu yaşa kadar evlenmemiş bu size mantıklı geliyor mutabiki sorabilirsin canım bunu sormak enn dogal hakkın
Eli yüzü düzgün
Sürekli camilere gidiyor fotograflardan da belli
Arkadaşları onun hakkında yorumlarda hep adam gibi adam tabiri kullanmış
Daha geçen gün evlenemiyorum çünkü bulamıyorum diye tweet atmış
Devlet dairesinde çalışıyor
Arkadaşlarının arasında arkadaşımın arkadaşı da var
Tam bi anadolu çocugu yani
Baslik derdim coktur olunca ben bir suru derdin oldugunu dusunmustum ama sanirim tek bir sorunundan bahsetmissin o da mesajlastigin kisiyle iliskinin devaminin olup olmama olasiligi...Gayette uyuşuyor bi türlü ikili ilişkilerde dikiş tutturamıyorum
Hiç beceremiyorum bu işleri
Belki de sırf bu yüzden evde kalacam
Canım birazda kader işi nasipte varsa kim ne derse desin olur..hakkında hayırlısı olsun sen daha iyi bilirsin hangisi doğru hangisi yanlışKuzum buda namazında niyazında bir adam
Ama nasıl ilerler bilmiyorum ki
Keske bir yol gösterenim olsa
Amma lakin burdakiler daha cok destek olacagına köstek oluyor
Aynen nasip kismet zaten evlilikten sogudumCanım birazda kader işi nasipte varsa kim ne derse desin olur..hakkında hayırlısı olsun sen daha iyi bilirsin hangisi doğru hangisi yanlış
Nasıl olacak bilmiyorum sonuBaslik derdim coktur olunca ben bir suru derdin oldugunu dusunmustum ama sanirim tek bir sorunundan bahsetmissin o da mesajlastigin kisiyle iliskinin devaminin olup olmama olasiligi...
Hani ikili iliskilerde basarisizimndeseydin daha cok yardim alirdin diye dusunuyorum.
Sanirim bahtin acik olsun, ne diyim. Sorun evde kalmak olmamali. Evlenmek bir basari degil. Asil mesele sonsuza kadar surdurebilmek...
Yani öyle abartılacak etkilenme degil de beğeni diyebilirizYa ne bileyim hic tanımadığınız bir adamla bu kadar istekle konusmaniz / adamin sizi bu kadar etkileyebilmesi cok farklı geldi bana .
Ne alaka?Trabzonlu musunuz
Yani evet flört dönemi gibi de fazla muhabbet cıvımasın bence.Adam ilgili mi sizce
Ama 5 gundur konuşmuyoruz en son o yazmıştı simdi de ben yazayim miYani evet flört dönemi gibi de fazla muhabbet cıvımasın bence.
Siz bilirsiniz, tartın güzelce.Ama 5 gundur konuşmuyoruz en son o yazmıştı simdi de ben yazayim mi
Şımarmayın mi şımartmayayım miBence fazla şımarmayın henüz görmeden..